Neon Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Hezky ... No vidíte a to bylo štresů 7. členné vedení je super varianta! Předběžně good luck všem a díky dosavadnímu vedení! Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 1.M...Milan F1 2.Ch...ChouLu 3.J...John 4.O...Ozzy1 5.S...Schreek 6.B...Béďa 7.S...Stibto 8.R...Roman.Bazi Citovat
ChouLu Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 :potlesk:potlesk Ve vedení bych rád viděl všech 8 jmen, ale vím, že to nejde přesto jsem rád, že ze dvou přesvědčovaných se přihlásil Roman Bazi a tím doplnil počet na 8 lidí. Hlavní poděkování ale patří Pe.Trovi, kterému se povedlo tolik lidí přesvědčit Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 pořadí které jsem napsal je nahodne , Roman byl tušim čtvrtej nebo patej .... Citovat
ChouLu Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 To je vcelku jedno Já vím, že kandidátku sesmoloval někde na chatě po tom co jsme ho přemluvili s jeho manželkou Citovat
Péťa Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Tak to jsem opravdu zvědavý, kdo neprojde. Všem kandidátům děkuji a mají můj obdiv! Citovat
Medvěd Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 1.M...Milan F1 2.Ch...ChouLu 3.J...John 4.O...Ozzy1 5.S...Schreek 6.B...Béďa 7.S...Stibto 8.R...Roman.Bazi Všem odvážlivcům přeju aby jim jejich elán a chuť vydržela celé funkční období a jsem velice rád, že je Vás tolik, že je možno nikoli jmenovat, ale volit. Citovat
Honza z Nera Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Ahoj pánové. I když Vás osobně neznám, máte můj obdiv a zároveň vám přeji štěstí u voleb. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 tiez prajem vsetko dobre, hodne prijemnych rieseni, vela uspechov a podobne. tomu osmemu co neprejde z tych osmych by som nejaku funkciu domyslel, zasluzia si tam ostat vsetci... :potlesk. Citovat
Moral3z Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 patří Vám můj obdiv. Ač až na Romana neznám nikoho osobně, vím, že klub bude \" v dobrých rukách\" Díky moc Citovat
Joser Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Joser: tak zkus sám něco uspořádat, tím se nejlíp odprezentuješ před členskou základnou klubu a do příštích voleb bys jistě získal dost sympatizantů. Dík za radu Citovat
Veverka Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Ovce to napsal velmi hezky. Přesně! Za sebe můžu jenom všem poděkovat za odvahu a nasazení A čest tomu, na kterého nezbude P.S. Ještěže tu nemáme podle EU kvóty na ženské pohlaví Citovat
Judes Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 To by sa tie ženské museli najsôr prihlásiť . Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Co má paměť sahá tak ve vedení klubu byly všeho všudy 4 ženy. První 2 byly manželky zakladatelů klubu, které do vedení byly víceméně donuceny, páč se tehdy k volbám nikdo nepřihlásil. Následovaly další 2 dívky, které obě byly výrazné a něco pro klub i udělaly - jedna z nich byla dokonce nějaký čas i předsedkyní. Je ale fakt, že očekávat na autofóru, kde je 90% členů mužského pohlaví nějak výrazný ženský potenciál je poměrně odvážné, každopádně by ale jedna - dvě ženy mezi kandidáty určitě nikomu nevadily. Citovat
Veverka Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Nevadily, to jistě ne. Při pohledu na soupisku našeho mužstva pro finálový boj jsem ale rád, že ty EU-kvóty uplatňovat nemusíme. To bych Pe.Trovi tu přemlouvačku fakt nepřál Citovat
MilanF1 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Mohla tam být jedna žena, ale nakonec si to rozmyslela. Kitty (moje přítelkyně) zvažovala, že by kandidovala, a to především kvůli tomu, že nebyl zájem z řad členů. Nakonec se sešlo 8 kandidátů zvučných jmen, Kitty by neměla šanci uspět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.