Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatím pršelo ,ale kroupy nikde . Auto jako obvykle u baráku, garáž nemám.

Odesláno

tak u nás je to v plné parádě,ale kroupy nikde,doufám že to skútr ustojí :(

edit:problikáva světlo,vypadáta tv signál,internet od místního poskytovatele nefunguje-už jedu na mobilním který dostáva taky na prdel a občas vypadne signál

[upravil dne 29/7/13 20:10 od Gabriel 307]

Odesláno

No nato jaký vydávali ohromný varování a od rána čtu co se sem žene, tak pršelo pořádně asi deset minut, celkově to trvalo slabou půlhodinku a už je víceméně i všude sucho ... :D Blesků bylo pár a po kroupách ani památka, tak nevím, ale asi se ti meteorologové zase netrefili .... :D:D:D

Odesláno
Idnes nám vydala bu bu bu článek, na radaru koukám, že je fronta tak hodinku od Prahy, tak co myslíte, přijdou i kroupy? Mně se podařilo zpacifikovat stěhovací bordel natolik, že už se mi vejde i auto do garáže, tak jsem zvědav...

http://auto.idnes.cz/auto-po-kroupach-0kp-/automoto.aspx?c=A130729_155311_automoto_fdv

no tak to by mě teda zajímalo,jak si to dokázal. Podle toho,co jsem viděl naposledy,tak by se nevešlo už ani kolo do garáže:D. Ale jestli se vejde už auto,tak se klaním,protože by mě zajímalo,kam jsi to všechno dal:D:D:D
Odesláno

Adraj: a nejen to, taky mám tu garáž skoro celou vymalovanou - Polarem, to je panečku zhýralost :) Na levé stěně jsou police final, tu horní držáky jsem upravil flexou, takže jsou tam tři velké dvouřadé a pod nimi 6 jednořadých, a všechny krabice už jsou nahoře. Vpravo ještě zůstalo něco naskládáno, ale asi 30cm průchod vedle auta zůstal. No a garáž má 6m na délku a auto má jen 4,5, takže před ním je taky něco...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...