Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci poděkovat za fer chování a dobrý obchod členovi jmenem BADISAK.

Prodává díly za super ceny, mohu jen a jen doporucit:super:super;)

Odesláno

doted mi nikdo nevysvetlil na co presne bych prispival!!!Kdyz jsem s (tusim) petrem si ohledne toho psal tak mi napsal ze nema cas to resit at si to najdu nekde ve stanovach nebo kde. A na to zas nemam čas já, a já nejsem ten kdo \"chce\" svoje penize.

Ja mel za to ze forum je od toho aby se DOBROVOLNĚ a z dobre vule predavali informace a zkusenosti. Po srazech nejezdim, obcersveni nepotrebuju.... :myslim:papa

Odesláno

Jo, co se ti ma vysvětlit, že ty informace tady dobrovolně někdo dá je hezký, ale to forum musi na něčem běžet, samo z nebě nespadlo, chod domeny něco stojí, server něco stojí, administrace něco stojí, učetní něco stojí atd atd atd. takže přispěješ na chod klubu, za to maš nějaký malý bonusy, slevy u partnerů, slevy na srazech, na nakup z eshopu klubu atd atd, takže si to přeber, ja myslim že jen ty rady tady stojej za to podpořit klub tím že přispěji zanedbatelnou častkou a forum bude mit minimalně na čem běžet.

Odesláno

panove sorry ale co to ma spolecneho se spokojenosti s jednim uzivatele? tohle je white list tak prosim sem netahejte tyhle veci!:papa

Myslim ze sem nepatri, a to ze jste moderatori nebo spravci na tom nic nemění.

myslim si ze toto resit je adekvatni v jinem topicu nez zde.

Odesláno

Tak pokud jsi spokojen jen s jednim členem tak to napiš do jeho vlákna. Není nutný tu rozepisovat každeho člena kerej pomuže či jedná korektně.

A sekci White list, ani Black list tu nemáme, z jistých pádných důvodů

[upravil dne 26/4/13 23:42 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Hodne lidi si to bohuzel neuvedomuje ... Jak bys asi tak spokojene obchodoval nebyt Peugeot Club fora ? Stoji za zamysleni ..... A ty 4 kilka rocne je to nejmensi co muzes udelat.

Odesláno

pánové sorry ale nebyt Peugeot fora tak je Honda forum, Seat forum (dokonce 2), Ford forum, Kia forum....etc....:papa

Všude je takovych obchodníčků jako je (S PROMINUTÍM) Badisák mraky.

Tahle diskuse se mi nelíbí, pardon. Jsem za špatnýho a nic jsem neprovedl.

[upravil dne 26/4/13 22:57 od Mohy]

Odesláno

Jo, jsi za spatnyho, jelikoz Ti nestojime ani za to aby sis precetl co obnasi radne clenstvi ;) Na to cas nemas, ale na to byt tady na foru a prispivat sem ano :aut

Uz te vidim, jak na Honda foru obchodujes s dily na Peugeota :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...