Přejít na obsah

Smolik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

Vše od uživatele Smolik

  1. Smolik

    Piskani po nastartovani

    kouknu se po něm v obchodech kolik to cca stálo ?
  2. Smolik

    Piskani po nastartovani

    odborníci v servise
  3. Smolik

    Piskani po nastartovani

    pískání mi vyřešili v servse nastříkáním řemene silikonovým olejem nebo tak něčím vydrželo to 3 měsíce a začlo znovu. taktéž pískám jen v chladných měsících v létě nic. Koupil jsem silikonový olej a když to aplioval jsem včera ráno nastříkal a nepískal ale když jedu odpoledne z práce ta píská tak nevím možná nějaký lepší silikonový olej nebo ještě vyzkouším tu kalafunu.
  4. Smolik

    predne hmlovky od vyroby

    myslím že to tak je kde je PC tak jdou i mlhovky.
  5. Smolik

    predne hmlovky od vyroby

    Faget1 Ty BSI se liší hlavně podle toho co umí ovládat čili podle stupně výbavy , mi s výměnou aktivovali i palubní počítač.
  6. Smolik

    predne hmlovky od vyroby

    chlapi taky tam mám mlhovky od výroby asi omylem , musel jsem koupit i jinou BSI jednotku cca 3 500,- (v roce 2004), aby to šlo zprovoznit ( moje verze BSI neuměla rozsvítit Přední mlhovky. a tak se mi jedna BSI válí v garáži .
  7. Tanagy : fackám z youtube neumím konkurovat já už jsem se loučil minimálně z tisícikorunou za servis. zajimalo by mě jak se to samo přeplo určitě jsem to nedržel 5 sekund zmačknuté už si to ani neuvědomujeme ale v noci se bez toho světla fakt hodně blbě nastupuje.
  8. SUPER ! Jojo díky moc za pomoc fakt to funkuje, ještě mi řekni že je to napsáno v manualu a pujdu si dát pohlavek za to že neumím číst.
  9. Zdravím Vás kolegové, poradí někdo ? po odemknutí, nebo po vytažení klíče ze zapalování,nebo po otevření jakýchkoliv dveří se má automaticky rozvíti stropní osvětlení , zhruba v prosinci mi tohle přestalo fungovat přitom např. počítač ukazuje že má otevřené dveře takže ve spínačích ve dveřích asi problém není . Ručně to rozsvítím na stropním světle a opačně to funguje čili stmívač po nastartování vypína osvětlení a taktéž i po uzamčení centrálem se vypíná. Nesetkal se s tím už někdo ? mne už napadá je odpojit baterii a připojit, jestli se to náhodou nevzpamatuje - ale tomu moc nevěřím.
  10. Smolik

    Přední mlhovky

    To mlhovky: jakákoliv páčka je rozsvítí jde totiiž o stejnou polohu na páčce jako pro zadí mlhovky. ale někdy to neumí BSI jednotka ! musel jsem ji vyměnit za novější model páčka pak mohla zustat původní bez symbolu. v nových modelech 307 může být BSI jednotka která to zvládne. Vždy to musí vyhodnotit servis co je potřeba pro zprovoznění. a nebop si udělat svůj nový rozvod ale to až po záruce:roker
  11. Smolik

    Motorizace P 307

    jo tehdá 1,6 HDI vůbec nebyla ale já jsem spokojený i s výkonem i s pojistkou
  12. Smolik

    Motorizace P 307

    To jsem fakt s tou 1,4 HDI sám ? a při prodeji tvrdili že ji chce každý :papa:papa
  13. Smolik

    \"bordel\" pod zadným sedadlom

    Zdar patří tam originál plastový kryt který uzavře otvor v karoserii a nic se nedostane z pod auta dovnitř. Bohužel když se neodborně sundává tak se ulomí uchyty a pak už tam nedrží.
  14. Smolik

    novacek opet - nehoda

    ze srnky co má 500gramů by jsi se moc nenajedl:D
  15. Smolik

    Příspěvky

    JO Jo včera jsem jsem nemohl už na letních vyjet od garáže tak jsem na prvních 500 metrů obul na letní gumy řeťezy Hold počasí si snámi zahrává jeden den 20 stupňu druhý den 0.
  16. Smolik

