Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zprávou od meteorologů, jaké bylo v daném místě v daném času počasí. Nějaký takový papír potřeboval ozzy1, když uplatňoval pojistnou událost po kroupách.

Přijde mi absurdní, že za pohyb na vozovce, za který ti nemůže dát policie pokutu (nesplněné podmínky zimního období), může pojištovna nárokovat peníze. :bojim

Odesláno

Já jsem to taky slyšel, ale určitě bude záležet na konkrétní smlouvě. Podle mě to bude o \"způsobilosti vozu k provozu na pozemní komunikaci\". :papa

Ale nelíbí se mi ta šílená mediální masáž o zimních gumách, když nejsou plošně povinné. Neustále melou první listopad, ale ten strikně platí za značkou zimní výbava.

[upravil dne 5/11/13 11:05 od MilanF1]

Odesláno

222johny222-ano, ale nesmí platit ony podmínky pro zimu jak jsou ve vyhlášce,t.j. souvislá vrstva sněhu, námraza atd.

Odesláno

Takze jestli to chapu dobre tak kdyz nebude predpoved ze bude snezit ci mtznou tak muzu celou zimu jezdit na letnich pneu ale pouze na silnich kde neni znacka \"povinna zimni vybava\" ? :myslim

Odesláno

Zdravím pánové, dnes jsem chtěl poprvé také přezout na zimní kola na plecháčích, ale trošku mě zarazila ta volná podložka na šroubech k liťákům. Může to tak jezdit celou zimu nebo je to jen na dojetí na rezervu? Mám koupit nějaké na plecháče? Kde bych je popřípadně sehnal, pokud možno levně?

Odesláno

Ale ony mají taky kužel o něco níž, takže kolo drží, jen je to asi na to dojetí s rezervou. Mám je koupit origo u Peugeotu nebo stačí i jiné?

Odesláno

stačí jakékoliv šrouby, které mají jen kužel. To, co popisuješ je origo šroub s rovnou dosedací plochou a menším mezikuželem u závitu, takhle bych se s tím bál jezdit...

Odesláno

Včera jsem slyšel od známého, že prý pokud v zimě, ač není sníh a je teplo tak pokud způsobím dopravní nehodu nebo někdo nabourá mě tak když budu mít letní gumy tak budu platit a pojišťovna se bude od toho distancovat, je to možné?

Odesláno

jeden dotaz jak velký je problém když nechám disk se středovou pokličkou vyvážit jakoby by to byl disk bez pokličky plný(předchozí majitel se asi bál aby nestratil středové pokličky a kompletně všechny přilepil na tvrdo asi lepidlem na okna) :(:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...