Mohy Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Chci poděkovat za fer chování a dobrý obchod členovi jmenem BADISAK. Prodává díly za super ceny, mohu jen a jen doporucit:super:super;) Citovat
koblih69 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Taky jsem velmi spokojený - ceny dobré / rychlost dobrá / spolehlivost stejně tak, děkuji Citovat
vendelinek Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Jj,taky jsem s nim obchodoval,mohu jen doporučit:) Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Chci poděkovat za fer chování a dobrý obchod členovi jmenem BADISAK. Prodává díly za super ceny, mohu jen a jen doporucit:super:super;) http://www.peugeot-club.com/club/clenstvi.pdf Citovat
OK406 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Tak i já se přidám s poděkováním a doporučuji i jiným jeho služby:super. Opravdu ochotný a příjemný a rychlý. Citovat
kocour17 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 :papataké děkuji hlavně za ochotu a rychlost! spokojenost maximální Citovat
chuck11 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Já mu chcu taky poděkovat už jsem bral od něho několikrát a vždy plná spokojenost Citovat
Péťa Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Možná nechápete Pe.Trův příspěvek, tak vám ho přeložím A co takhle část ušetřených peněz vložit do řádného členství u klubu? Citovat
koblih69 Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Nebo trochu jinak: Co takhle přispět na chod klubu, který Vám tohle umožnil a stát se řádný členem? Citovat
Mohy Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 doted mi nikdo nevysvetlil na co presne bych prispival!!!Kdyz jsem s (tusim) petrem si ohledne toho psal tak mi napsal ze nema cas to resit at si to najdu nekde ve stanovach nebo kde. A na to zas nemam čas já, a já nejsem ten kdo \"chce\" svoje penize. Ja mel za to ze forum je od toho aby se DOBROVOLNĚ a z dobre vule predavali informace a zkusenosti. Po srazech nejezdim, obcersveni nepotrebuju.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Jo, co se ti ma vysvětlit, že ty informace tady dobrovolně někdo dá je hezký, ale to forum musi na něčem běžet, samo z nebě nespadlo, chod domeny něco stojí, server něco stojí, administrace něco stojí, učetní něco stojí atd atd atd. takže přispěješ na chod klubu, za to maš nějaký malý bonusy, slevy u partnerů, slevy na srazech, na nakup z eshopu klubu atd atd, takže si to přeber, ja myslim že jen ty rady tady stojej za to podpořit klub tím že přispěji zanedbatelnou častkou a forum bude mit minimalně na čem běžet. Citovat
Mohy Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 panove sorry ale co to ma spolecneho se spokojenosti s jednim uzivatele? tohle je white list tak prosim sem netahejte tyhle veci! Myslim ze sem nepatri, a to ze jste moderatori nebo spravci na tom nic nemění. myslim si ze toto resit je adekvatni v jinem topicu nez zde. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Tak pokud jsi spokojen jen s jednim členem tak to napiš do jeho vlákna. Není nutný tu rozepisovat každeho člena kerej pomuže či jedná korektně. A sekci White list, ani Black list tu nemáme, z jistých pádných důvodů [upravil dne 26/4/13 23:42 od Radek Hurvajz] Citovat
Mohy Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 :myslim Zadne pravidlo to nezakazuje. Být tu oficialni WL tak to dám tam. Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Hodne lidi si to bohuzel neuvedomuje ... Jak bys asi tak spokojene obchodoval nebyt Peugeot Club fora ? Stoji za zamysleni ..... A ty 4 kilka rocne je to nejmensi co muzes udelat. Citovat
Mohy Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 pánové sorry ale nebyt Peugeot fora tak je Honda forum, Seat forum (dokonce 2), Ford forum, Kia forum....etc.... Všude je takovych obchodníčků jako je (S PROMINUTÍM) Badisák mraky. Tahle diskuse se mi nelíbí, pardon. Jsem za špatnýho a nic jsem neprovedl. [upravil dne 26/4/13 22:57 od Mohy] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 A mysliš že ty ostatní fora spadli z nebe, že fungují z ničeho?? Naivko:D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 Jo, jsi za spatnyho, jelikoz Ti nestojime ani za to aby sis precetl co obnasi radne clenstvi Na to cas nemas, ale na to byt tady na foru a prispivat sem ano Uz te vidim, jak na Honda foru obchodujes s dily na Peugeota Citovat
Mohy Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 a v cem vidis problem, obchodníci umi vetsinou cely sortiment... Ale tohle je uplne mimo. To je kurva lynch na Mohyho nebo co.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.