oddie Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 No, asi tak. Já klidně uhnu i někomu, kdo jede po chodníku, i když tam nemá co dělat, když se to dá, mě neubyde. Akorát nějaké najíždění, vynucování si průjezdu, atak, to bych si líbit nenechal. Ohrožování dětí už vůbec ne, to by skončilo hodně špatně. Na druhou stranu dost leckdy jezdím po chodnících sám, protože to leckde skutečně jinak nejde (akorát ne v centru nebo tam, kde chodí hodně lidí, to je stejně lepší slézt), a problémy s tím nemívám, na nikoho nezvoním a nikdo mi nenadává. Pokud by případně někdo začal s tím, že na chodníku nemám co dělat, dohadovat se s ním nebudu, není o čem... Citovat
vendelinek Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Četl jsem tady jen ten první příspěvek, ale pokud by do mě pán strčil, tak by si pobyl měsíc v nemocnici. Osobně tohle přesně znám, vede k nám z Brna chodník a cyklisti jej hodně využívají, není měsíc abych se tam s někým nehádal, a asi před půl rokem dokonce jeden lehce žduchl do kočárku kde byl Kubík. Tak jsem mu něco málo řekl a za chvílu letěl do pole kde už na něj čekalo jeho kolo který sem tam hodil. Nemám tohle prostě rád, na chodníku nemá co jet, to je bez diskuze. jj,tak jsem to přesně uhodl,jak by dopadl,jak jsem psal v příspěvku:D Citovat
Šalda Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Vendi, kdes co psal?? Jdu se podívat, já to četl v mobilu, a jen jak sem si přečetl první příspěvek, tak sem hned musel reagovat:D Ale ne vždy to dopadlo takhle lehce, jednou sem se tam hádal s třema kolistama, jen hádal, bez napadení, a když sme šli dom, tak jeli oni zpět, a bylo dobře že už sme byli u baráku, protože sem zase něco pronesl na jejich adresu, a už to vypadalo že se budeme \"žduchat\":D ale žena odemčela dveře a vyběhli naši 4 vlčáci, a kolisté už neměli kupodivu zájem něco řešit:D Edit: už sem to našel, já su ož pár let docela mírumilovnej člověk, ale když mě něco nasere, tak bohužel víc jednám než řeším:D A co se týče Kubíka, tak může být rád že letěl jen do pole a ne pod auto, nejlépe kamion. [upravil dne 17/9/13 20:15 od Šalda] Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 je to blb. ja se snazim slusne respektovat a neslusne polevame dzusem. kor v lete. je to lepsi nez pred nima prasit nebo ke vytlacovat... Citovat
Almanil Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Fruktis: a to jsem si myslel, že jsem výjímka Citovat
Fruktis Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 Krtek: Držet, lehce se řekne, hůře se udělá Ale tak pro příště vím. Zakoupím si činky:D Almanil: Ne nejseš vyjímka, jen si nemysli Ještě jsem zapoměl doplnit, že je zajimavé, že po události cyklista to kolo najednou vést mohl. [upravil dne 18/9/13 07:18 od Fruktis] Citovat
maturantka Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Kdyby ve Finsku nemluvili tou nenaučitelnou řečí, s chutí bych se tam odstěhoval Za 5 mesicu jsem se naucila tak, ze jsem byla schopna rict si o chleba i 20 deka salatu s lososem :-D A mistni se me ptali na cestu :-) Kdybych nebyla trubka vazana na ceskou (nebo spis moravskou) kotlinu, tak uz jsem tam tehdy zustala. Lidi jsou tam proste jini, proto tam spousta veci proste funguje a u nas nebude. Citovat
punkac Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 nevím, jestli bych pět měsíců zvládl baštit jenom chleba a dvacet deka salátu s lososem. Ten chleba jde, ale salátu se přejíš :D:D:D Citovat
Goldinka Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 http://zpravy.idnes.cz/dopravni-cyklistika-v-ceskych-mestech-dh0-/domaci.aspx?c=A130917_180450_domaci_zt já myslim, že je to jasné \"někteří agresivní jedinci\" se prostě bojí, proto jsou agresivní (upraveno - ne, opravdu ne všichni cyklisti) [upravil dne 20/9/13 12:58 od Goldinka] Citovat
Vvitty Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Bohuzel je tady agresivnich prilis mnoho ucastniku provozu , ani se mi po mesici v cizine nechtelo zpatky do toho naseho bordelu na koleckach. Citovat
