Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Péťo, taky se k tomu přikláním. V zimě jezdím v podstatě kolem baráku. Protektor by taky nebyl špatnej.

Na těch co jsem uvedl je rozdíl stovka na gumě :) Ale dám na zkušenosti. Ty Matadory působěj velmi dobře ... Je otázka, kdo mi je zprotiví  :D 

Odesláno (upraveno)

vcera prezuto na Micheliny

ja osobne jsem vyskolenej z barumek

odeslano z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Já dnes nazul ty nové Nokiany a - jaký zvuk má asi samet? Zatím jsem jim dal jen pár km po městě, v suchu a kolem +10°C. Ale něco tak tichého jsem na autě ještě neměl! Jenom to pluje a valivý odpor je až neskutečně malý, v garáži na štěrce to vůbec nezpomaluje a jede a jede. Jsem zvědavý, jak se budou tyhle bačkůrky chovat až bude mráz/mokro/břečka/sníh :myslim

Odesláno

Sem to psal, Conti......... TS 850, chapu že jsou dražší, ale zase to stojí za to, případně Nokiany, Pirelky

Myslim že 1400 za gumu v 15" je dobrá cena

Barum, Matador, Sava, Kleber..................................to je taková nižší třída, pokud jezdíš jen po městě bez sněhu tak to asi jde, ale jinak nic moc

Odesláno (upraveno)

Já ty sava eskimo s3 měl na p407 a měli 8let a vzorek 5mm  v rozměru 205 60 r16  a vyjel jsem všude i na hory na rozdil od dunlop winter sport 3d tragedie :);)

Ted jsem koupil nokian wr d4 na p407  a jak píše veverka-zatím jsem hodně spokojen už na nich jezdím 2 měsice :super

Jinak já continentalum nevěřim v testech zaostávaji a jsou taky dost hlučne jak letní tak zimni jak se sjedou

-Continental WinterContact TS850 (205b) - v trakci na sněhu skončila poslední spolu s Vredesteinem a třetí od konce v komfortu a výdrži, ale jinak je to velmi vyvážená zimní pneumatika, která je velmi jistá a předvídatelná a byla o hodně nejlepší na mokru, ve zkouškách na sněhu průměrná s ostatními

tady test-http://mpneu.cz/testy/ nejlepší goodyear gen1 a nokian wr d4

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

TS 830 se asi 4 roky nevyrábí a je již problém ji sehnat. V úterý jsme dávali na Superba a ted bych kecal bud 225/45 R17, nebo 225/40 R18 Continental ContiWinterContact TS850 a v tomhle velkém rozměru to bylo hlučné oproti letním 18" ContiSportContactům. Ale je to "kontík", ten bude v zimě fungovat dobře. 

Nokianů bych se nebál, slýchám na ně dobré ohlasy. Možná by za zvážení stál i Nexen. Ten jako letní je tichý, je fajn, dokonce i škodovka to dává ve fabrice na auta. Nexen dělá i zimní, ale s těmi zkušenost nemám a ten název těch zimáků neumím napsat, natož vyslovit. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...