Bohumil Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Nevíte někdo kde se dají sehnat náhradní gumičky do předních stěračů na 307čku. Délka 2x70cm ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 kdyz uz jsi u tech steracu, nezda se ti ze kdyz jdou ven tak stiraj a kdyz dovnitr , tak rozmazavaj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Ja som kupoval na moju starú 307 celé ramienka stieračov asi za 1200,- Sk. Boli to BOSCH a stierali dobre, ale koľko vydržia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 vydrží přibližně rok. Kupoval jsem je taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Celá ramínka stěračů to se dá sehnat, ale jen gumičky,...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Původně zaslal: lamancha kdyz uz jsi u tech steracu, nezda se ti ze kdyz jdou ven tak stiraj a kdyz dovnitr , tak rozmazavaj ? Nemám 307, tak jen otázka: dají se zaměnit L a P? Možná by to o pár % prodloužilo životnost. Zřejmě jde o otlačený břit gumičky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Bohuzel nedaji, maji rozdilnou delku a taky tam maji takovou plechovo nabeznou hranu, ktera mlati do skla:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Původně zaslal: lamancha kdyz uz jsi u tech steracu, nezda se ti ze kdyz jdou ven tak stiraj a kdyz dovnitr , tak rozmazavaj ? Tak to starejma gumičkama - časem ztvrdnou a \"nepřevalují\" se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Tak to byly ty mrchy stary, uz kdyz jsem je koupil:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 No, díky za rady, asi koupím celý stěrátka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 2Bohumil : V Hodonovicich stoji 800 za kus:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Stěrače SWF, oba necelých 5set. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smolik Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 2 Bohumil kde jsi je koupil ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bancroft Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 koupil jsem samotný gumičky do stěračů a zastřihl délku. Balení po dvou kusech a stály asi 70 Kč, takže si lze dovolit ten luxus měnit je častěji. Ty originály pravda \"vydržely\" 3 roky ale od začátku stejně dělaly šmouhy, takže mi to až takový rozdíl nepřipadá. Koupil jsem je v Praze v Záběhlické ulici v autosportu (když se sjede ulicí V korytech do starých Záběhlic tak hned proti je nějaká bývalá sámoška) a jsou i včetně umělohmotné lišty, takže stačí zkrátit štípačkama délku a zastrčit do ramínka. Zatím 3 měsíce stírají v pohodě, o nic hůře než ty originály. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel1 Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Původně zaslal: bancroft koupil jsem samotný gumičky do stěračů a zastřihl délku. Balení po dvou kusech a stály asi 70 Kč, takže si lze dovolit ten luxus měnit je častěji. Ty originály pravda \"vydržely\" 3 roky ale od začátku stejně dělaly šmouhy, takže mi to až takový rozdíl nepřipadá. Koupil jsem je v Praze v Záběhlické ulici v autosportu (když se sjede ulicí V korytech do starých Záběhlic tak hned proti je nějaká bývalá sámoška) a jsou i včetně umělohmotné lišty, takže stačí zkrátit štípačkama délku a zastrčit do ramínka. Zatím 3 měsíce stírají v pohodě, o nic hůře než ty originály. [upravil dne 4.10.06 Karel1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Sehnat se dají snad v každym lepšim obchůdku s autodíly... problém je, jak sou kvalitní a jaký tam patřej. Já je totiž měnil nedávno. Stírají dobře, ale hrozně vržou a paradoxně tehdy, když prší víc! Tak nevim, taky musim sehnat jiný. Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Bohumil Nevíte někdo kde se dají sehnat náhradní gumičky do předních stěračů na 307čku. Délka 2x70cm ? co tak zkusit autobenex,když jsem kupoval radiátor topení tak jsem něco zahlédl jako ty nové stěrače ale cenu jsem neviděl.V obi jsem kupoval kupovalů jednou gumičky univerzál,které se pak zkrátí na požadovanou délku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Původně zaslal: Davis Sehnat se dají snad v každym lepšim obchůdku s autodíly... problém je, jak sou kvalitní a jaký tam patřej. Já je totiž měnil nedávno. Stírají dobře, ale hrozně vržou a paradoxně tehdy, když prší víc! Tak nevim, taky musim sehnat jiný. Mam presne stejnou zkusenost, stiraji dobre, lip nez origonaly, ale vrzou, kdyz vic prsi, divny............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kourilak Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Stěrače mají výdrž max. 4 měsíce udává to každý výrobce v technických listech pro danného výrobce a je to jedno jestli je to Bosch, SWF, Valeo... Na 307 2004- se prodávají Stěrače Bosch Aerotvin sou celý z pryže to je super. Na předešlé modely se dělají taky ale dělá je zatím jenom Valeo a je tam cena 1800,- za pár ale taky super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Používal jsem Bosch Twin, jsou super ale drahý, po setření zůstává suchý sklo, dá se říct že kvalitativně srovnatelný jsou Valea, teda alespoň co se týká kvality stírání, ale míň vydržej, hlavně jsou levnější. Valea používám už asi 8 let (samozřejmě že ne pořád jedny) a jsem spokojenej, u mě jak začnou stěrače mazat vodu tak jdou dolů. Počítám tak asi 1,5 roku sada. A cena na 406tku asi 600 kč. nevim ale jak na 307 . [upravil dne 5/10/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegaalfa Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 samotny gumicky v tesco a 50,- Kč vydrzej ti rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts