KoudaK Odesláno 21. listopad 2018 Odesláno 21. listopad 2018 Haryk, vendelinek a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
regius Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 KoudaK, Haryk, Weri 605 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
*nohafuc* Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Péťa, morepower, Haryk a 5 další ohodnotil 8 Citovat
regius Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 vendelinek, Laďa, ozzy56 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
brixtr Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 Cikán, žid a skinhead uloví zlatou rybku. Rybka povídá: "Když mě pustíte, splním každému jedno přání." Cikán. "Ať chcípne žid!" Žid: "Ať chcípne cikán!" Skinhead: "No, tak já snad už jen kávičku." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mladá matka kojí ve vlaku dítě, to nechce pít. Matka ho nabádá: "Když nebudeš pít, nabídnu prso tady tomu pánovi!" Scéna se několikrát opakuje a pán vypění: "Ať se to dítě konečně rozhodne, už jsem přejel pět stanic!!" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sedí chlapík na baru a všimne si na polici sklenice od okurek plné stokorun. "To je taková soutěž. Dáte stovku a když splníte tři úkoly, je sklenice vaše," vysvětluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si už podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. "No, tak zaprvé musíte vypít půl litru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem -ten mu musíte vytrhnout a zatřetí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která ještě nikdy neměla chlapa a s tou se musíte vyspat. Upozorňuji vás, ze se ještě nikdo nedostal dál než za první úkol, takže hodně štěstí." Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a namol opilý se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strašné vytí. Po nějaké době do baru vpadne chlapík uválený, otrhaný, vítězně se rozhlédne po přítomných a prohlásí: "Tak, a kde je ta bába s tím bolavým zubem?" vendelinek, Michal11, Weri 605 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
brixtr Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 Tchýně se rozhodne vyzkoušet své dva zetě. Přijde k tomu bohatšímu a na zahradě schválně spadne do bazénu. Zeť přiběhne a zachrání ji. Ráno se zeť probudí a před vraty stojí nová Octavia s nápisem - DÍKY, TCHÝNĚ. Tchýně přijede k druhému zeti, ten bazén nemá, ale bydlí vedle řeky, tak tam schválně spadne. Zeť se na ni dívá, jak odplouvá po proudu a nechá ji utopit. V noci přemýšlí a říká si, jaký je vůl, že mohl mít novou Octavii. Ráno vstane a před vraty stojí nový Mercedes s nápisem - DÍKY, TCHÁN… ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Manžel štípne ženu do zadku a říká:„Kdyby sis to nechala zpevnit, tak bychom nepotřebovali stahovací kalhotky.“Pak ji štípne do prsou a řekne:„A kdybys sis nechala zpevnit tohleto, tak bychom nepotřebovali podprsenky.“ Manželka se naštve, chytne muže za penis a křičí:„A ty, kdyby sis nechal zpevnit tohle, tak bychom nepotřebovali zahradníka, listonoše, instalatéra a ani Tvýho bratra!“ Haryk, pesastor, Vena garážmistr a 6 další ohodnotil 9 Citovat
KoudaK Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 Haryk, Rikic339, Laďa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
*nohafuc* Odesláno 25. listopad 2018 Odesláno 25. listopad 2018 Ve městě se koná anketa první pomoci. Zastaví 23 letého mladíka a ptají se: - Uměl by jste poskytnout první pomoc? - Myslím, že ano... - Tak dáme Vám příklad : Ležíte s přítelkyní večer u televize, koukáte na film a ona se začne dusit. Co uděláte jako první?- Nic, jen ho tak o 2-3 cm povytáhnu.. FrantaCV, Péťa, Charlie 1 a 8 další ohodnotil 11 Citovat
