Přejít na obsah

TomSQ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli TomSQ

  • Datum narození 18.4.1991

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Martin
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

TomSQ's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. TomSQ

    Pri štarte biely dym

    Robilo mi to isté. Vymenili sa žhaviče, dva boli nefunkčné, trasenie prestalo ale dymilo stále. Vymenili sa štyri vstrekovače za nové a dym je preč.
  2. 75w80 API: GL-4, GL-5
  3. TomSQ

    Houpání motoru po startu

    Robilo mi to isté, vymenil som žhaviace sviečky a zo starých boli 2 kusy nefunkčné takže motor išiel nepravidelne kým sa zohrial a dymil modrošedým dymom pretože zle spaľoval naftu. Po výmene za 4 nové motor ihneď vrčí pravidelne a neskáče.
  4. TomSQ

    prepady

    1574HL Potrubie návratu vstrekovača Cena 43eur
  5. TomSQ

    prepady

    Daj VIN číslo.
  6. Takže páni po výmene vstrekovača z druhého motora motor opäť štartuje na brnk
  7. Ahojte, popíšem Vám závadu ktorá sa stala na mojom druhom aute. Jedného dňa som motor vypol, išiel do obchodu a za 5 minút po návrate som už nenaštartoval. Štartér točil ako divý ale motor nie a nie naskočiť. Prvé čo ma napadlo, bolo odpojiť baterku, po 30 minútach motor chytil na prvé otočenie. Toto bolo v poriadku asi mesiac. Týždeň dozadu ma auto nechalo na benzínke. Po jazde na dialnici a natankovaní som zase nenaštartoval. Skúsil som odpojiť baterku ale ani toto nepomohlo. Odtiahli ma domov a na druhý deň som sa pustil do hľadania príčiny. Prvé čo som vymenil bol palivový filter vo vložke. Keď som ho vytiahol bol som prekvapený koľko !kovových! pilín bolo na dne obalu. Jediné čo ma napadlo bolo, že sú z vysokotlakej pumpy keďže v nádrži čerpadlo nieje. Zohnal som novú pumpu s tým, že ju rovno vymením aby sa piliny nedostali aj za filter. Zrejme zbytočne, lebo podľa Peugeot Planet má pumpa pri štarte dostatočný tlak. Tým som pumpu vylúčil a vymenil som aspoň regulátor tlaku a ventil na pumpe. Dnes mi prišla diagnostika, napichol som auto a po vymazaní bežných chýb mi ostala jedna ktorá vymazať nešla. Jedná sa o P1641 (Obvod vstrekovačov. Ovládací stupeň vstrekovača vadný) Po hľadaní na nete som našiel pár tipov čo skontrolovať ale žiadné určité riešenie som nenašiel. Od mechanika som dostal radu, nech skúšam postupne odpájať vstrekovače a štartovať motor. A tu sa stal zázrak, po odpojení 3.tieho válca motor zrazu naskočil, bežal na 3 válce a neprekročil 2000 otáčok. Po opätovnom zapojení motor znovu nenaskočil. Čo som si všimol v diagnostike, tak keď odpojím 3tí vstrekovač tak chyba P1641 zmizne. Po zapojení sa znovu objaví. Stretol sa niekto s podobným prípadom? RHY Siemens VF33CRHYB82489401
  8. Nenaľla by sa fotka? Nejako si to neviem predstaviť.
  9. TomSQ

    roletky na zadní okno P407

    HAK ROLETY TIENIDLA 7466.Z9 8,54 EUR
  10. TomSQ

    Moj LEV 307 Problem s oknom

    Tak kontrolka bliká bez ohľadu nato či alarm máš alebo nie. To či ho skutočne máš sa dá zistiť v serviceboxe, teda pokiaľ je namontovaný priamo z fabriky.
  11. TomSQ

    Pozdní nástup turba

    Do hadičky samorezku tak aby hlavička neprešla skrz a stiahnúť páskou.
  12. TomSQ

    Pozdní nástup turba

    Čo tá váha?
  13. Dosadacia plocha kotúča na náboj vybrúsená?
  14. TomSQ

    Pozdní nástup turba

    EGR je tam mechanický. Stačí odpojiť podtlakovú hadičku a tým ho vyradíš.
×
×
  • Vytvořit...