MilanF1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Stále teplo, stále zůstávají letní ... Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 A doufám, že ještě dlouho teplo zůstane, potřebuju dodělat ještě dost věcí venku Citovat
222johny222 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 a při nehodě na to pohlíží pojišťovna jak? slyšel jsem,že všechno zaplatí,ale pak to po viníku(s letními pneu) vymáhá... jak to tedy je? Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Podle mě musí být splněna podmínka zimních podmínek, případně značka zimní výbava. Citovat
222johny222 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 no právě,že pojišťovny se při tomto cukají a jak dokážeš,že tyto podmínky byly splněny nebo naopak? Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Zprávou od meteorologů, jaké bylo v daném místě v daném času počasí. Nějaký takový papír potřeboval ozzy1, když uplatňoval pojistnou událost po kroupách. Přijde mi absurdní, že za pohyb na vozovce, za který ti nemůže dát policie pokutu (nesplněné podmínky zimního období), může pojištovna nárokovat peníze. Citovat
222johny222 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 taky to nechápu,ale u nás v ČR už je možný všechno a to jsem sám který to slyšel? Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Já jsem to taky slyšel, ale určitě bude záležet na konkrétní smlouvě. Podle mě to bude o \"způsobilosti vozu k provozu na pozemní komunikaci\". Ale nelíbí se mi ta šílená mediální masáž o zimních gumách, když nejsou plošně povinné. Neustále melou první listopad, ale ten strikně platí za značkou zimní výbava. [upravil dne 5/11/13 11:05 od MilanF1] Citovat
222johny222 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 takže mimo značku zimní výbava můžu mít zimní pneu pod 4 mm ? Citovat
ozzy1 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 222johny222-ano, ale nesmí platit ony podmínky pro zimu jak jsou ve vyhlášce,t.j. souvislá vrstva sněhu, námraza atd. Citovat
Print Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 Takze jestli to chapu dobre tak kdyz nebude predpoved ze bude snezit ci mtznou tak muzu celou zimu jezdit na letnich pneu ale pouze na silnich kde neni znacka \"povinna zimni vybava\" ? Citovat
Andy22 Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Zdravím pánové, dnes jsem chtěl poprvé také přezout na zimní kola na plecháčích, ale trošku mě zarazila ta volná podložka na šroubech k liťákům. Může to tak jezdit celou zimu nebo je to jen na dojetí na rezervu? Mám koupit nějaké na plecháče? Kde bych je popřípadně sehnal, pokud možno levně? Citovat
Stifler Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Doplním Petu, na plecháče se používají šrouby s kuželovou hlavou a ne šrouby na hliníkáče s podložkou. Citovat
Andy22 Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Ale ony mají taky kužel o něco níž, takže kolo drží, jen je to asi na to dojetí s rezervou. Mám je koupit origo u Peugeotu nebo stačí i jiné? Citovat
Stifler Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 stačí jakékoliv šrouby, které mají jen kužel. To, co popisuješ je origo šroub s rovnou dosedací plochou a menším mezikuželem u závitu, takhle bych se s tím bál jezdit... Citovat
KingSpade Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Včera jsem slyšel od známého, že prý pokud v zimě, ač není sníh a je teplo tak pokud způsobím dopravní nehodu nebo někdo nabourá mě tak když budu mít letní gumy tak budu platit a pojišťovna se bude od toho distancovat, je to možné? Citovat
chuck11 Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 jeden dotaz jak velký je problém když nechám disk se středovou pokličkou vyvážit jakoby by to byl disk bez pokličky plný(předchozí majitel se asi bál aby nestratil středové pokličky a kompletně všechny přilepil na tvrdo asi lepidlem na okna) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.