KoudaK Odesláno 25. listopad 2018 Odesláno 25. listopad 2018 Fotbalové utkání dvou rómských družstev skončilo bez branek. Weri 605, Pepito, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Haryk Odesláno 25. listopad 2018 Odesláno 25. listopad 2018 jarokare, regius, Laďa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
KoudaK Odesláno 26. listopad 2018 Odesláno 26. listopad 2018 vendelinek, Haryk, *nohafuc* a 4 další ohodnotil 7 Citovat
*nohafuc* Odesláno 26. listopad 2018 Odesláno 26. listopad 2018 vendelinek, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
FrantaCV Odesláno 26. listopad 2018 Odesláno 26. listopad 2018 Čajíček pro důchodce, Rikic339, jarokare, regius a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Laďa Odesláno 27. listopad 2018 Odesláno 27. listopad 2018 Nová hra pro chlapy v hospodě ... pavelu96, Péťa, Weri 605 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
*nohafuc* Odesláno 28. listopad 2018 Odesláno 28. listopad 2018 jarokare, Laďa, Weri 605 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
brixtr Odesláno 28. listopad 2018 Odesláno 28. listopad 2018 Ptá se otec sedmnáctiletého synka: "Kam jdeš a proč si s sebou bereš tu baterku?" "Na rande", odpoví synátor. "To já ve tvých letech žádnou baterku nikdy nepotřeboval", říká otec. "No, ale taky se podívej, co sis přivedl domů!" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zemře programátor a dostane se do pekla. Po týdnu zavolá Lucifer Bohu: "Co jste mi sem poslali za blázna? Zničil mi všechny kotle, uškrtil všechny čerty a již tři dny bezhlavě běhá po všech chodbách pekla a řve: Kde je přechod do druhého levelu? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přijde voják do cizinecké legie v poušti. Jeho nadřízený ho tam provádí a říká: "Tady je jídelna,tady jíme a tady je společenská místnost,sem se chodíme dívat na televizi." a voják se ptá: "A jak je ta tady se ženskýma, máte tu nějaký?" "No, ženský tu nejsou, ale od toho máme tamhle v ohradě velbloudici". "Fuj, to nikdy!" A tak žije voják v poušti, je tam měsíc, dva měsíce a už je pořádně nadržený a tak jde za velitelem ,jestli by mu nepůjčil klíč od té ohrady s tou velbloudicí. Tak tam jde a za hodinu přijde pořádně pokopaný a pokousaný a ptá se velitele: "To mi řekněte, jak to stou velbloudicí děláte?" "No sedneme na ni a jedem za ženskýma do města." Péťa, jarokare, Laďa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
brixtr Odesláno 28. listopad 2018 Odesláno 28. listopad 2018 Lékař předepíše muži Viagru s tím, že si má vzít jen jednu polovinu. Doma si chlap vezme prkýnko a nůž, rozpůlí viagru na půl, ale ta druhá polovina mu odletí až ke kanárkovi do klece, který ji okamžitě sezobne. Vyděšený muž ihned volá zvěrolékaři a vypoví mu, co se stalo. Zvěrolékař mu sdělí, že má kanárka dát na nějaké chladné a temné místo, jinakže ho to může i zabít. Chlap vezme kanárka a zavře ho do mrazáku. Vzpomene si na něj až za hodinu a půl, ihned letí do mrazáku, otevře dveře a tam kanárek celý zpocený, otře si čelo a říká: -"Sakra chlape hodinu, HODINU mi trvalo, než jsem tomu kuřeti roztáhl nohy!!!" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přijde ženská ráno do práce a svěřuje se kolegyním: "Tak si představte holky, že jsem dnes ráno ve vlaku měla orální sex!" Kolegyně na to uznale: "Týjo, paráda, bomba, super!" A ona: "No... jestli to bylo super, to zrovna nevím, ale jediné co vím je, že už nikdy neusnu ve vlaku s otevřenou pusou..." Péťa, urdemala, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
chuck11 Odesláno 29. listopad 2018 Odesláno 29. listopad 2018 Laďa, Péťa, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.