Přejít na obsah

Gibon83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    333
  • Registrace

Vše od uživatele Gibon83

  1. presne! prve zvezenie bez strechy uz mam za sebou. Ked je vetrolam, tak slnecno 10°C a pohodka sa jazdi. WD-cko tam nepatri. Niekde mam aj zapisane, ake mazanie pouziva peugeot original. Mozem ti to vyhladat, ak chces. co sa hlasky tyka, mne vzdy len vypisalo roof maneuvre not complete alebo take nieco. Uz je to davnejsie, nepamatam si presne.
  2. Gibon83

    307 cc boční okna v zimě?

    Gumy Bridgestone Blizzak LM25 . maximalna spokojnost aj ked vyssia cena.
  3. prepac, skutocne sem nechodim prilis casto. Uz som napisal kde bol problem. ak si pozries navod, ako zavriet strechu pri poruche, najdes tam aj ako uvolnit zamky pri A stlpikoch manualne. takze ak chces skusi ich rozhybat popripade tento krok pri zatvarani strechy zistis ci je to ono. No ja si myslim, rozhodne treba ist do servisu. kupil si si auto, co nove stoji 30tis.€, sam som za moju jazdenku dal cez 12, myslim si, ze prave strecha je to najdrahsie zariadenie tam a nema zmysel ju viac poskodit neodbornou manipulaciou.
  4. Skoda, ze si nenapisal SZ, mam nastavene upozornenie cez email. na seznam.cz ziaden mail nemam... Co sa strechy tyka, problem bol prozaicky a to, ze som mal zanesene zamky pri prednom okne a tie sa nezavreli, takze strecha nechcela ist dalej, kedze chybal jeden krok v rade inych. Servis peugeot, zistenie zavady, demontaz, montaz tapacu, premazanie odvtedy bez problemov. Odhad ceny bol 80€, po prichode do servisu chceli 200,-.€ povedal som ze nezaplatim, mali ma pri takom naraste ceny kontaktovat, nakoniec nieco pod 160-150, uz si presne nepamatam.
  5. Moja nešťastná strecha je skratka zázrak...... dúfal som že mi odpíše Gibon83 .. on opisoval tu na fóre svoj problem presne rovnako ako ja.... je tomu už rok... podla mna to už vyriešil... ale ho neviem zastihnúť už od utorka nikde... ked nečekuje ani Facebook, tak už potom nečekuje nič.. ved na fb je už aj sám Pán Boh na FB ma nikto nekontaktoval
  6. Neviem co presne mas na mysli, ale vdaka ovela vacsej vahe dveri ako maju bezne auta, tie dvere proste trieskaju ak ich nepridrzis. Co som sa ja nanadaval zene V kazdom pripade casom sa to naucis pustat zo spravnej vzdialenosti tak aby dvere krasne dosadli. Ak by si dal kratke video zo zvukom, tak ti poviem ci je to ok. Alebo zbehni do najblizsieho bazaru kde CC maju a vyskusaj si tam dvere.
  7. Gibon83

    Depollution system faulty

    mne to obcas zasvieti, ked mi skape motor. Takze zrejme manzelke to casto chcipa rovnako vypnutie motora nepomaha, check engine light zhasne sam po nejakej chvily.
  8. Gibon83

    307 cc boční okna v zimě?

    Obcas sa to stane, vzdy je teda mat rezervnu skrabku doma. Ale to treba mat aj pri klasickych autach. Este sa nikomu nestalo, ze auto primrzlo tak, ze nesli dvere otvarit? Ono okna treba oskrabat tak ci tak, takze sa to da aj pri zamknutom aute. Samozrejme ak sa chcete len dostat do auta bez toho aby ste s nim odisli, tak staci oskrabat len kusok a to hlavne dole, kam okno vlieza. Prave ten kusok ladu na spodnom tesneni okna to drzi, nie ten vrchny. Ten sa vladze vacsinou urvat, hlavne ak gumam date kazdorocnu udrzbu. Inak je CC vhodne aj do zimy, vdaka ESP nema problem so snehom tak ako 80% aut na nasich cestach. Jazdenie v Tatrach po plne zasnezenej ceste, len upravenej strkom 70-80km hod nebol ziaden problem. Drzalo ako pribite, asi aj vdaka dobrym gumam. Dal som za jednu cez 80€ ale fakt sa stym jazdi na snehu jazdi ako na suchu.
  9. Gibon83

