FrantaCV Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Tak jsem dne postupně probíral volební lístky a muchlal a do koše odkládal ty co - rozhodně NE - ty co nejspíš NE - a ty co NEVÍM. Dopadlo to tak, že mi zůstal v ruce ten oranžový průvodní lístek - zbytek byl v koši. Jak jste na to vy - přátelé z klubu normálních. Citovat
ozzy1 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 dej to do cirkusu a bude to bez problémů ,ANO? Citovat
celda1970 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Všechny jsem vyhodil....zůstal mi Orange......:D:D :papa:papa Citovat
FrantaCV Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 dej to do cirkusu a bude to bez problémů ,ANO? Mohlo mě to napadnout hned. Přesunul bych, ale nevím jak. Můžeš pomoct? Citovat
ozzy1 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 kluci, alespoň hodit prázdnou obálku, poté je hlas neplatný a žádná strana či hnutí z něho nemá peníze.Jinak se stranám dávají peníze i za ty voliče, co nejdou k volbám/100,-/.A v tom je ten zakopaný pes.Takže,prázdnou obálku,šup tam s ní a nikdo z toho nemá prašule.Asi tak. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 asi nepatrim do klubu normalnich, ale ja jdu splnit svou obcanskou povinnost. Nejvic se mi \"libi\", jak ti, co nechodi k volbam, u piva nejvic nadavaji Za mne - bych zavedl volebni povinnost. Nemusis volit stranu (nebo muzes vhodit neplatny hlas), ale zucastnit se - odprezentovat - voleb. VOLTE SI KOHO CHCETE, ALE BĚŽTE K VOLBÁM. Citovat
John Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Tyhle věci jedině v cirkusu....přesunuto... Citovat
KingSpade Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Řešením politické situace v zemi je to, že by se každá strana měla volit stejným počtem obyvatel. Poté by každá z nich dostala 4,2% hlasů, tudíž by se nikdo nedostal do Poslanecké sněmovny a my bychom měli konečně klid! Citovat
MilanF1 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Já tam půjdu. Vhození prázdné obálky mi nepřijde jako vhodné řešení. Na mě to ve výsledcích spíše působí, že se najdou jedinci, co prostě něco udělali blbě. Dám hlas tomu, kdo má šanci na úspěch a je mému myšlení nejbližší. Je na každém, zda tam půjde, ale ať nevolič neremcá, že je něco špatně. Citovat
ozzy1 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Milane, tou prázdnou obálkou zamezíš tomu, že když tebou neoblíbená strana získá např. 23 %, tak poté dostane i oněch cca 23% z té stokoruny za toho, kdo ve skutečnosti volit nešel.Protože stát dává peníze stranám i za lidi co k volbám nejdou. Ono s tím konečným rozdělováním je to kapku jinak, protože peníze dostane i neparlamentní strana ,pokud dosáhne alespoň 3,5 %. Ale i tak je to hrozná hromada peněz, která se dá použít bohuliběji. Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Milane, tou prázdnou obálkou zamezíš tomu, že když tebou neoblíbená strana získá např. 23 %, tak poté dostane i oněch cca 23% z té stokoruny za toho, kdo ve skutečnosti volit nešel.Protože stát dává peníze stranám i za lidi co k volbám nejdou. Ono s tím konečným rozdělováním je to kapku jinak, protože peníze dostane i neparlamentní strana ,pokud dosáhne alespoň 3,5 %. Ale i tak je to hrozná hromada peněz, která se dá použít bohuliběji. OK, tak já jdu podpořit ty Piráty, aby teda dostali aspoň nějakou kačku, když už se nedostanou do sněmovny... Citovat
Šalda Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Já to vše hodil hned do kamen a je klid;) Citovat
Medvěd Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Aby to náhodou nebyla pravda [upravil dne 25/10/2013 12:47 od Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Nejvic se mi \"libi\", jak ti, co nechodi k volbam, u piva nejvic nadavaji VOLTE SI KOHO CHCETE, ALE BĚŽTE K VOLBÁM. Myšáku - souhlas Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Ono by dost možná hodně prospělo, kdyby ty volby vyhráli socani s komančema a dali dohromady většinovou vládu. Snad by se pak KONEČNĚ zformovala aspoň nějaká pravice a ne to dnešní panoptikum rádobypravicových účelových pidistran akorát se hádajících mezi sebou a předhánějících se, kdo udělá větší privatizační zásek. Pokud donedávna z nich největší ODS posledních více než 10 let dokáže jen strašit \"volte nás, aby nevyhráli komunisti\" a potom předvést jen průsery, už by jim to fakt lidi neměli žrát a nechat v tom pořádně vykoupat, aby se konečně něco změnilo. Bohužel, ať se vám to líbí nebo ne, stabilní je tu základna jen levicová, údajná pravice tu dokáže se akorát vzájemně podrážet a mydlit se mezi sebou. A to se bez pořádného důvodu nezmění. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Že by jsme i omládli? Člověče, to snad ani ne, to bych tak akorát končil základku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.