Dave_k Odesláno 17. březen 2022 Odesláno 17. březen 2022 Nás loni stálo atermický s dešťákem na 206 6200,-. Auto Roger. Citovat
PaKr Odesláno 17. březen 2022 Odesláno 17. březen 2022 Já jsem se ptal loni v září, abych věděl na kolik mám dát pojistku a řekli mi, že obyčejné 10, se senzorem 12 , atermické se senzorem 14. Pochopitelně tam někdo dal v minulosti naprosto obyčejné, takže případně si budu muset doplatit Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen 2022 Odesláno 18. březen 2022 (upraveno) Na 307 zeleně zatmavené, se senzorem, s držákem na automatické zrcátko a s pruhem 7k i s výměnou Upraveno 18. březen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 18. březen 2022 Odesláno 18. březen 2022 @VojtouNerCZ ale ty už máš slevu pro stálého zákazníka , ale já jsem se taky ptal v " odzkoušeném" servise ( v minulosti na třech autech čtyři skla, ale naposledy asi 2013 ) Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen 2022 Odesláno 18. březen 2022 No, i to je možný PaKr ohodnotil 1 Citovat
jirka307 Odesláno 18. březen 2022 Odesláno 18. březen 2022 (upraveno) Tak mě to vyšlo na 3500 diky tipu na servis od @Ferry Upraveno 18. březen 2022 uživatelem jirka307 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 V 18. 3. 2022 at 0:19, PaKr napsal: Já jsem se ptal loni v září, abych věděl na kolik mám dát pojistku a řekli mi, že obyčejné 10, se senzorem 12 , atermické se senzorem 14. Pochopitelně tam někdo dal v minulosti naprosto obyčejné, takže případně si budu muset doplatit Oni vždycky jak je to na pojistku tak maj ceny o dost vejš. Čím to bude? 307rg ohodnotil 1 Citovat
Pagvelius Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 (upraveno) Ahoj. Rád bych se zeptal těch, co mají výměnu za sebou, jak jsou spokojení s provedením. Asi mě to totiž taky čeká. Ale mám obavu, aby při demontáži a odříznutí skla a dání nového neponičili věci kolem (sloupky, čalounění, černý plast na spodku skla atd.). Upraveno 25. březen 2022 uživatelem Pagvelius Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. březen 2022 Odesláno 25. březen 2022 No to záleží na tom, kdo to dělá. Po druhé výměně skla mi ho blbě nalepili a tekla mi do auta voda Jinak jestli se toho bojíš, tak sloupky a torpédo můžeš demontovat sám a auto jim dát bez toho, doma si to pak nahodíš zpátky. Zrovna to torpédo mi v servise taky nalomili, měl jsem ho tam sotva měsíc a dlouho trvalo, než jsem sehnal dobrý stav (za kterej jsem zaplatil 2k) a pak mi to dali s prasklinou. inoxing a 307rg ohodnotil 2 Citovat
307rg Odesláno 27. březen 2022 Odesláno 27. březen 2022 Mne napríklad pri výmene lepidlom nešetrili, skôr naopak, takže s vodou nebol problém, ale akosi sa im ho podarilo uložiť nižšie o cca 2 mm, čo ma dosť naštvalo, no nakoniec som to neriešil. A to som si overoval referencie všetkých firiem naokolo. S torpédom je to fakt na zaplakanie, určite sa s ním nebudú babrať ako ty sám doma, lenže oni sú už tak navrhnuté debilne, že aj keď budeš dávať pozor, nie je problém aby popraskal, a o pokrutení ani nehovorím, hlavne ak to sklo nenalepia presne tam kam majú. Všetko je to o ľuďoch, blbé na tom je, že väčšinou zistíš či si auto zveril tým správnym ľuďom až keď už je neskoro. Držím palce. Citovat
Pagvelius Odesláno 28. březen 2022 Odesláno 28. březen 2022 Hm, tak to jste mě tu moc neuklidnili. Radši s tím ještě vydržím, prasklinu mi snad jen zcelí. Bojím se toho právě, že těžko to můžou udělat tak jako z výroby. (Sklo mam zničený z dálnice. Jak já po ní nerad jezdim.) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.