Přejít na obsah

Andy22

Uživatel
  • Počet příspěvků

    185
  • Registrace

O uživateli Andy22

  • Datum narození 22.1.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Slavkov u Brna
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Tak už zase jezdím...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Andy22's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Andy22

    Diagnostika lexia

    Tak já zatím s peugeotem nic kromě běžné údržby nepotřeboval dělat. A tenkrát, když to jelo mě to stejnak nějak neuchvátilo, nepřehledné, nelogické - asi blbej překlad do češtiny a strašně pomalý Taky ten safe mód auta, kdy bys musel mít hodinu nastarované auto aby ses k něčemu dopravoval Teď mi ale podfukoval vstřik, tak jsem chtěl prověřit jestli tam nejsou nějaké chyby a vlastně náhodně jsem objevil tvůj příspěvek. Takže ještě jednou díky Diagnostika mi ale udělala akorát další vrásky chybami P1351 - asi budu muset výměnit žhaviče a P1462 - špatnej EGR nebo aspoň vyčistit.
  2. Andy22

    Diagnostika lexia

    Baffy, ty jsi moje spása! Děkuji moc za radu, kterou teda bohužel čtu až dnes Od roku 2016 mi nefunguje diagnostika, tak ještě že jsem ji nevyhodil! Hned jak jsem četl, jak to někomu normálně fungovalo a pak najednou žádná komunikace, tak jsem si říkal, že je to jak s tou mojí. Normálně jsem diagnostikoval a pak jestli jsem nějak pohnul kabelem a najednou hláška, že neprobíhá komunikace. Myslel jsem, že odešla někde nějaká pojistka, ale tohle mě vážně nenapadlo hledat. Vše jsem i několikrát přeinstaloval a nic. Už jsem i ty 3 litry oželel a najednou mi svitla naděje. Diagnostiku jsem rozdělal a ejhle, zas*anej číňan zku*ví kde co může. Opravdu úplně stejně naprasenej konektor! Kdyby to bylo propájený přes otvory durch, ale jen takhle položeny na desce a ten tvrdej svazek káblů co to vyloženě vylamuje . Tak jsem to taky proletoval, nechal schválně trochu jakoby vylomený, aby ty dráty to tak neodtlačovaly a diagnostika funguje!!! Super, moc děkuju.
  3. Andy22

    Chyba P1351

    A co jsi teda opravil, abys prošel emisema?
  4. Andy22

    centrální zamykání blbne

    No jo, mě v garáži taky funguje, ale vyjedu ven a při vystupování zase pátý dveře odskakují...
  5. Andy22

    5-te dvere na SW

    Ahoj, sice je to už staré téma, ale začalo mi to taky dělat. Jak jsi to teda vyřešil? Vyčištěním nebo výměna za nový díl? Nevím jestli se v tom mám hrabat?
  6. No já právě nevím jestli to něco "nepsalo" nebo spíš možná nějaký symbol?? A kolik to tak stojí v autorizáku nechat doplnit aditivum??
  7. Tak jsem si asi před týdnem namontoval do zpětného zrcátka červenou blikající ledku a dnes jsem jel a auto začalo pocukávat, kouknu na zrcátko a ona bliká.Tak jsem se snažil jet v otáčkách i když přes dědiny to moc nešlo. Po 5-7km jsem si všim, jako by mi na středovém displaji mezi budíky něco přebliklo na normální zobrazení průměrné spotřeby, ale nevím jestli se mi to jen nezdálo. Ledka v zrcátku pak už neblikala. Má to něco napsat nebo ta regenerace skončila nějakou chybou? Je to moje druhá regenerace na 308-ičce podle diagnostiky a je už celkem často asi po 230km. Tak nevím jestli úspěšná. Aditiva je tam taky už jen trocha, ale nevím jaká je skutečnost. Nevíte jestli bych měl objednat aditivum nebo raději i s pytlem? Auto je z roku 2009 1.6 80kW. Jinak blikajíci ledka se mi zdá celkem dobrá signalizace průběhu regenerace.
  8. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    Někde jsem četl, že by to mohl být podtlakový regulátor natočení lopatek turba, takže by to asi mělo být v pořádku, když to něco dělá. Nebo se pletu?
  9. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    Tak neví někdo jestli to tak má dělat? Je to asi nějaký elektromagnetický štelovátko?
  10. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    Tak na regeneraci FAPu to moc nevypadá. Dneska jsem zjistil, že to jde od turba od nějaké regulace a dále, že ta trubička k turbu je dost volná. Co s tím? Vydrží to takhle jezdit nebo servis? Zvuk od turba.avi
  11. Andy22

    Diagnostika lexia

    Ahoj, koupil bych nějakou tu "levnou" diagnostiku na pežotka, ale nemám zkušenosti s nákupem z číny. Neprodává tu někdo nějakou tak kolem 2000Kč ?
  12. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    Aha, tak to už by dávalo smysl. Díky. A ten zvuk bys nevěděl, jestli je to ten FAP?
  13. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    Zvuk v předešlém příspěvku je nahrávaný asi tak po 1minutě po zdechnutí auta, takže jen na začátku je to pěkně slyšet a pak už to jen utichá. Dělala by to teda ta regenerace?? Je to nahraný se zavřenou kapotu, tak to bylo nejlíp slyšet ze předu přes saharu.
  14. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    A ta regenerace FAP filtru bzučí jako trafo? Pokud se mi podaří, tak to sem nějak dámZvuk hučení.mp3
  15. Andy22

    308 sw - pár technických dotazů

    Takže ten úchyt na druhé straně je jen na okrasu? Hmm, tak to je zajímavé. K té regeneraci: nejel jsem nějak velkou vzdálenost (6-7km) a ani rychlost nebyla velká, takže by ani neměla začít nebo se pletu? A kdyby se opravdu snažila regenerovat stále neúspěšně, tak je to asi špatný, že? Zatím ale nemám žádné chybové hlášení.
×
×
  • Vytvořit...