oddie Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 http://zpravy.idnes.cz/dopravni-cyklistika-v-ceskych-mestech-dh0-/domaci.aspx?c=A130917_180450_domaci_zt já myslim, že je to jasné cyklobezmozci se prostě bojí, proto jsou agresivní Slušně vypatlaná kráva. Pak se je fakt čemu divit, že to tu vypadá tak jak to vypadá. Taky máš ráda, když někdo strká všechny ženské do jednoho pytle, že slepice za volantem nemají co dělat? Že děláš úplně přesně to samé, a ještě k tomu jsi tak neuvěřitelně blbá, že si to ani neuvědomuješ a blbě se tomu směješ. Citovat
Goldinka Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 oddie: ???? Sorry, ale nějak tvoje bezdůvodné urážení nechápu. Nehážu všechny cyklisty do jednoho pytle s těmi slušnými problém nemám. Ale blbce ano. Tak aspoň dík, že vim kam tě mám zařadit. pro ty kdo to nepochopili, tak ten příspěvek, který oddie tak krásně a slušně okomentoval - citoval - měl bejt jako ironie. Citovat
oddie Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Od tebe je to citované už druhá bezdůvodná urážka házející všechny do jednoho pytle souhrnným označením. Proto ta reakce. To, že jsi tak blbá, že nechápeš, že i na auto fóru někdo taky může jezdit na i kole, na tom vůbec nic nemění. Laciný pokus vydávat hloupost za \"ironii\" už pak není ani k smíchu. Citovat
Fruktis Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 No tak si nenadávejme, a začněme tu, aby bylo na světě lépe Citovat
Kurt Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Jak sám jezdím na kole, o to víc mě se*e, když se na něm někdo chová jako agresivní debil, takže bych ho prostě sundal rovnou. Přesně. Čím víc toho mám naježděno, tím víc mi vadí idioti. Kolikrát totiž člověk vidí, že je to fakt na krev a když se v provozu objeví byť jen 1 exot, co se chová nepředvídatelně, je průser. A zhusta na něj doplatí ti, co se chovají slušně. Chodím pěšky, běhám, jezdím na kole i autem. Umím se tedy vžít do situace mnoha uživatelů veřejných komunikací. V tomhle konkrétním případě bych se taky ozval, nicméně bych se snažil situaci nehrotit - pokud bych k tomu byl donucen (fyzický kontakt toho grázla), pak bych se bránil. A hodně. Citovat
vix Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Taky jsem tuhle nesejmul tu kr*vu, co jela po přechodu pro chodce a v cyklosedačce měla děcko. - některé věci se prostě nedělaj! Má štangli mezi nohama, není chodec. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 http://zpravy.idnes.cz/dopravni-cyklistika-v-ceskych-mestech-dh0-/domaci.aspx?c=A130917_180450_domaci_zt já myslim, že je to jasné cyklobezmozci se prostě bojí, proto jsou agresivní Slušně vypatlaná kráva. Pak se je fakt čemu divit, že to tu vypadá tak jak to vypadá. Taky máš ráda, když někdo strká všechny ženské do jednoho pytle, že slepice za volantem nemají co dělat? Že děláš úplně přesně to samé, a ještě k tomu jsi tak neuvěřitelně blbá, že si to ani neuvědomuješ a blbě se tomu směješ. Oddie, neprijde ti že tohle už je celkem moc?? Mohl jsi to napsat nesproste, ono nestačí že se sproste nadava v jinem vlakne, ono to pozvolna prechazi do celeho fora, snad by jsi nemusel hned startovat sproste, ale napsat to trochu mirneji. Dík [upravil dne 18/9/13 17:16 od Radek Hurvajz] Citovat
oddie Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Ne, jako reakce na \"cyklobuzny\" a \"cyklobezmozky\" mi to přijde naprosto adekvátní. Tyto termíny používá pouze ubožák, protože a) nadává paušálně všem, b) samotné označení \"buzna\" je sviňárnou i proti další skupině - zastoupené i zde minimálně jedním členem, a to o hodně váženějším než je tato slepice. A výmluva \"nemyslím tím všechny\" je úplně stejně ubohá, jako když někdo vykřikuje o \"čobolech\" a pak tvrdí, že tím nemyslí všechny Slováky. Ohlídej si tyhle sviňárny a nebude se muset nadávat. Na hrubý pytel hrubá záplata. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Dobre vis ze se to vsechno ohlidat neda, je to jen o lidech, kdyz jeden zacne neni nutny aby se ostatni pridali;) Jinak s tim oznacenim cyklo... atd, to souhlas, o tom zadna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.