Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: omegaalfa

samotny gumicky v tesco a 50,- Kč vydrzej ti rok

A rok mažou a mažou:D:D:D:D

mel jsem kliku že nemazaly ani neskakaly (byly made in Germany)....zalezi asi na stesti za pajcku clovek nemuze cekat zazraky:super

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

samotny gumicky v tesco a 50,- Kč vydrzej ti rok

A rok mažou a mažou:D:D:D:D

mel jsem kliku že nemazaly ani neskakaly (byly made in Germany)....zalezi asi na stesti za pajcku clovek nemuze cekat zazraky:super

Když jsem lisoval u nás v gumovce tak jsme taky na všem co jsme vyráběli měli Made in germany a made in italy, made in eu atd.., vono se skoro vše dělá u nás, v Číně a ve státech kde je levná prac. síla:D:D a potom na tom štěstí co koupíš fakt záleží
  • O 4 roky později...
Odesláno

CHtěl bych se zeptat. Chtěl bych si koupit jenom gumičky do stěračů a sám si je vyměnit. Je rozdíl v kvalitě jednotlivých gumiček nebo je to jedno. Jestli by jste mi doporučili nějaký obchod nebo E shop, v Brně, kde bych si za ně jenom zajel.

Přece nebudu dávat za gumičky 38 Kč + 90 Kč ( Poštovné) :D

Díky moc

Odesláno
kdyz uz jsi u tech steracu, nezda se ti ze kdyz jdou ven tak stiraj a kdyz dovnitr , tak rozmazavaj ?:myslim

mal som rovnaky problem. az som si vsimol, ze ja blbec som ich dal opacne. A pritom tam na jednom je napis peugeot aby to aj hotentot dal spravne. No evidentne to az take blbuvzdorne nie je... :D

Odesláno

jj, tiež mám kúpené gumičky z Teska v Brne, stierajú super a je to za pár drobných a dokonca aj bez problémov sadli na ramienka, treba len skrátiť na potrebnú dížku. Akurát že mi idú dosť na nervy s tým pískaním keď nie je sklo až také mokré, takže na jar idú preč. Ináč OK.

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Zrovna jsem si s tím hrál. V Mototechně jsem koupil 60 cm, což je na předek krátké, potřebuju na 307 délku 63 cm. Ale byly správného profilu, na zadní stěrač bezva. Pak jsem koupil délku 70 cm a ty mají tlustší horní část, takže to nejde navléct do stávajícího stěrače. Jedině snad koupit ty 60 cm a u konce nadpojit - guma lze dobře lepit sekundovým lepidlem. Hraju si za pár desítek korun - drahých jsem už koupil mnoho a cena neznamená kvalitu.

Na zadní stěrač tato kvalita stačí.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Až budete shánět stěrače na 307, tak neudělejte takovou pitomnost, jako já a nekupujte ty moderní  "banány", či flex nebo jak se to jmenuje. V 130Km/h nestíhá stírat třeba půlku plochy skla. Stěrače mám Hella 65,70cm a je to tak do 100Km/h. Nejvhodnější klasický plechový stěrače s křídlem- s přítlakem.

"Banány" na fotce

thumb.jpg

Upraveno uživatelem inoxing
Odesláno

Všetky facelifty ich majú a neviem o tom, že by bol problém pri väčšej rýchlosti, problém je asi konkrétna značka, asi nemá správny prítlak, resp. má zle navrhnutý spojler...

Ja ich mám tiež (vymenil som z vraku za nový bezramienkový typ) a som spokojný, aj keď je pravda, že nie každá značka sa osvedčila, momentálne z Kaulandu - super cena a fungujú výborne, aj keď som ich nad 130km/h ešte nemal príležitosť vyskúšať. 😒

Odesláno (upraveno)

Používám na 307 SW banány s integrovaným přítlakem čtyři roky bez problémů. V Baumarktu v akci za stovku oba, koupil jsem si tři páry a dobře jsem udělal. Jen musím při výměně na jednom otočit ten montážní střed, aby byla správně přítlaková lišta. Na dálnici je spíš problém s ostřikovačem, při té rychlosti dostříkne jen na spodní okraj skla.

Upraveno uživatelem Pety

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...