Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem se ptal loni v září, abych věděl na kolik mám dát pojistku a řekli mi, že obyčejné 10, se senzorem 12 , atermické se senzorem 14. Pochopitelně tam někdo dal v minulosti naprosto obyčejné, takže případně si budu muset doplatit :nevim

Odesláno
V 18. 3. 2022 at 0:19, PaKr napsal:

Já jsem se ptal loni v září, abych věděl na kolik mám dát pojistku a řekli mi, že obyčejné 10, se senzorem 12 , atermické se senzorem 14. Pochopitelně tam někdo dal v minulosti naprosto obyčejné, takže případně si budu muset doplatit :nevim

Oni vždycky jak je to na pojistku tak maj ceny o dost vejš. Čím to bude?

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Rád bych se zeptal těch, co mají výměnu za sebou, jak jsou spokojení s provedením.

Asi mě  to totiž taky čeká. Ale mám obavu, aby při demontáži a odříznutí skla a dání nového neponičili věci kolem (sloupky, čalounění, černý plast na spodku skla atd.).

Upraveno uživatelem Pagvelius
Odesláno

No to záleží na tom, kdo to dělá. Po druhé výměně skla mi ho blbě nalepili a tekla mi do auta voda :) Jinak jestli se toho bojíš, tak sloupky a torpédo můžeš demontovat sám a auto jim dát bez toho, doma si to pak nahodíš zpátky. Zrovna to torpédo mi v servise taky nalomili, měl jsem ho tam sotva měsíc a dlouho trvalo, než jsem sehnal dobrý stav (za kterej jsem zaplatil 2k) a pak mi to dali s prasklinou.

Odesláno

Mne napríklad pri výmene lepidlom nešetrili, skôr naopak, takže s vodou nebol problém, ale akosi sa im ho podarilo uložiť nižšie o cca 2 mm, čo ma dosť naštvalo, no nakoniec som to neriešil. A to som si overoval referencie všetkých firiem naokolo. S torpédom je to fakt na zaplakanie, určite sa s ním nebudú babrať ako ty sám doma, lenže oni sú už tak navrhnuté debilne, že aj keď budeš dávať pozor, nie je problém aby popraskal, a o pokrutení ani nehovorím, hlavne ak to sklo nenalepia presne tam kam majú.

Všetko je to o ľuďoch, blbé na tom je, že väčšinou zistíš či si auto zveril tým správnym ľuďom až keď už je neskoro. Držím palce.

Odesláno

Hm, tak to jste mě tu moc neuklidnili. Radši s tím ještě vydržím, prasklinu mi snad jen zcelí. Bojím se toho právě, že těžko to můžou udělat tak jako z výroby.

(Sklo mam zničený z dálnice. Jak já po ní nerad jezdim.)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...