Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pavlík bude po návratu z tábora velice překvapený (úprava stropu v dětském pokojíku)

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem byl malej kluk , měl jsem model létajícího talíře na baterky , a když jezdil po koberci tak svítil a na stropě se vytvářely obrazce podobné co má Mědvěd v pokojíčku . Ale to bylo před 40 lety ;)

Odesláno
pěkný,ale je to bohužel pořád stejný....

divím se ,že jsi do toho ty peníze dal,myslím že to omrzí,ale pořádnej rc model,kterej se dá vylepšovat je zábava pro kluka tak na 3-4 roky pokud ho auta baví;)

ale drahý to není na 1m2 to namaluje a je to za 550kč,to jde...

nebo kolik to koštlo?

[upravil dne 30/7/13 21:27 od Charlie 1]

Charlie - na 1m2 by nic nevyniklo, to se dělá po celém stropě v místnosti.

Odesláno
No není to můj šalek,ale když jem jel na sraz do Prahy s BBJ family/jsi ho bojkotoval/ tak v autě svítila želva a vytvářelo to iluzi hvězd,tak to si myslím,že nadělá víc parády a hlavně je to na stropě jen když chtějí a za zbytek můžeš k moři.

Milane - želva (lampička) se s tímhle fakt nedá srovnat, je to asi jako srovnávat kolo s autem (taky k cíli dojedeš, na kole samo podstatně levnějc, ale u toho to srovnávání taky končí).

[upravil dne 30/7/2013 21:45 od Medvěd]

Odesláno

Jinak, to bude zabírat na holky, při pohledu na oblohu všechny zjihnou.Aby jste před bytem neměli permanentně frontu;):D

Odesláno

ale drahý to není na 1m2 to namaluje a je to za 550kč,to jde...

nebo kolik to koštlo?

[upravil dne 30/7/13 21:27 od Charlie 1]

co si tak vybavuju tak Pavlika pokoj ma tak 15m2...

Odesláno
No není to můj šalek,ale když jem jel na sraz do Prahy s BBJ family/jsi ho bojkotoval/ tak v autě svítila želva a vytvářelo to iluzi hvězd,tak to si myslím,že nadělá víc parády a hlavně je to na stropě jen když chtějí a za zbytek můžeš k moři.

Milane - želva (lampička) se s tímhle fakt nedá srovnat, je to asi jako srovnávat kolo s autem (taky k cíli dojedeš, na kole samo podstatně levnějc, ale u toho to srovnávání taky končí).

[upravil dne 30/7/2013 21:45 od Medvěd]

No uvidíš sám za rok či dva,mám holky dvě 17 a 22,pokojů pro ně jsem přestavoval a předělával nespočetkrát. Mimo jiné také něco takoveto ve formě hvězd,nebylo to přes den vidět a večer to svítilo,jen se to na strop lepilo. Klukovi bych upřednostnil pořádný rc model když už o něm byla zmínka.

Odesláno

....Klukovi bych upřednostnil pořádný rc model když už o něm byla zmínka.

Pavlíkovi je necelých 7 !!! a hračky mu pod rukama jen hoří (jsem v klidu, já byl podobnej a věřím že i Vy - když si to přiznáte), takže je poněkud zcestné kupovat mu model za tisíce. Ta 207 za péťo jako odměna za to, že přežil tábor, je zcela v dimenzích, které jsem byl ochoten pro tenhle účel uvolnit.

Co se pokojíčku týče - sám jsem zvědavý jak se mu bude líbit, ale moc nevěřím tomu, že by se to mělo rychle okoukat - na stropě jsou totiž tisíce motivů (fakt hvězdná obloha - hvězdičky, souhvězdí ...) a tak se může každý večer zaměřit na něco jiného.

P.S.

Když mi o tom říkala Helča, taky jsem si to neuměl představit - reál je reál.

[upravil dne 30/7/2013 23:10 od Medvěd]

Odesláno

Obloha je dobrá, líbí se mi to

RC model jsem nikdy neměl, jen ŠL11 na kablik a Zetora i s valníkem na kablik

Nejlepší hračka byl pro mě Merkur a vláčky TT

Odesláno

Vypadá to moc pěkně, jen mě přijde trochu divný dát za \"vymalování\" stropu 7 tisíc:myslim

Kupovat drahý hračky zatím nemá smysl, to až mu bude 10 a víc, nebo možná 15:D

Ale vypadá to opravdu dobře;)

Odesláno

Hezký.Opravdu to svítí pouze z toho co to přes den nachytá? Není potřeba nejdřív v noci rozsvítit umělé světlo? Jak dlouho to vydrží \"svítit\"? Myslím jak dlouho to je v noci na tom stropě vidět?

Odesláno

BBJ - Tvoje dotazy jsou konkrétní a budu se je časem snažit pravdivě zodpovědět. Zatím snad takto:

a) na stránkách se píše, že by strop měl být viditelný cca 7 hodin

b) součástí realizace je i UV lampa, kterou prý máme rozsvítit v zimě několik minut před tím, než Pavlík půjde spát, abychom stropu doplnili energii.

Odesláno
Obloha je dobrá, líbí se mi to

RC model jsem nikdy neměl, jen ŠL11 na kablik a Zetora i s valníkem na kablik

Nejlepší hračka byl pro mě Merkur a vláčky TT

Myslíš tohle, viď? http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.starehracky.cz%2Finzerce.php%3Fsrt%3D0&ei=bp74UYy3A8OU4ATHo4HIBg&usg=AFQjCNGMgBh6DrbVMw0OWdAg6AsQ7OMhzQ&bvm=bv.49967636,d.bGE

Já jako kluk měl tohle bavoráka http://www.ebay.com/itm/Vintage-Mehanotehnika-Izola-remote-control-car-BMW-3-0-CSL-red-/281131015160?nma=true&si=OZQbh6yN2iwyZ57qYr53TgeuT38%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 (prodával se v Pragoimpu za šílené téměř 3 stovky) a toužil jsem po Mercedesu Safari (http://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=k_dqfwy7hsFy8M&tbnid=MKSW1j1-RBLeHM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.kupindo.com%2FAutomobili%2F11308421_Mehanotehnika-Mercedes-408-Safari&ei=N6L4UeW-MYedtQaQ7YGoBA&bvm=bv.49967636,d.Yms&psig=AFQjCNGLnPaeFw0T009yOYpRUkKrCpY8vg&ust=1375335319369036) od stejného výrobce.

Co se vláčků týče - měli jsme s bráchou nějaký H0čka, ale vůbec netuším, kde skončily (stejjně jako originální autodráhy Matchbox a spousta, opravdu spousta angličáků). Vláčky ale Pavlík mít bude velice těžko, ceny mi přijdou už dnes opravdu vhodné max. pro sběratele, ale určitě ne jako hračky.

Odesláno

Méďo pozor na tu UV lampu. Asi ses to dočetl v návodu, ale opravdu dávej pozor aby si jí malej nezapínal když tam je, je to docela peklo na oči.

Jinak podle mých zkušeností tohle velmi rychle omrzí takže bych asi šel jinou cestou, ale to není podstatný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...