Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Parky kupujeme nejaky pulkilovy baleni v BILLE, chutnaji nam vic nez to, co prodavaji na vahu (at uz BILLa nebo reznik naproti). Dobry parky miva i reznik v pruchodu u metra Dejvicka, ale zase ne tak, abych pro ne dojizdel.

Co se tatarky tyce - chutna nam HELLMANS a tak ji jime. Kecup jsem se uz za totace naucil na HEINZ a zatim ho zadna OTMA apod. chutove neprebila. Cisilek na etikete se clovek nenaji, pokud jidlo (nebo treba dochucovadlo) nechutna, nemam duvod za nej utracet.

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to máš oddie pravdu ohledně německé omítky, která má podle rozborů jiné složení (obsahu silikonu) pro německý a český trh. A jak uvedl zástupce firmy, že se s nimi přou pouze firmy, které mají ,,kriminální" minulost. Jak zajímavé. I nu, je rozdíl mezi českým a německým trhem co se tíká omítky, ale bohužel i například potravin.

Odesláno

Tady je ošizený všechno, se není čemu divit, když to koupíme a smiřime se s tím, prostě ovce no. Kdyby se tohle stalo kdekoliv jinde tak si tam nikdo nic nekoupí a budou se dít věci o kterých se nám tady ani nezdá, nebo možná zdá, ale nemame na ně koule

Odesláno

Velkou vinu na kvalitě sboží nesou kontrolní orgány (ČOI, SVS, KHS a další), které jsou státem určené. Bohužel, neplní svoji úlohu, kterou mají danou i zákonem. Asi se bojí a nebo není zájem!!!

Odesláno

Je zajímavé, jak všichni nadáváme na internetu. Podle toho by už dávno musela být revoluce v nakupování. Já osobně se přiznám, že jsem líný "hlasovat nohama", jen se snažím minimalizovat problémy. Především tím, že co lze, nakoupím v Polsku (potraviny určené pro jejich trh jsou rozhodně kvalitnější, než dodávají k nám).

OK406 - od Tebe mi to určení viníka zrovna moc nesedí. Potraviny zajisté splňují normy, co pak mají ty kontrolní orgány dělat? Policie taky chrání lumpy místo poctivých občanů. A co má dělat?

Odesláno

Vše kolem jakéhokoli  masa , párků , klobás  atd. mám už cca 10 let formou směnného obchodu ..tj výměnou za zeleninu a ovoce..funguje to parádně jenže vím tu možnost nemá každej......

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Já jo, ale tenhle bych si nekoupila, protože to složení je hnus :bojim  na co do sýra cpát konzervanty, stabilizátory a barviva?? :blicismajlik

Škoda, že nenapsali, kde se dal koupit, řetězec popř. třeba město aspoň.

Upraveno uživatelem Aluška
Odesláno

tady na ostravsku, stejně jako třeba na náchodsku jezdí celé výpravy do polského příhraničí na nákupy potravin a spotřebního zboží, celkem nechápu proč, když nekteré obchody v Ostravě zásobují výhradně auta s polskou SPZ :D , holt, nikdo není dokonalý..., doma polské potraviny nekupujeme, nikdy jsem se na cedulky na výrobcích nedíval, ale poslední roky je to první věc, po které jdu, prostě už po zkušenostech nechci :bojim

někteří ale říkají, že potraviny v polském vnitrozemí jsou dobré, já jsem tam nikdy nejezdil a ani nebudu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...