Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přemýšlím, že bychom něco takového koupili - po pravdě znal jsem jen držáky kol na střechu nebo na kouli a protože tažný nemám, koukal jsem na držáky na střechu. Před chvílí jsem si ale všiml tohohle systemu a nepřijde mi špatný - jen je škoda, že inzerent neinformuje je-li držák zamykatelný, jaký je výrobce.....

Nemá někdo s něčím podobným zkušenost? - hlavně mi jde o to jak moc zavěšená kola brání výhledu bočními zrcátky (zadním holt neuvidím nic) a jestli podle Vás cena odpovídá. Thule má něco podobnýho za 7000,- Kč (cca) - bude to určitě jiná liga, ale na tu momentálně kačky nejsou.

Odesláno

to za prve ako kobliha pise a za druhe... vyhega ti to panty na zadnych dverach, a zober si aka vaha na to tlaci ked tam nahadzes tri bajky, ako to bude tlacit na okno...

urcite tohle ne.

viem ze otocis kazdu korunu, je to viac penazi ako predpokladas vynalozit, ale za mna najlepsim riesenim je tazne + drzak bajkov na tazne...

a ked teda variant s taznym ne, tak to uz daj kola radsej na strechu.

[upravil dne 13/7/13 00:32 od Marcel00]

Odesláno

Ahoj Medvěde. Hele já bych se tomu obloukem vyhnul. Všechno drží na provázkách nebo kurtech či co to je. Jen dole se to opírá o nárazník. Thule ví, proč si za to nechá platit 7000,- a není to jenom tím, že je to \"značka\". Např.na foto je to chycené tím páskem k příčníku, ale kde je nějaký pevný bod? Strávíš hromadu času tím aby jsi to bezpečně přidělal . . . škoda peněz. Jak píše Marcel, kup si držák na střechu třeba od Thule. Velice rychle ho tam dáš, kolo bude dobře držet a ještě ho máš zamčené. Mám toto: http://www.zbozi.cz/vyrobek/thule-proride-591/ a vozím to i Týpku.

Odesláno

pokud nemáš tažný a ani ho nechceš,tak si radši pořiď ten střešní nosič. Máš haugusy,tak bych to neřešil. Jen nevím kolik ty střešní stojí.

Odesláno

Nejlepší řešení dle mého názoru je na kouli, ovšem je to dost drahý a musí se oficiálně přecvakávat značka a je ztížen přístup do kufru. Ty nemáš tak vysoký auto, takže bych taky šel do toho střešního nosiče. Můj táta ty kola už na střechu neuzvedne a tak si koupil nosič na tažný, ale na to máš ještě 30 let čas :)

Odesláno

Já to mám, tohle, v garáži - kolega vedle, když vyklízel, tak mi to dal. Ještě jsem to moc neprohlížel. Někdo z klubu to kdysi vozil, jestli pamatuju, funguje to, akorát první montáž a nastavení je na dlouho. Drží to na popruzích. Zamykatelné to logicky není, dalo by se to ukrást celé s tím bazmekem. Kdybych to nedostal, nekoupil bych si to a ani nevím, jestli to vůbec použiju, možná nakonec jo, 806 má vysokou střechu a kouli nemám, ale na 406 bych o tom neuvažoval a dal držáky na střechu na příčníky, vejdou se tam 4 kola v pohodě.

Odesláno

Do zadu, bych nedával vůbec max na střechu tam jsem dal 4 kola a pohoda na 406

Odesláno

akorát si

Medvěde dej pozor na nižší profily průjezdu. Vjížděl jsem takto k našim do dvora a musel jsem podjet víno , co bylo klenuté přes cestu.A jelikož jsem blbé, tak jsem si vůbec neuvědomil, že mám na střeše kolo.Co následovalo nemusím povídat:D

Odesláno

Máš to odzkoušené? 4 kola je docela hodně. Já radši šel do tohoto: - ale to pro Méďu nemá cenu, nebude si montovat kouli.

Odesláno

Ano mám kdysy ještě na sedanu 406 , dvě dospělá kola + 2 střední .Dává se to drobet blbě, ale šlo to.

Odesláno

midto aby se za 1000 koupili pricniky a za 300 tri drzaky na kolo z globusu, se resi takove cipoviny..... ja mam ty nejlevnejsi neuzamykatelne drzaky a kolo mam v tom chyceny a potom ocelovym lankem k zahradce a nikdo to neukradne. Ty pseudozamecky od thule se daji vypacit jednim lepsim sroubovakem..... aneb takto mi vypacili rakev. takze jako helma k motorce tak kolo k zahradce ocelovym lankem :)

Odesláno

Máš to odzkoušené? 4 kola je docela hodně. Já radši šel do tohoto: - ale to pro Méďu nemá cenu, nebude si montovat kouli.

4 dospela kola jsem vezl i na strese sveho prvniho vozu skoda forman. a nebyl zadny problem, kdyz pominu rychlost rozjezdu, jizdu do kopce ci spotrebu auta :). Dneska bych to dal na vozejk a trada 130 :)

Odesláno

s vozíkem 130??

ne každý má vozík i když se dá vypůjčit pokud má kouli

Odesláno

mam u voziku v technickem prukazu 140 maximalni povolenou rychlost. a na voziku vzadu 130 :). ale to je jak bych to dnes se 4 kolama a slabym autem resil. To neni medveduv pripad. nema slabe auto a ani 4 kola :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...