Přejít na obsah

Jacky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Jacky's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, som rád, že konečne taký užívateľ fóra ako je \"DESTINY\" potvrdil moje slová, že treba kúpiť pri takomto objeme benziňák a nebude sa X- ľudí musieť zaoberať všelijakými hláškami FAP. Nie vždy je nafťák lepším riešením a už vôbec nie lacnejším. Majte sa.
  2. Treba kúpiť 1,4 benzín a je po starostiach.
  3. Jacky

    Držáky stabilizátoru 307

    dodatok k držiakom stabilizátra na P 307 Som tu nový a tak k držiakom stabilizátora na P 307 hádam len toľko, netreba ich meniť za nové, staší odrezať 2 mm hrubú gumu o rozmeroch zápalkovej krabičky a vložiť pri uvoľnenom držiaku medzi ohnutú časť a tyčku, ktorá je privarená k náprave (to treba urobiť pri obidvoch držiakoch), auto netreba ani dvíhať a trvalo ma to spolu 10 minút. Načo hneď kupovať pogumované držiaky. Pukanie prednej nápravy pri miernom natočení či nabehnutí na nerovnosť prestalo. Majte sa!
  4. Jacky

    \"bordel\" pod zadným sedadlom

    Dobrý deň. Asi som sa zle vyjadril. Ten kryt pod sedadlom mám (aj keď je už jeden úchyt odlomený), ale ja som myslel dať niečo medzi nádrž a karosériu aby na nádrž nevyhadzovalo spod kolies kamienky. To sa nejako utesní cez ten otvor čo je pod sedadlom. Niečo vymyslím, majte sa!
  5. Ahojte 307-kári! Mám na Vás otázku: riešili ste už niekto z Vás utesnenie nádrže od karosérie pod zadným sedadlom? Teraz po zime mám okolo veka nádrže veľa drobných kamienkov a plno prachu. Pomôže tam nejaký molitan alebo niečo podobné? Ak to niekto upravoval nech dá vedieť. Majte sa pekne!
  6. Jacky

    307SW - klepání od náprav

    Som tu nový a tak k držiakom stabilizátora na P 307 hádam len toľko, netreba ich meniť za nové, staší odrezať 2 mm hrubú gumu o rozmeroch zápalkovej krabičky a vložiť pri uvoľnenom držiaku medzi ohnutú časť a tyčku, ktorá je privarená k náprave (to treba urobiť pri obidvoch držiakoch), auto netreba ani dvíhať a trvalo ma to spolu 10 minút. Načo hneď kupovať pogumované držiaky. Pukanie prednej nápravy pri miernom natočení či nabehnutí na nerovnosť prestalo. Majte sa!
×
×
  • Vytvořit...