enikybeniky Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Mám Focuse ve bývavě Ghia, ale vyhřívání čelního nemám. Tak jenom nastartuju, pustím maximální ofuk čelního skla, oškrabu boky a nakonec čelní. Rozrmazovače jsem použil jenom párkrát a stejně to byl vždycky takovej mráz a ledová krusta, že to moc nezabralo. Je fakt, že kolikrát by se na to člověk nejradši ..... a došel do práce pěšky. Citovat
Vítek1 Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 letos budu zkouset 98% etanol v rozmrazovacich sprejich je 50-60% tak jsem tvedavej co to udela. Ja jezdim krátke trasy tak topeni pouzivam co nejmene aby se chudak zahral. Volnobeh nenechavam, zahrivam klidnou jizdou tak jak se ma a netrápim ho. Citovat
Goldinka Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Já používám tu trojhrannou škrabku Peugeot clubu - z loňska a předloňska mám asi tři nebo čtyři ze srazů. Jak v září mrzlo jedno ráno a já potřebovala jet, tak sem sáhla po téhle škrabce, protože jiná prostě nebyla. Chci si ale koupit takovou tu s tou rukavicí. Jinak než začnu škrabat tak obvykle nastartuju auto a pustim větrání a vyhřívání zadního okna. Až bude mrznout a sněžit v praglu tak holt k autu budu muset chodit o 15 minut dřív abych vyrážela jako normálně... :/ Ono to bude stejně prašť jak uhoď, jakmile napadnou 3cm sněhu, v Praze je kalamita a člověk se nikam nedostane.. Citovat
ferinko2 Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Najlepšia škrabka - pertinaxova platnička.Momentálne Webasto:roker Citovat
Péťa Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Já vozím v rozprašovači nemrznoučku do -60°C, ta ten led rozpustí, pak se to doškrábe. Webasto by bylo fajn, ale jsou tu 2 problémy: Nestojí to pár korun a kam to na 306tce dát Měl jsem ho v Mazdě 121, ale protože jsem ho nevyužíval, tak jsem ho tady na klubu za pár korun někomu prodal. Citovat
Dýdý Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Poleju sklo -80° nastartuju a jdu kouřit.Po ránu je to obzvlášt zdravé Citovat
Ferry Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 nezavisly topeni Webasto, z postele zmacknu ovladac, oblyknu se, vycistim zuby a za 20 minut sedam do vytopenyho, odmrazenyho auta v tricku a jedu Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Ovladač by mi nestačil, na běžkách je třeba zapnout to tak 10km předem, aby člověk dojel k vyhřátému Citovat
Milan+ Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Nezávislé topení, stačí půl hodinky předem prozvonit mobilem... Co jsi namontoval,nějaké origo či Flajzarovu stavebku. Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Z kdysi dávna gsm alarm od DHservis, nechal jsem si poslat plošňák a naprogramovaný čip, osadil sám, je to s tel. Siemens c35. Už to mám asi 8 let... Citovat
velkybanan Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 jj tohle jsem dělalna střední jako ročníkovou práci:super výborná věc,akorát jsem to udělal na SMS a na povely v ní. používáme to na chatě pro topení Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 SMSky s občasným zpožděním třeba půl dne se mi na to moc vhodné nezdají. Jinak model by měl být DHS003, www.dhservis.cz Citovat
velkybanan Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Záleží jak se to udělá,ale o DH jsem slyšel.S panem Hankovcem jsem i spolupracoval.Každopádně je to levné řešení , ale funkční Citovat
Ferry Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 hmm i na bezkach mi stacil vetsinou jen ovladac, mam vcelku velkej dosah, v idealnich podminkach i kolem 1km, vetsinou i kdyz jsem zapnul bufik ze vzdalenosti kolem 300m, tak nez jsem ocistil lyze, nahazel je do kufru, pripravil si veci na prevleceni, tak z vyduchu uz foukal vlaznej vzduch (vzdycky davam pred chcipnutim motoru nastavit vnitrni recirkulaci, aby to honilo jen vzduch v kabine) GSM ovladani mam predpripravene, ale zatim jsem nezapojil jo a hadice od bufiku mam zaizolovane miralonem, co se pouziva na trubky topeni a vody v baraku Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Tak sedan má oproti krabici vnitřní prostor tak pětinovej... Citovat
Ferry Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 to je taky fakt a trochu mensi prosklenou plochu, ale jinak to moje webasto topi fakt rychle, je to ten nejnovesi typ \"V\", kterej ma mit vykonnejsi horak, co jsem nekde cetl v charakteristikach Citovat
poldy Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 neplatnu bankomatovu kartu ale mrznu pritom prsty Citovat
mxmen Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Nezávisle topení Eberspächer s dálkovým ovladačem z centrálu, vstanu zapnu od okna a za 20 min odmraženo, vytopeno Citovat
radim.1008 Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Jelikož Pažout je v servise, jel jsem do práce Fordem. Venku je nyní -2stupně a proletuje sníh, že bych dneska zkusil výhřev čelního okna? Ráno jsem zkusil ABS a to funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.