Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dne postupně probíral volební lístky a muchlal a do koše odkládal ty co - rozhodně NE - ty co nejspíš NE - a ty co NEVÍM.

Dopadlo to tak, že mi zůstal v ruce ten oranžový průvodní lístek - zbytek byl v koši.

Jak jste na to vy - přátelé z klubu normálních.:D

Odesláno
dej to do cirkusu a bude to bez problémů ,ANO?

Mohlo mě to napadnout hned. Přesunul bych, ale nevím jak. Můžeš pomoct?

Odesláno

kluci, alespoň hodit prázdnou obálku, poté je hlas neplatný a žádná strana či hnutí z něho nemá peníze.Jinak se stranám dávají peníze i za ty voliče, co nejdou k volbám/100,-/.A v tom je ten zakopaný pes.Takže,prázdnou obálku,šup tam s ní a nikdo z toho nemá prašule.Asi tak.

Odesláno

asi nepatrim do klubu normalnich,

ale ja jdu splnit svou obcanskou povinnost.

Nejvic se mi \"libi\", jak ti, co nechodi k volbam, u piva nejvic nadavaji ;)

Za mne - bych zavedl volebni povinnost.

Nemusis volit stranu (nebo muzes vhodit neplatny hlas), ale zucastnit se - odprezentovat - voleb.

VOLTE SI KOHO CHCETE, ALE BĚŽTE K VOLBÁM.

Odesláno

Řešením politické situace v zemi je to, že by se každá strana měla volit stejným počtem obyvatel. Poté by každá z nich dostala 4,2% hlasů, tudíž by se nikdo nedostal do Poslanecké sněmovny a my bychom měli konečně klid!

Odesláno

Já tam půjdu. Vhození prázdné obálky mi nepřijde jako vhodné řešení. Na mě to ve výsledcích spíše působí, že se najdou jedinci, co prostě něco udělali blbě. :myslim Dám hlas tomu, kdo má šanci na úspěch a je mému myšlení nejbližší.

Je na každém, zda tam půjde, ale ať nevolič neremcá, že je něco špatně. :bojim

Odesláno

Milane, tou prázdnou obálkou zamezíš tomu, že když tebou neoblíbená strana získá např. 23 %, tak poté dostane i oněch cca 23% z té stokoruny za toho, kdo ve skutečnosti volit nešel.Protože stát dává peníze stranám i za lidi co k volbám nejdou. Ono s tím konečným rozdělováním je to kapku jinak, protože peníze dostane i neparlamentní strana ,pokud dosáhne alespoň 3,5 %. Ale i tak je to hrozná hromada peněz, která se dá použít bohuliběji.

Odesláno
Milane, tou prázdnou obálkou zamezíš tomu, že když tebou neoblíbená strana získá např. 23 %, tak poté dostane i oněch cca 23% z té stokoruny za toho, kdo ve skutečnosti volit nešel.Protože stát dává peníze stranám i za lidi co k volbám nejdou. Ono s tím konečným rozdělováním je to kapku jinak, protože peníze dostane i neparlamentní strana ,pokud dosáhne alespoň 3,5 %. Ale i tak je to hrozná hromada peněz, která se dá použít bohuliběji.

OK, tak já jdu podpořit ty Piráty, aby teda dostali aspoň nějakou kačku, když už se nedostanou do sněmovny... :aut

Odesláno

Ono by dost možná hodně prospělo, kdyby ty volby vyhráli socani s komančema a dali dohromady většinovou vládu. Snad by se pak KONEČNĚ zformovala aspoň nějaká pravice a ne to dnešní panoptikum rádobypravicových účelových pidistran akorát se hádajících mezi sebou a předhánějících se, kdo udělá větší privatizační zásek. Pokud donedávna z nich největší ODS posledních více než 10 let dokáže jen strašit \"volte nás, aby nevyhráli komunisti\" a potom předvést jen průsery, už by jim to fakt lidi neměli žrát a nechat v tom pořádně vykoupat, aby se konečně něco změnilo. Bohužel, ať se vám to líbí nebo ne, stabilní je tu základna jen levicová, údajná pravice tu dokáže se akorát vzájemně podrážet a mydlit se mezi sebou. A to se bez pořádného důvodu nezmění.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...