Šalda Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Proč si nechat vytetovat na penis stokorunu??? 1. můžeš si hrát se svými penězi 2. můžeš pozorovat růst kapitálu 3.manželka může měsíčně prokouřit kolik chce Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Policajt vyzve dívku k tanci a ptá se jí: \"Slečno, taky si myslíte, že jsou policajti blbí?\" \"To ne, ale na hymnu jsem ještě netancovala... Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Pro mě tam není možnost, a totiž ve 20:00, kdy by na zdi byla večeřa, svíčky a postel:D:D Citovat
Haryk Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Věděli jste o tom, že na každém volantu je schovaná tajná páčka, kterou když stlačíte nahoru nebo dolu, tak vykouzlíte světlo na levé či pravé straně vozidla? Legendy praví, že tak dáte ostatním motoristům najevo, kudy chcete jet! Sdílejte, ať se o tom dozví i ostatní řidiči Citovat
OK406 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Cikán povídá knězi při zpovědi: Otče, já se pomalu nemám z čeho zpovídat. Už 8 let nepiju alkohol, nekouřím, drogy si nepíchám, nechodím za ženami, dokonce nekradu, ani barevné kovy, nikoho nepřepadám, auta nevykrádám. ..... .. Já vím synu, vím. Však tě už brzo pustí na svobodu... Citovat
Rotorhead Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Děti na táboře: \"Nemám nic proti stezkám odvahy, ale jít mimo dosah wi-fi, je už trochu moc.. Otázka pro nablblé ochranné autorské mafie. Když pták letí a zpívá, je to interpret, nebo hudební nosič? \"Vy jste se rozešli? Jak to?\" - \"A ty bys mohla chodit s někým, kdo pije, kouří, fetuje, nadává a příliš sexuálně žije?\" - \"Ne.\"- \"On taky ne.\" \"Prej ses oženil.\" .. \"Jo jo, oženil.\" ....\"To musíš být sťastnej.\" .. \"No, to musím.\" Když žena říká \"Cože?\", tak není hluchá. Je jen milá a dává ti šanci¨ říct svůj názor lépe, jinak, opačně.. \"Přišlo mi upozornění, že jsem jako jeden z posledních zaměstnanců nevyplnil anonymní dotazník.\" \"Vojíne! Neviděl jsem vás včera na réninku maskování!\".. \"Děkuji pane!\" Co musí udělat muž? Zasadit strom, postavit dům a zplodit syna. Co musí udělat žena? Zalévat strom, uklízet dům a starat se o ty dva pitomce. Policie zatkla podvodníka prodávajícího pilulky pro věčné mládí. Jde o recidivistu, který za to byl trestán již v letech 1721, 1845 a 1926. Dostal jsem nějaký prášky na tu moji paranoidní schizofrenii, ale nežeru to. Myslím, že ten doktor po mně jde. Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.. V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě. Optimista je člověk, který v pondělí ráno při nástupu do práce zvolá: A pozítří už máme středu!\" \"Vegetarián\" je starý indiánský výraz pro \"špatný lovec\". Jsem jako džin... zjevím se všude, kde se otevře láhev. Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana. Kdo chce psa jíst, hůlky si vždycky najde. Citovat
Šalda Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 V posilovně,kam pravidelně chodím,mají nový stroj...včera jsem ho vyzkoušel a je fakt SUPER!! Teda vydržel jsem jenom tak půl hodiny a pak mě začalo bolet břicho..ale má fakt všechno........tyčinky Kit Kat,Mars, Red Bully, Colu a dokonce i moje oblíbený brambůrky!!! Citovat
Šalda Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Mýlit se je lidské [upravil dne 12/12/13 20:51 od Šalda] Citovat
OK406 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Manžel není doma a manželka si mezitím užívá s milencem. Zachrastí klíče,je slyšet zámek, manželka schová milence do skříně, sepne ruce k nebi a prosí: > \"Ó Bože, udělej si se mnou co chceš, jenom ať nás neobjeví můj muž. Je strašně žárlivý a určitě by zabil nejen mě, ale i mého milence.\" Na to se nebesa otevřou a ozve se: \"Dobře, bude to jak chceš, ale za tři roky tě povolám k sobě, utopíš se.\" \"Dobře, dobře, jen ať ho teď nenajde.\" Všechno proběhne úplně hladce. Tři roky se žena nekoupe, jenom sprchuje. Nechodí na koupaliště, vodě se zdaleka vyhýbá. Tři roky uběhnou. Uběhnou čtyři, pět let. Na svůj slib už zapomněla. Po pěti letech si koupí zájezd na okružní plavbu okolo světa. Na lodi je velká zábava, samé ženy, když vtom se začne loď potápět, žena si vzpomene na svůj slib. Poklekne, sepne ruce k nebesům a volá: \"Ó Bože, teď, teď mě chceš povolat k sobě? Podívej se, kolik nevinných žen teď zemře spolu se mnou?\" Nebesa se opět otevřou a ozve se: \"Dva roky, dva roky mi trvalo, než jsem vás vy kurvy dostal na jednu loď!\" Citovat
KingSpade Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Zkuste se na tohle někdy zeptat své ženy či přítelkyně. Nikdy jsem nepochopil větu ženy \"musím zhubnout do plavek\". Tak by mě zajímalo, to je takovej problém koupit si o číslo větší? Citovat
Thomashko Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HgX9bL9z2Ns Citovat
enikybeniky Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Co se knězi nejvíc líbí na ministrantovi? Jeho kadidlo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 je to dlouhe a neni tomu rozumet ale pobavilo http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=33835-zavody_v_plavani.htm Citovat
odee Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 To si musíš vybrat, bez bečky lepší fotka, nebo s bečkou a slečnou dohromady, sice horší fotka, ale lepčí zábava;) Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Beru vse krom snehobilejch fusekli Citovat
koblih69 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Nahá slečna v teniskách a bílech ponožkách je pro mě teda dost asexuální Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Odkaz pro ty, kterým se nechce vypisovat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.