Medvěd Odesláno 23. říjen 2015 Odesláno 23. říjen 2015 (upraveno) Parky kupujeme nejaky pulkilovy baleni v BILLE, chutnaji nam vic nez to, co prodavaji na vahu (at uz BILLa nebo reznik naproti). Dobry parky miva i reznik v pruchodu u metra Dejvicka, ale zase ne tak, abych pro ne dojizdel. Co se tatarky tyce - chutna nam HELLMANS a tak ji jime. Kecup jsem se uz za totace naucil na HEINZ a zatim ho zadna OTMA apod. chutove neprebila. Cisilek na etikete se clovek nenaji, pokud jidlo (nebo treba dochucovadlo) nechutna, nemam duvod za nej utracet. Upraveno 23. říjen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2015 Autor Odesláno 15. prosinec 2015 Tak tohle nijak nepřekvapilo http://ekonomika.idnes.cz/test-sunek-mf-dnes-03n-/test.aspx?c=A151214_152242_test_fih ovšem toto, to je teprv síla... http://ekonomika.idnes.cz/v-cesku-se-kupuji-silikonove-omitky-bez-silikonu-fbx-/ekonomika.aspx?c=A151214_214528_ekonomika_jkk Citovat
vendelinek Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 doví jak je na tom Kralovska sunka,tu kupuji,kdyz se delaji chlebicky,doposud jsem si myslel,ze je nejlepsi odeslano z Lumie Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2015 Autor Odesláno 15. prosinec 2015 Na sajrajtšunku se*e pes, ale ta ošizená opadávající omítka, to je teprv nářez. Citovat
OK406 Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 Tak to máš oddie pravdu ohledně německé omítky, která má podle rozborů jiné složení (obsahu silikonu) pro německý a český trh. A jak uvedl zástupce firmy, že se s nimi přou pouze firmy, které mají ,,kriminální" minulost. Jak zajímavé. I nu, je rozdíl mezi českým a německým trhem co se tíká omítky, ale bohužel i například potravin. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 Tady je ošizený všechno, se není čemu divit, když to koupíme a smiřime se s tím, prostě ovce no. Kdyby se tohle stalo kdekoliv jinde tak si tam nikdo nic nekoupí a budou se dít věci o kterých se nám tady ani nezdá, nebo možná zdá, ale nemame na ně koule Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 tak tak, ovce...,a oni to dobře vědí Citovat
OK406 Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Velkou vinu na kvalitě sboží nesou kontrolní orgány (ČOI, SVS, KHS a další), které jsou státem určené. Bohužel, neplní svoji úlohu, kterou mají danou i zákonem. Asi se bojí a nebo není zájem!!! Citovat
Péťa Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Je zajímavé, jak všichni nadáváme na internetu. Podle toho by už dávno musela být revoluce v nakupování. Já osobně se přiznám, že jsem líný "hlasovat nohama", jen se snažím minimalizovat problémy. Především tím, že co lze, nakoupím v Polsku (potraviny určené pro jejich trh jsou rozhodně kvalitnější, než dodávají k nám). OK406 - od Tebe mi to určení viníka zrovna moc nesedí. Potraviny zajisté splňují normy, co pak mají ty kontrolní orgány dělat? Policie taky chrání lumpy místo poctivých občanů. A co má dělat? Citovat
rgot Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Vše kolem jakéhokoli masa , párků , klobás atd. mám už cca 10 let formou směnného obchodu ..tj výměnou za zeleninu a ovoce..funguje to parádně jenže vím tu možnost nemá každej...... Citovat
FrantaCV Odesláno 25. leden 2016 Odesláno 25. leden 2016 (upraveno) To už je trochu moc. Halal.docx Upraveno 25. leden 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
punkac Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 To kuře bylo opícháno celou muslimskou komunitou v Berlíně Citovat
Stejsn Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 https://dl.dropboxusercontent.com/u/1215663/slabikar_vareni.jpg Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Co říkáte na tento případ, kdy si v domnění, že si kupujete sýr eidam, máte opět polskou náhražku. Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2016 Autor Odesláno 19. únor 2016 Já na to neříkám vůbec nic, protože eidam nekupuju Citovat
Aluška Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 (upraveno) Já jo, ale tenhle bych si nekoupila, protože to složení je hnus na co do sýra cpát konzervanty, stabilizátory a barviva?? Škoda, že nenapsali, kde se dal koupit, řetězec popř. třeba město aspoň. Upraveno 19. únor 2016 uživatelem Aluška Citovat
Hafity Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Dej mezi "koupit" a "řetězec" čárku, takhle to vyznívá divně (i s tím "třeba město").... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 tady na ostravsku, stejně jako třeba na náchodsku jezdí celé výpravy do polského příhraničí na nákupy potravin a spotřebního zboží, celkem nechápu proč, když nekteré obchody v Ostravě zásobují výhradně auta s polskou SPZ , holt, nikdo není dokonalý..., doma polské potraviny nekupujeme, nikdy jsem se na cedulky na výrobcích nedíval, ale poslední roky je to první věc, po které jdu, prostě už po zkušenostech nechci někteří ale říkají, že potraviny v polském vnitrozemí jsou dobré, já jsem tam nikdy nejezdil a ani nebudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.