Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakou používáte škrabku ,popř. metody odmrazování

Recommended Posts

Odesláno

Mám Focuse ve bývavě Ghia, ale vyhřívání čelního nemám. Tak jenom nastartuju, pustím maximální ofuk čelního skla, oškrabu boky a nakonec čelní. Rozrmazovače jsem použil jenom párkrát a stejně to byl vždycky takovej mráz a ledová krusta, že to moc nezabralo. Je fakt, že kolikrát by se na to člověk nejradši ..... a došel do práce pěšky. :grr:D

Odesláno

letos budu zkouset 98% etanol v rozmrazovacich sprejich je 50-60% tak jsem tvedavej co to udela. Ja jezdim krátke trasy tak topeni pouzivam co nejmene aby se chudak zahral. Volnobeh nenechavam, zahrivam klidnou jizdou tak jak se ma a netrápim ho.

Odesláno

Já používám tu trojhrannou škrabku Peugeot clubu - z loňska a předloňska mám asi tři nebo čtyři ze srazů. Jak v září mrzlo jedno ráno a já potřebovala jet, tak sem sáhla po téhle škrabce, protože jiná prostě nebyla. Chci si ale koupit takovou tu s tou rukavicí. Jinak než začnu škrabat tak obvykle nastartuju auto a pustim větrání a vyhřívání zadního okna.

Až bude mrznout a sněžit v praglu tak holt k autu budu muset chodit o 15 minut dřív abych vyrážela jako normálně... :/ Ono to bude stejně prašť jak uhoď, jakmile napadnou 3cm sněhu, v Praze je kalamita a člověk se nikam nedostane.. :)

Odesláno
Já vozím v rozprašovači nemrznoučku do -60°C, ta ten led rozpustí, pak se to doškrábe.

Webasto by bylo fajn, ale jsou tu 2 problémy: Nestojí to pár korun a kam to na 306tce dát :D

Měl jsem ho v Mazdě 121, ale protože jsem ho nevyužíval, tak jsem ho tady na klubu za pár korun někomu prodal.

Odesláno

nezavisly topeni Webasto, z postele zmacknu ovladac, oblyknu se, vycistim zuby a za 20 minut sedam do vytopenyho, odmrazenyho auta v tricku a jedu

Odesláno

hmm i na bezkach mi stacil vetsinou jen ovladac, mam vcelku velkej dosah, v idealnich podminkach i kolem 1km, vetsinou i kdyz jsem zapnul bufik ze vzdalenosti kolem 300m, tak nez jsem ocistil lyze, nahazel je do kufru, pripravil si veci na prevleceni, tak z vyduchu uz foukal vlaznej vzduch (vzdycky davam pred chcipnutim motoru nastavit vnitrni recirkulaci, aby to honilo jen vzduch v kabine) GSM ovladani mam predpripravene, ale zatim jsem nezapojil :)

jo a hadice od bufiku mam zaizolovane miralonem, co se pouziva na trubky topeni a vody v baraku

Odesláno

to je taky fakt :) a trochu mensi prosklenou plochu, ale jinak to moje webasto topi fakt rychle, je to ten nejnovesi typ \"V\", kterej ma mit vykonnejsi horak, co jsem nekde cetl v charakteristikach

Odesláno

Jelikož Pažout je v servise, jel jsem do práce Fordem. Venku je nyní -2stupně a proletuje sníh, že bych dneska zkusil výhřev čelního okna? :D Ráno jsem zkusil ABS a to funguje :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...