Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Takhle se chová pes když chce natahnout z tý trávy Coco Chanell, tzn že to někdo předtím pochcal nebo posral a pro něho je to ta největší vůně. Nam se jednou dceřina fena vyvalela ve zdechlý rybě kterou upustila volavka od nedalekeho rybníka a asi tam pár dní hnila, no dvakrát koupel a smrděla pořád stějně :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Joo, někdy si taky říkám, jestli mám psa nebo prase :D Rozkládající se ryba (třeba na srazu v Červenym kostelci :D ), přezrálá švestka, chcíplá myš, chcíplej pták, chcíplý cokoli. To je pak opravdu radost :D Ale někdy se válí jen tak z radosti, to je poznat, když se chystá vyválet v něčem "voňavém", tak to nejdřív pořádně rozhrábne tlapkou, když se chystá válet jen tak z radosti, tak prostě běží a flákne sebou na zem na záda a klouže se třeba z kopce :) 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska 11km procházka po našich kopečkách. Byla to fuška dát ho zase do kupy 😆

20220528_144545.jpg

20220528_204250.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

já teď hlídám čokla od dcery, jsou v Chorvatsku, tak s ním chodím ráno vyvenčit, dneska štráduju s ním po dědině, vtom vyletěl odněkud velký pes, taktak jsem toho našeho posrautepicha zvedl na ruky a čekal co bude (velkých psů se bojím), naštěstí jenom lítal kolem mě a po minutě odběhl pryč, no počítám, že i mírná zástava srdce byla , doma jsem si zkontroloval trenky 😂, ale zítra už beru do ruky mačetu 😉

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

No tak každému dle jeho zásluh 😂

Na to, že jsem Lukášovi dával na  výrobu křesel 2 pěkný sedačky z 307 se mi teda odvděčil pěkně :D Málem mi ten sedák ještě spadl na nohu jak to zabolelo xD 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 2 týdny později...
Odesláno

My jsme Kačenku dostali i s věnem. Předchozí majitelé ji měli od štěněte, ale ze zdravotních důvodů se jí museli vzdát. O tom se tady rozepisovat nebudu. Nám umřel Elvis papírový zlatý retrívr - měl papíry na hlavu, nic neuměl a neposlouchal, ale časem se srovnal. A pak si klidně odejde za duhový most.... Takže jsme hledali, 4 roky a našli. Je hodná a poslouchá, navzdory své velikosti. Máme ještě 4 kočky, normálně si navzájem vůbec nevadí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...