Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked tu moze niekto gratulovat k sviatku clena rodiny, alebo pochvalit dobre odvedenu pracu servisaka, poistovaka, nevidim dovod preco nie obchodnika... :myslim

sory ale s mohym suhlasim, clenstvo ci jeho opodstatnenost tu nema co hladat.

sory ale musel som...

ak sa vam mohyho dakovacka nelubi tak mu ju zmazte/locknite, len preto ze tu neni na to whitelist... :bojim

no comment.:roll

Odesláno

Ano jsou tu spousty totální kravin, středních kravin a kravin... tak proč by to nemohlo bejt poděkování. Je jich tu spouta, tak v dalším problém nevidím. Nicméně \"To je kurva lynch na Mohyho nebo co.. \" a podobné cancy by tu být nemusely... Zaplacení příspěvku je volba každého člena. Já na srazy nejezdím, slevy jsem měl v Kelly a Elitu i předtím (v Elitu větší), ale dostal jsem tady takové množství informací, že podporu v podobě 400,- (300,-) považuju za naprosto samozřejmý způsob jak tohle fórum podpořit.

Odesláno

Jééé, to jsem zase něco neúmyslně rozpoutal. Mohy je zbytečně popudlivý. Já jsem rád, když si můžu na fóru přečíst nějakou chválu, to sem určitě patří. Ale stejně tak sem patří agitace na získávání nových řádných členů, jinak nám fórum zanikne. Sponzoři sem peníze sypat nebudou, pokud zde nebude živo. A živo tady nebude, pokud nepoběží server a nebude mnoho nadšených lidí (vedení, adminů, moderátorů,...), kteří se o klub a fórum starají.

Odesláno

Tak tohle je dobrej vtip. Abych si jako od Badisaka mohl koupit díly a finálně mu poděkovat, tak bych měl být jako řádný člen? To už jste se vážně zbláznili. Opět jste mě utvrdili v tom, že být řádný člen nechci a nebudu. A celou tuto situaci nechápu úplně stejně jako Mohy.

Pokud chcete nabrat lidi a získat členské příspěvky, tak byste na to měli jít asi jinak. Tahle cesta není správná. Nehledně na to, že děláme kšeft Badisákovi a ten předpokládám klubu něco platí. Navíc inzeruje i na ostatních fórech, kde když mu někdo poděkuje, tak se do něj nehučí, aby zaplatil příspěvek pro vedení klubu..

Fakt pěkný :bojim

Odesláno

Příspěvek pro vedení klubu? No jo vlastně dyť voni si za to udělají párty...

Z čeho myslíš, že se platí např. chod serveru na kterém čerpáš informace? Z toho so po párty zbude ... smutný že někdo takhle uvažuje :roll

Odesláno

Pechy tys vstával levou nohou viď ? Dej si kafe a přečti si to ještě jednou. NIKDE nezaznělo, že abys mohlo tady obchodovat musíš být řádný člen. Peta chtěl jen připomenout (a bohužel to rozpoutalo takovou debatu), že čemu za to vlastně vděčíme. Bez řádných členů a sponzorů by nebyl klub, nebyl web, nebyla možnost pokecat tady a vyměnit si potřebné informace (a díly) :):papa Tak prosím klíííd.

Odesláno
ked tu moze niekto gratulovat k sviatku clena rodiny, alebo pochvalit dobre odvedenu pracu servisaka, poistovaka, nevidim dovod preco nie obchodnika... :myslim

sory ale s mohym suhlasim, clenstvo ci jeho opodstatnenost tu nema co hladat.

sory ale musel som...

ak sa vam mohyho dakovacka nelubi tak mu ju zmazte/locknite, len preto ze tu neni na to whitelist... :bojim

no comment.:roll

Ano, co by se nemohlo poděkovat, ale přemyšlej/te, když někdo poděkuje do Badišakova vlákna tak další potencionální kupec si to poděkování přečte až bude číst vlakno s nabidkou. Kdežto když někdo placne vlakno do pokecu tak se to tu tyden bude hadat protože tam někdo dal odkaz na řadne členství a pak to zmizí v propadlišti fora a nikdo o tom nebude vědět. Né proto že tu není Whitelist ale proto aby si to někdo další přečetl i v budoucnu.
Odesláno

moderator, admin alebo ktokolvek s patricnymi pravami mohol dakovacku rovno presunut do badisakovho vlakna...

bez toho aby tu vznikla takato debata.

navrhujem teda ponechat dakovacky badisakovi a tieto presunut do jeho vlakna a zvysok z tohoto co tu nepatri alebo s dakovackou nesuvisi odstranit vratane vlakna alebo presunut medzi debatu o clenskych prispevkoch...

jednoduche a rozumne...

;):papa

Odesláno

Ono se to tu totiž bere jako samozřejmost, že je tady nějakej klub, a nikdo už nevidí kolik to zabere času a peněz aby vůbec nějakej klub byl. Poděkování členům kteří tady inzerují a kupující s nimi mají dobré zkušenosti sem rozhodně patří, čím víc jich bude tím líp, ale aby tady někdo mohl inzerovat, tak především nějakej klub musí být, a ten bude jen když bude dostatek členů kteří jsou řádnými členy, tudíž platící, aby se z vybraných peněz zajistil chod klubu, nikdo z těhle peněz nelítá na dovolenou na Hawai a podobně.

A to si Ti kdož neplatí neuvědomují, že nebýt příspěvků od řádných členů tak by klub nebyl.

Odesláno

Vyjadreni vdecnosti clenovi je OK, ale vyjadreni vdecnosti klubu, diky kteremu jsem toho clena poznal, uz je fuj?!

Zajimavy myslenkovy pochody :nevim

No nic. Jdu si vzit vidle a otocit clensky, aby nam nechytlo plisen, nez ho ve vedeni prozerem :aut:D

Odesláno

taky nejezdim na srazy,slevy taky neuplatnuju,přispívám každoročně už pár let na dobrou věc a chod klubu a hřeje mě vědomí,že proto něco málo udělám:)

to je keců pro pár drobnejch,kolix proděláš o hodně víc a za kraviny,který pomalu ani nutně nepotřebuješ

když si to spočítáš,tak denně přispěješ 1,095 kč, za to nemáš ani půlku rohlíku

• O 11 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Rád bych touto cestou poděkoval badisakovi za jeho trpělivost a profesionalitu, při řešení ,,problémů\" u mého kamaráda a jeho Mazdy 6. Jednalo se o dlouhodobější řešení, které se nakonec podařilo úspěšně vyřešit. Vím, že i badisak je člověk, který má své problémy, jako každý z nás. Ale nikdy nezapomene pomoci a když je potřeba, tak pomůže i mimo pracovní dobu. Stačí mu napsat sms, email, zavolat a pokud je to jen možné, tak se daný problém řeší a když není, tak se ozve a omluví se a daný problém se vyřeší. Nikdy nebyl problém např. s reklamací. Pokud se něco vyskytlo, tak badisak zašle schéma a dle toho se daný díl objedná. Co se týká kvality a ceny, tak není co vytknout:super. Děkuji touto cestou členovi badisak:potlesk.

Odesláno

vendelinek:

musím Tě opravit, řádný člen platí denně 0,82 Kč :papa, na srazy taky nejezdím a slevy využívám minimálně a rád jsem řádným členem, jelikož to tady žije a né jak na ostatních forech :papa

[upravil dne 15/8/14 12:34 od Haryk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...