Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk

Ve vedení bych rád viděl všech 8 jmen, ale vím, že to nejde :) přesto jsem rád, že ze dvou přesvědčovaných se přihlásil Roman Bazi a tím doplnil počet na 8 lidí.

Hlavní poděkování ale patří Pe.Trovi, kterému se povedlo tolik lidí přesvědčit :mrk

Odesláno
1.M...Milan F1

2.Ch...ChouLu

3.J...John

4.O...Ozzy1

5.S...Schreek

6.B...Béďa

7.S...Stibto

8.R...Roman.Bazi

Všem odvážlivcům přeju aby jim jejich elán a chuť vydržela celé funkční období a jsem velice rád, že je Vás tolik, že je možno nikoli jmenovat, ale volit.

Odesláno

tiez prajem vsetko dobre, hodne prijemnych rieseni, vela uspechov a podobne.

tomu osmemu co neprejde z tych osmych by som nejaku funkciu domyslel, zasluzia si tam ostat vsetci...

:super:potlesk.

Odesláno
Joser: tak zkus sám něco uspořádat, tím se nejlíp odprezentuješ před členskou základnou klubu a do příštích voleb bys jistě získal dost sympatizantů. ;)

Dík za radu :super

Odesláno
Ovce to napsal velmi hezky.

Přesně!

Za sebe můžu jenom všem poděkovat za odvahu a nasazení :super

A čest tomu, na kterého nezbude :D

P.S. Ještěže tu nemáme podle EU kvóty na ženské pohlaví :aut

Odesláno

Co má paměť sahá tak ve vedení klubu byly všeho všudy 4 ženy. První 2 byly manželky zakladatelů klubu, které do vedení byly víceméně donuceny, páč se tehdy k volbám nikdo nepřihlásil. Následovaly další 2 dívky, které obě byly výrazné a něco pro klub i udělaly - jedna z nich byla dokonce nějaký čas i předsedkyní.

Je ale fakt, že očekávat na autofóru, kde je 90% členů mužského pohlaví nějak výrazný ženský potenciál je poměrně odvážné, každopádně by ale jedna - dvě ženy mezi kandidáty určitě nikomu nevadily.

Odesláno

Nevadily, to jistě ne. Při pohledu na soupisku našeho mužstva pro finálový boj jsem ale rád, že ty EU-kvóty uplatňovat nemusíme. :aut

To bych Pe.Trovi tu přemlouvačku fakt nepřál :D

Odesláno

Mohla tam být jedna žena, ale nakonec si to rozmyslela. Kitty (moje přítelkyně) zvažovala, že by kandidovala, a to především kvůli tomu, že nebyl zájem z řad členů. Nakonec se sešlo 8 kandidátů zvučných jmen, Kitty by neměla šanci uspět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...