Přejít na obsah

mikicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Veselé
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Webová stránka
    http://www.mikicek.szm.sk

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mikicek's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

18

Popularita

  1. Neviem, či myslíš plnohodnotnú rezervu, alebo dojazdové koleso, ale ja mám 5008 diesel a je tam dojazdové koleso zavesené na navijaku pri nádrži AD blue.
  2. 1) Záleží na tom, koľko jazdíš. Na dlhé trasy určite 1.5 HDi, krátke trasy a nákupy v meste benzín. Tak to mám ja - dovolenky + karaván 1.5 HDI, nákupy manželkina C1. 2) Rozdiel tam asi je - manuál ide vyšie asi o 10 cm. Tak mi to povedali pri kúpe v Peugeote, keď som povedal, čo potrebujem naložiť do auta. Mám manuál. Meriam 183 cm a hlavu som si ešte neudrel. 3) Nemám s čím porovnať. 4) Ako píše BubakGs Miki
  3. mikicek

    Převodovka Eat 8

    Presne tak to robí aj mne na 5008 1.5 BlueHDi EAT8.
  4. mikicek

    SUV 5008 spotreba

    Áno, je to s tým prívesom.
  5. Ahojte, v sekcii P807 bola podobná téma a tak ma napadlo, že to založím aj tu. Podelme sa spolu so skúsenosťami so spotrebou našich miláčikov v rôznych situáciach. Ja som sa dnes nadránom vrátil z Chorvátska a tu sú moje výsledky (mám blueHDi 1,5 96kW 8EAT): Cesta 75% po diaľnici, tempomat nastavený na 85 km/h.
  6. "A je to z fabriky? Ten plast je ozuzlanej pilkou" To som nikdy neskúmal. Objednával som to pri kúpe a tak to prišlo. Rezerva je originál a má v kufri "naviják".
  7. Ahoj, posielam foto. Nemám plnohodnotnu rezervu, ale len "dojazdové koleso"
  8. Ako píše HanysR "Pokud to máš z fabriky tak by nemělo jít vidět nic" Ja mám originál z fabriky. Keď je demontované, a el. zásuvka posunutá hore, nič nie je vidieť. Zásuvka je totiž uložená na otočnom čape a dá sa otočiť asi o 90 stupňov dole. Vtedy ju je vidieť, ale ako píšem, po otočení hore je schovaná.
  9. Keď sa ti pri vyššej rýchlosti rozkolíše príves, motor sám spomalí.
  10. ... a ešte deaktivuje cuvaciu kameru.
  11. Ja mám ťažné už výroby. Blatník nie je "deravý" a vôbec nie je nič vidieť, keď sa vyberie. A ako píše Charlie 607, dávam ho asi 8-10 krát do roka, keď to potrebujem a krytka späť je samozrejmosťou. Za 2,5 roka žiaden problém. Navyše neviem, či u dodatočne montovaných sa programuje aj PP. Od výroby áno, raz ma upozornil hláškou, že je "závada ťažného zariadenia, skontrolujte pripojené vozidlo". No a boli zaoxidované kontakty na smerovke - nefungovala.
  12. mikicek

    5008 SUV dodací lhůta

    No to nemáš rovnaké auto - MAN6 a EAT8. Cenový rozdiel je logicky v prevodovke.
  13. Mám ten istý motor. Daj vedieť ako si dopadol, čo môžem očakávať.
  14. Niekedy stačí odpojiť napajanie aspoň na 10 min. Mne to pomohlo už viackrát.
  15. mikicek

    Vypol sa 2

    Ahoj, pred tromi rokmi som mal podobný problém. Jednoducho počas jazdy zhasol (p807 2.0 RHR). Domov som sa dostal 200 km na lane, auto šlo do servisu. A potom to začalo: zlé vsterky - vymeniť zlé žhaviče - vymeniť nízky tlak paliva - asi bude zlé čerpadlo - ostalo pôvodné (našťastie) a pod... a to všetko za cca 1600,- €. Lenže vstreky nešli von, tak musel von aj motor. Po dvojmesačnej oprave som prevzal auto a doma po 20 minútach opäť zhaslo ! Tak späť do servisu vraj je len motor "zavzdušnený". Lenže "odvzdušnenie" trvalo týždeň. Po prevzatí som prešiel asi 60 km a opäť skapal. Domov opäť na lane a zase servis. Až teraz po rozobratí zistil mechanik, že je zoxidovaný konektor snímača tlaku paliva na "rampe". Výmena za 3-, € a motor beží dodnes. Asi po roku ešte raz zhasol, ale rozobral som spomenutý konektor , napružil kontakty a dodnes je pokoj. Tento konektor je pri pohľade spredu na pravej strane vzadu pod vzduchovým filtrom. Skús prečistiť všetky konektory, ktoré nájdeš. Možno to pomôže. Miki
×
×
  • Vytvořit...