Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna P 807 za ??? vyměněno

Recommended Posts

Odesláno

rozhodl jsem se pro výměnu pažoutka za něco novějšího, 7 míst+automat do 250 tisíc r.v. 09-10

u citronu mě vadí ten ,,robot\" možná se mýlím,

na výběr toho moc není

Volkswagen Touran nebo Citroën C4 Picasso

díky za každou radu

PS. klubu ostanu věrný i kdybych měl koloběžku

7 místé už ne

[upravil dne 11/5/14 15:48 od Haryk]

[upravil dne 15/5/14 14:40 od Haryk]

Odesláno

C4 se mi taky líbí, ale je menší, robot si myslim že je v pohodě, ale dá se sehnat i s automatem (MotoMoto ho má)

ale osobně bych zůstal asi věrnej a šel bych znovu do 807/C8, já jsem stále nadmíru spokojenej

Odesláno

Jetý Grand C4 Picasso si kupoval v létě kolega. Má to s 1,6 hdi s robotem a až na to neskutečný vytáčení jedničky je spokojenej.

Ale že by to bylo lepší než 807 :roll:myslim:nevim

Odesláno

ja osobne nic s koncernu nechcem ani vidiet a to nehovorim ze za ake ceny sa to predava,teda aspon na slovensku,tu je to proste modla,svagor kupoval oktaviu 2007 za 7200e a to mohol mat za tie prachy mladsie nekoncernove.mne sa paci aj s-max

Odesláno

pro děcka ty zadní sedačky budou stačit 7 a 8 let

auto musím mít jen v automatu

[upravil dne 2/1/14 21:23 od Haryk]

Odesláno

nemenil bych , nastupce se hleda spatne max ta lancia voyager, ale ta je ještě za moc.

u C8,807 je dobře ze byt bys ji mel z roku 2002 tak vypada stejne jako ta z roku 2013.takze za mne není důvod menit kor když dobře slouží .

Odesláno

Na výběr opravdu moc není, ještě možná Zafira nebo ten Galaxy. Známý má Galaxyho, ale pořád se mu na tom něco kazí, servo, převodovka.. Možná měl jen smůli na kus.

Nejvíc na výběr bude těch C4 picasso.

S Touranem jsem najezdil několik tisíc km a není to tak špatný auto. Musím říct, že se mi řídil líp než 807, líp drží v zatáčkách a celkově jsem si v něm přišel jistější než s 807. Má ale své mouchy, třeba TDI je o něco hlučnější, zadní sedačky mají dost krátký sedák (přední jsou naopak lepší než v 807), kufr menší, zadní sedačky v 3.řadě vyloženě pro děcka.

Odesláno

Pokud opravdu potřebuješ 7 míst tak skoro všechno co bylo jmenované je malé. Jediná rozumná volba je jak píše Pe.Tr Voyager a nebo Renault Grand Espace. Osobně kdybych teď sháněl auto tak buď zase to co mám a nebo jedno z těch dvou co jsem psal. A jinak Motomoto má toho Citroen s robotem a ne s automatem.

Odesláno

Vždyť to tam Motomoto píše, že má plný automat. Za mě, robota jsem řídil nedáno a ještě jsem se s tím dokonce snažil nacpat mezi dvě auta podélně :o a zlatý Automat.

Odesláno

5008čky nejsou sedmimístné s automatem? :myslim

Pokud střílím mimo, omlouvám se, ale že tu nikdo 5008čku ještě nezmínil. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...