    Peugeot 307 cc

    tunak to nejak umrelo ci co CC proste fachci nic netreba riesit :-D
  10. Gibon83

    307CC - Speedy --- PRODÁNO

    Ten modul, mohol by si napisat konkretnejsie o co sa jedna? Lebo ja mam teraz napojeny len stereojack. Cez ipod to islo fajn no telefon to nejak nezvlada. Dik
  11. hm v Bratislave pytaju len za pracu 30€... tak to si to vymenim sam.. hned ako bude navod. Dakujem
  12. Gibon83

    pocet zotreni pri ostrekovaci

    mne by sa skor lubilo dvakrat, pauza 5s a tretikrat. na niektorych autach to tak funguje a fabrika vie co robi.
  13. ten jeden tam hovori, ze len raz rocne vymeni filter a doleje co sa pri jeho vymene strati...
  14. no hovadinu... ja si vzdy nechavam mysel otvorenu... je mi jasne, ze majitelia a pracovnici autoservisov ma tu budu presviedcat, ze je to blbost, hlavne ked v BA za vymenu oleja bez materialu pytaju 30€...
  15. ok ale tu sa hovori o motorovom oleji. Odporucam pozriet prilozene video
  16. Co hovorite na toto: vymena syntetickych olejov vobec nie je potrebna:
  17. Gibon83

    Peugeot 307 cc

    mam 11/2006 auto som kupil v 2009 a mal 30.000. Sedia aj podla servisnej historie aj podla kontroly originality Foto je vyssie v temto vlakne. to je to s nalozenymi doskami Mne zo sedadlom nejde ani pohnut. teda s chrbtovou castou. Ako keby bola zaseknuta packa co to uvolnuje, kedze sklapanie ked potrebujem ist na zadne sedadlo funguje. Mam benzin. naftu ja osobne by som nechcel. Z roznych dovodov. Denne svietenie mam aktivovane cez BSI, ale samostatne pripojenie ledky nie. Ani nad tym neplanujem. Osobne nie som za nejake \"tunenie\" auta.
  18. Gibon83

    Peugeot 307 cc

    a predsalen nieco ma napadlo. Nejde mi sklapanie soferovho sedadla. Teda ide to aby ste ho sklopili ked si chce niekto za sofera sadnut, ale nejde ked chcete dat sedadlo do polohy lezmo no a to obcas vadi. Neviete kde moze byt problem, neriesil to niekto?
  19. Gibon83

    Peugeot 307 cc

    Do Piestan najskor nepojdem, este uvidim. Tak chvalabohu mna zatial nic netrapi, ale ja mam len 60.000km najazdenych a to za rok som najazdil asi len 2000. Najblizsie ma caka nejaka vymena naplni a prvykrat si idem menit sam olej. Tak dufam, ze sa mi to cele podari Jedine z coho mam strach je vymena olejoveho filtra. Pri poslednej vymene v servise technik 10 minut maturoval, az kym pochopil, ze tam filter musi zacvaknut. Vtedy som si povedal, toto musim zvladnut aj ja a ked tak budem aj ja \"maturovat\"
  20. Gibon83

    Peugeot 307 cc

    Nazdar CC-ckari! Tak ako ide sezona? Asi dobre ked nikto nic neriesi
  21. lak na vlasy by to mohol zafixovat, ale neviem ale co z horlavostou, ci by to mohlo chytit od ziaru. Mozno najst nejaku nehorlavu fixaciu
  22. Gibon83

    Výfuk = spotřeba

    hm.. to by som necakal. A netesnosti na vyfukovom vedeni mozu tiez zvysit spotrebu?
  23. ked budes dostatocne dlho striehnut na ebay, hlavne anglickom najdes za rozumnu cenu.
  24. mne inak vovec taketo hlasky nepipaju... vo warning log to mam uvedene, ale nevyskoci ta hlaska. da sa to nejak nastavit v BSI alebo PP aby to vyskakovalo?
  25. Gibon83

    Tlacitko rucnej brzdy

    tak za tu sumu by som si ho raz rocne striekal chromovym sprejom...
×
×
  • Vytvořit...