Péťa Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Přesně tak, mám velmi dobré výsledky s pastí, kterou jsem tady už dával. Včetně všech, kterým jsem ji poradil. Jen teď víc ležím než chodím po zahradě a tak černá potvora zneužila příležitosti. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 před 20 hodinami, BubakGS napsal: @Hafity .. vnoucata hrala krtkovi cely odpoledne heavy metal? No tenhle krtek asi nebyl žádnej rocker.... Citovat
Milan+ Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 před 8 hodinami, Péťa napsal: Přesně tak, mám velmi dobré výsledky s pastí, kterou jsem tady už dával. Včetně všech, kterým jsem ji poradil. Jen teď víc ležím než chodím po zahradě a tak černá potvora zneužila příležitosti. Co Tě položilo? Citovat
Péťa Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Asi vyhřezlá plotýnka. Ve čtvrtek jdu na CT, tak snad tam bude něco vidět. Citovat
Milan+ Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Aj aj. Nepříjemné,at to máš co nejdříve v cajku. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2025 Odesláno 21. říjen 2025 teď mi to přivezli, tak do jara má čas aby se odstěhoval, prostě sranda z mé strany pomalu končí a na jaro půjde o kejhák , takže poslední varování, krtečku... Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 21. říjen 2025 Odesláno 21. říjen 2025 @ozzy56 ..co to je? Stredoveke mucici nastroje? ... Marsellus Wallace / Pulp Fiction: "Zavolám pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli." pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. říjen 2025 Odesláno 21. říjen 2025 ano, koupil jsem podle odkazu @MJSytic, cena 308, doprava 140, bo platím cash Citovat
radim.1008 Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor V týdnu roztál poslední sníh a odhalila se "spoušť"... Hraboš, krtek, prostě nějaká potvora najmutá asi Metrostavem. BubakGS, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
dýzl Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor (upraveno) Nejlepší finta jak se zbavit krtka : Prodat zahrádku!! Ale vážně. Byli jsme s mojí na návštěvě u známé v Kamenici n/L. Přišla řeč na vše, i na krtka. Ukázala na sousedovo zahrádku-udržovaný takměř anglický trávník, žádný keř-jen při plotu do ulice a beze stromků ale plný jak slezl sníh krtinců. Její trávník nepěstěný x stromků, tak tam leží pár prken, tam kameny na skalku , tam zbytek nějakého matriálu po rekonstrukci části domu, , prostě úklid nic moc. Ani jeden krtinec!! Asi jim ten nepořádek vadí!! Upraveno 14. únor uživatelem dýzl oprava chyb Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor až to roztaje, budu na tom stejně, ale už se těším až nastavím ty pasti , pak si ušiju z krtka čepicu BubakGS, Radek Hurvajz a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 14. únor Odesláno 14. únor před 7 hodinami, dýzl napsal: tak melží pár prken tam kamena ny skalku , tam zbytek nějakého matriálu po rekonstrukci čísti domu, , prostě úklid nic moc. Ani jeden krtinec!! Asi jim ten nepořádek vadí!! No přesně takhle to fungovalo u nás.... Dokud byl na předzahrádce binec, tak ani hromádka.... Ale jakmile se dala do pucu, tak hned ten první rok to začalo.... dýzl ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 23. únor Odesláno 23. únor Porušil dohodu. Je za lajnou... Boj začíná Weri 605, radim.1008, BubakGS a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor Když si vzpomenu, vyfotím ti odpoledne hřiště u nás. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor Odesláno 24. únor jestli by nebylo lepší pořídit válec--myslím ten těžký, vibrační na silnice jak to teď roztálo, jsou kopečky všude Citovat
radim.1008 Odesláno 25. únor Odesláno 25. únor @MJSytic takhle po zimě vypadá ďolíček AFK Kunvald. Citovat
MJSytic Odesláno 25. únor Odesláno 25. únor Ajajaj Smutný pohled. Tak to bude před sezónou slušný výřad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.