Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: omegaalfa samotny gumicky v tesco a 50,- Kč vydrzej ti rok A rok mažou a mažou:D:D:D:D Citovat
omegaalfa Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: omegaalfa samotny gumicky v tesco a 50,- Kč vydrzej ti rok A rok mažou a mažou:D:D:D:D mel jsem kliku že nemazaly ani neskakaly (byly made in Germany)....zalezi asi na stesti za pajcku clovek nemuze cekat zazraky:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: omegaalfa Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: omegaalfa samotny gumicky v tesco a 50,- Kč vydrzej ti rok A rok mažou a mažou:D:D:D:D mel jsem kliku že nemazaly ani neskakaly (byly made in Germany)....zalezi asi na stesti za pajcku clovek nemuze cekat zazraky:super Když jsem lisoval u nás v gumovce tak jsme taky na všem co jsme vyráběli měli Made in germany a made in italy, made in eu atd.., vono se skoro vše dělá u nás, v Číně a ve státech kde je levná prac. síla:D:D a potom na tom štěstí co koupíš fakt záleží Citovat
ArmyDOG Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 CHtěl bych se zeptat. Chtěl bych si koupit jenom gumičky do stěračů a sám si je vyměnit. Je rozdíl v kvalitě jednotlivých gumiček nebo je to jedno. Jestli by jste mi doporučili nějaký obchod nebo E shop, v Brně, kde bych si za ně jenom zajel. Přece nebudu dávat za gumičky 38 Kč + 90 Kč ( Poštovné) Díky moc Citovat
robozv Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 aspon napis ci mas ramienkove alebo bezramienkove stierace :papa Citovat
ArmyDOG Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Ramínkové. Omlouvám se. Myslel jsem že je to jedno:( Citovat
Rydik Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 čau já kupoval gumičky Brně v Tescu stáli asi 90Kč a fungujou zatím dobře Citovat
ArmyDOG Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 A nemáš nějaký konkrétní název? To byla nějaká sezóní nabídka v Tescu nebo to tam mají pořád? Děkuji Citovat
lacek206 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Toto už dnes nikto nerobí dnes už kúpíš lacné bezramienkové stierače a vybavené... Citovat
Gibon83 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 kdyz uz jsi u tech steracu, nezda se ti ze kdyz jdou ven tak stiraj a kdyz dovnitr , tak rozmazavaj ? mal som rovnaky problem. az som si vsimol, ze ja blbec som ich dal opacne. A pritom tam na jednom je napis peugeot aby to aj hotentot dal spravne. No evidentne to az take blbuvzdorne nie je... Citovat
307rg Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 jj, tiež mám kúpené gumičky z Teska v Brne, stierajú super a je to za pár drobných a dokonca aj bez problémov sadli na ramienka, treba len skrátiť na potrebnú dížku. Akurát že mi idú dosť na nervy s tým pískaním keď nie je sklo až také mokré, takže na jar idú preč. Ináč OK. Citovat
HonzaRez Odesláno 6. únor 2019 Odesláno 6. únor 2019 Zdravím všechny, jak vypadá situace s gumičkami teď? Našel jsem nějaké dražší i levnější... https://www.autokseft.cz/TRISCAN-Stiraci-gumicka-TRI-4910-710-4910710-nd1003019 https://raglu.cz/stiraci-gumicka-triscan-4910610106 Ještě se mrknu v Tescu, radši bych to koupil osobně někde v obchodě v Hradci... Citovat
pesastor Odesláno 6. únor 2019 Odesláno 6. únor 2019 Kup sadu stiratek v tom Tescu nebo Kauflandu za ca stovku za kus. Menit gumicky je piplacka a stejne to potom nestira jak ma. Stiratka za tu cenu jednou za rok vymenis a a nestaras se!u Péťa a 307rg ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 6. únor 2019 Odesláno 6. únor 2019 (upraveno) Zrovna jsem si s tím hrál. V Mototechně jsem koupil 60 cm, což je na předek krátké, potřebuju na 307 délku 63 cm. Ale byly správného profilu, na zadní stěrač bezva. Pak jsem koupil délku 70 cm a ty mají tlustší horní část, takže to nejde navléct do stávajícího stěrače. Jedině snad koupit ty 60 cm a u konce nadpojit - guma lze dobře lepit sekundovým lepidlem. Hraju si za pár desítek korun - drahých jsem už koupil mnoho a cena neznamená kvalitu. Na zadní stěrač tato kvalita stačí. Upraveno 6. únor 2019 uživatelem P607Olda Citovat
štír62 Odesláno 8. únor 2019 Odesláno 8. únor 2019 https://www.autolamp.cz/sterace-autolamp/peugeot/307-3ac?year=05---2001 - 09---2004 Stěrače jsem kupoval tady a neskáčou a nevržou.... Citovat
inoxing Odesláno 8. únor 2019 Odesláno 8. únor 2019 (upraveno) Až budete shánět stěrače na 307, tak neudělejte takovou pitomnost, jako já a nekupujte ty moderní "banány", či flex nebo jak se to jmenuje. V 130Km/h nestíhá stírat třeba půlku plochy skla. Stěrače mám Hella 65,70cm a je to tak do 100Km/h. Nejvhodnější klasický plechový stěrače s křídlem- s přítlakem. "Banány" na fotce Upraveno 8. únor 2019 uživatelem inoxing Citovat
307rg Odesláno 8. únor 2019 Odesláno 8. únor 2019 Všetky facelifty ich majú a neviem o tom, že by bol problém pri väčšej rýchlosti, problém je asi konkrétna značka, asi nemá správny prítlak, resp. má zle navrhnutý spojler... Ja ich mám tiež (vymenil som z vraku za nový bezramienkový typ) a som spokojný, aj keď je pravda, že nie každá značka sa osvedčila, momentálne z Kaulandu - super cena a fungujú výborne, aj keď som ich nad 130km/h ešte nemal príležitosť vyskúšať. Citovat
Guest Pety Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 (upraveno) Používám na 307 SW banány s integrovaným přítlakem čtyři roky bez problémů. V Baumarktu v akci za stovku oba, koupil jsem si tři páry a dobře jsem udělal. Jen musím při výměně na jednom otočit ten montážní střed, aby byla správně přítlaková lišta. Na dálnici je spíš problém s ostřikovačem, při té rychlosti dostříkne jen na spodní okraj skla. Upraveno 9. únor 2019 uživatelem Pety Citovat
inoxing Odesláno 9. únor 2019 Odesláno 9. únor 2019 Aha, tak jsem koupil asi fakt nejaky exoty. Ikdyž je to Hella, v dobré víře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.