Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kandidátka do vedeni klubu - DĚKUJI ZA PODPORU

Recommended Posts

Odesláno

Zatím všem velice moc děkuji :) Ani jsem nečekal, že tak rychle získám podporu. Asi jsem už na foru trošku párkrát někomu pomohl :aut

Schreeku: Já musel kandidovat po tom co jsi tak smutně koukal a s Romanem nám povídal o kandidatůře :D:papa

Odesláno

Veverka, ID 13153, řádný člen snad již od 21.07.2009 (může to někdo prosím potvrdit?) ale přinejmenším od 1.1.2010 určitě.

Lukáši, máš moji podporu a hlas :super:papa

Odesláno

Klubáci a přátelé... DĚKUJI :potlesk

Kandidátka podána.

Děkuji za každý hlas, který jsem od vás dostal. Děkuji i za podporu od lidí, kteří hlasovat nemohou (Přema a další..) :cool:

Lukáš :papa

Odesláno

Pepito: Lukáše jistě potěší podpora, bohužel ale nejsi oprávněn mu ten hlas dát, jelikož nejsi řádný člen minimálně 1 rok :( Nicméně podpora mu již byla vyjádřena a kandidaturu odeslal. :super

Odesláno

Taky ti dávám svůj hlas ID: 4420. V klubu od: 25.10.2006. Mohl bych tě poprosit, zda-li by si něco málo o sobě nenapsal? Neznám tě. Děkuji

Odesláno
Oldo, dobrá souslednost - dávám ti hlas a teď o sobě něco napiš, já tě neznám :D

Míro, co je na tom špatného, když něco málo o sobě napíše? Samozřejmě, že má můj hlas:).

Odesláno

OK406: tady jde o to, vyjádřit podporu, aby mohl vůbec kandidovat. Až se rozhodne kandidovat, což se už stalo, tak si přečteš jeho kandidátku (de napíše/napsal o sobě to podstatné) a pak teprve rozhodni, zda mu dáš hlas u voleb, tady ještě furt o nic nejde. ;) Navíc není rozhodující odkdy jsi v klubu, ale odkdy jsi řádný člen (nepřetržité členství, tedy členství bez výpadku delšího než určená doba). :papa

Odesláno

Aby moje poznámka nevyzněla jinak. Prostě jen mi tak kombinace slov \"Máš můj hlas a teď o sobě něco napiš, já tě neznám\" vyloudila úsměv na tváři. To je vše. ChouLu můj hlas dostal taky a je fajn, že jsou lidi, kteří mají zájem pro klub něco udělat :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...