Radek Hurvajz Odesláno 16. květen 2022 Odesláno 16. květen 2022 (upraveno) Takhle se chová pes když chce natahnout z tý trávy Coco Chanell, tzn že to někdo předtím pochcal nebo posral a pro něho je to ta největší vůně. Nam se jednou dceřina fena vyvalela ve zdechlý rybě kterou upustila volavka od nedalekeho rybníka a asi tam pár dní hnila, no dvakrát koupel a smrděla pořád stějně Upraveno 16. květen 2022 uživatelem Radek Hurvajz ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 jako lidi to mají stejně--jsou pachy co smrdí a přitom jak moc přitahují... Citovat
Goldinka Odesláno 19. květen 2022 Odesláno 19. květen 2022 Joo, někdy si taky říkám, jestli mám psa nebo prase Rozkládající se ryba (třeba na srazu v Červenym kostelci ), přezrálá švestka, chcíplá myš, chcíplej pták, chcíplý cokoli. To je pak opravdu radost Ale někdy se válí jen tak z radosti, to je poznat, když se chystá vyválet v něčem "voňavém", tak to nejdřív pořádně rozhrábne tlapkou, když se chystá válet jen tak z radosti, tak prostě běží a flákne sebou na zem na záda a klouže se třeba z kopce Klemoň a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Dneska 11km procházka po našich kopečkách. Byla to fuška dát ho zase do kupy Citovat
Rikic339 Odesláno 7. červenec 2022 Odesláno 7. červenec 2022 Tak jsme minulý týden absolvovali poprvé stříhání Pro její dobro, aby lépe zvládala horka a minimalizovali jsme riziko hotspotů. A navíc jí to víc sluší Čekal jsem komedii a nakonec byla naprosto skvělá a trpělivá malé před a po Milan+, Goldinka, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 Naši gaučáci Hafity, Rikic339, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 Takhle vypadaj docela mile, ale ten černej dole mě kdysi rafl do prdele Klemoň, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 já teď hlídám čokla od dcery, jsou v Chorvatsku, tak s ním chodím ráno vyvenčit, dneska štráduju s ním po dědině, vtom vyletěl odněkud velký pes, taktak jsem toho našeho posrautepicha zvedl na ruky a čekal co bude (velkých psů se bojím), naštěstí jenom lítal kolem mě a po minutě odběhl pryč, no počítám, že i mírná zástava srdce byla , doma jsem si zkontroloval trenky , ale zítra už beru do ruky mačetu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. červenec 2022 Odesláno 8. červenec 2022 (upraveno) před 3 hodinami, Klemoň napsal: No tak každému dle jeho zásluh Na to, že jsem Lukášovi dával na výrobu křesel 2 pěkný sedačky z 307 se mi teda odvděčil pěkně Málem mi ten sedák ještě spadl na nohu jak to zabolelo xD Upraveno 8. červenec 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Rikic339 Odesláno 11. červenec 2022 Odesláno 11. červenec 2022 Sobotní ZOO Dvůr Králové Klemoň, Charlie 1, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milhausekkk Odesláno 17. červenec 2022 Odesláno 17. červenec 2022 Totální únava po cca 6 km procházce... Hafity a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Rikic339 Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 Lehká psí aktivní dovolená, výšlap na Liščí horu (cestou se tak parádně zablátila a následně ještě obalila v jehličí - to jsem radši ani nefotil), pár výletů k rybníku či do lesa. No konečně už zhubla a má normální postavu Milhausekkk, Radek Hurvajz, Zodiak a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milhausekkk Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 Nádherní hafani, koupat bych ty "obry" ale nechtěl ... naše tryskomyši vezmu do jedné ruky a druhou mydlím Zodiak a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
Rikic339 Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 Naštěstí není moc potřeba, mají dobrou srst takže stačí rybník, vyválet se v trávě a po uschnutí jsou jak ze salónu Přes léto pohoda Milhausekkk ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 Tak naše miminko Ťapka, za týden ji bude 5 měsíců. Ve dne si hraje, nebo spí a v noci roste Plavat umí taky, tak minimálně 3x denně navštíví rybičky Goldinka, Hafity, Charlie 1 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Zodiak Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 (upraveno) Náš "drobeček" 77cm v kohoutku a cca 55kg. Tím nemyslím manželku s hřebenem. video-1659379851.mp4 Upraveno 3. srpen 2022 uživatelem Zodiak Milan+, Péťa, Milhausekkk a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Hm tak nejenom nám prodali medvěda Milhausekkk a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 My jsme Kačenku dostali i s věnem. Předchozí majitelé ji měli od štěněte, ale ze zdravotních důvodů se jí museli vzdát. O tom se tady rozepisovat nebudu. Nám umřel Elvis papírový zlatý retrívr - měl papíry na hlavu, nic neuměl a neposlouchal, ale časem se srovnal. A pak si klidně odejde za duhový most.... Takže jsme hledali, 4 roky a našli. Je hodná a poslouchá, navzdory své velikosti. Máme ještě 4 kočky, normálně si navzájem vůbec nevadí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.