    Výdrž pneu na 307

    mam barum zimní
  17. Smolik

    > 60 litrů v nádrži

    Spíš jaká puma je seřízena tak že ti píše 61.57 litru místo např 58. a propó kolik jste natankovali nejvíce do 307 ? já 56,5 a to myslím že jsem jel už na výpary.
  18. Smolik

    Čtrnáct barviček 307ček

    přímo u Peugeota stála 200,- je to barva a pak v druhé bezbarvý lak na to, výsledek nic moc hodně pomohlo přebrousit pruhledný lak brusným papírem a pastou což zakrylo drobné oděrky v bezbarvém laku (postup mi předvedli v Peugeotu zdarma docela jsem čumněl kolik toho zbrousil a nedostal se na barvu ) pak jsem to doma přetřel tou tužkou s barvou pak bezbarvou a pak jsem přebrousil znova. odhadm ze 70% se to zlepšilo ale není to ono. nový lak je nový lak .
  19. Smolik

    Příspěvky

    spoluúčast 2000,- bych bral já mám 10 000,- a taky bych potřeboval stříknou páté dveře a vyklepnout a přestříknout zadní levé ach jo někteří lidé na parkovištích prostě neumí otevírat dveře a pak máte ve svýcgh škaredý dolík
  20. Smolik

    Čtrnáct barviček 307ček

    To ferin007 : Lucifer je nej. taky ji mam , Jen tu ještěmusím narvatněkde tu fotku pořád na to nemám čas. to Minooo : dvanáct odstínu se mi fakt nezdá třeba ta naše lucifer je 100% jen jeden odstín který se používá pro Lvíčata (už jsem dokupoval zakrývací tužku a byla jen jedna )
  21. Tak já jsem asi vyjímka mám od novoty Cotoya 15\" na léto na zimu 15\" plech možná se pletu ale že na nich mám Cotya misto Cotoya kdoví co mi to prodali )
  22. Smolik

    zima a P206 HDi

    stejný motor ale v 307 bez problémů loňská zima i v -30 a start po devíti hodinách stání na mraze každý den z práce na první šup. nafta od shelky
  23. Poradí někdo jaký je nejvhodnější ? Koupil jsem za 500 kč práškový kilovy ale nikde nepíšou že je i do auta tak nevim uchycení má takové že by vyskakovat za jízdy nemusel ale nejsem si moc jistý jestli to je přeci jen to pravé. použití od -30 do +60. pokud máte kde jste je uchytil. [upravil dne 20.12.06 Smolik]
  24. Smolik

    Cvakání ve sloupku B

    mně opravovali a až na čtvrtý pokus opravili lupání v pravém středovém sloupku. projevovalo se to při naklonění auta nebo při jakémkoliv pohybu který působil trošku víc na karoserii . v bodě kde se středový sloupek spojuje se střechou mají být dva svary a když to někdo při výrobě zdupe je svar jeden. v tomto místě se spojuje jak středový sloupek a střecha tak ještě výstuha (vzpěra) střechy ktrá jde na protější středový sloupek. ato vše při jízdě pracuje. až po výhrůžce že jim auto vrátím zjistili někde na centrále jak to opravit bez zásahu do laku svařováním. udělali tam kolem nějaké silikonové pouzdro (kapsu) kde je vstřiknuté mazivo a sloupek když pracuje tak nelupe. Není to oprava jakou bych si představoval ale funguje to už 2,5 roku mám klid. snad to bude držet ještě dloho.Zámky mi opravovali jako první ale tím to nebylo . Toť moje zkušenost s lupáním.
×
×
  • Vytvořit...