OK406 Odesláno 2. duben 2015 Autor Odesláno 2. duben 2015 (upraveno) Opravdu aprílové počasí je dneska: Upraveno 2. duben 2015 uživatelem OK406 Citovat
Guest servisman Odesláno 2. duben 2015 Odesláno 2. duben 2015 Co taky čekat od apríla.O vánocích bylo tepleji a příjemněji. U nás to je jako by se čerti ženili..Sluníčko pak se zatáhne a není pomalu vidět. Drobet sněhu ,ale dlouho to nevydrží. Citovat
Haryk Odesláno 2. duben 2015 Odesláno 2. duben 2015 padá jak sviňa a jestli to vydrží do rána tak bude půl metru Citovat
FrantaCV Odesláno 2. duben 2015 Odesláno 2. duben 2015 Tak mě napadlo, že ten sraz v Liberci přejmenujeme na "Zimní klouzání" Citovat
radim.1008 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Půl metru toho nebylo, ale cca 5cm sněhu. Teplota mezi nulou a -1. Sněží a fouká. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 (upraveno) Tak v Ostravě taky napadl sníh a sněží.Ale lituju ty co mají letní pneu a zároven mě štvou protože jezdí jak šneci v břečce Upraveno 3. duben 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
MotoMoto Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Mám takový pocit, že jsme museli nahoře někoho hodně naštvat. Přes den to roztaje a večer a v noci zase chumelenice. A tak stále dokola. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 No jo, je to peklo, teď ještě začli jezdit i ti, co nepřezouvají, protože teď jim postih nehrozí. Já jsem pořád na vážkách, jestli o víkendu v Orlických horách přezout nebo ne... Citovat
radim.1008 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Ještě to nech, tady to vypadá jak v zimě. Přijeť na víkend za 14dní, můžeš přezout a na sraz by jsi to měl kousek. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Sněží, na loukách leží asi 15 cm sněhu. Na silnicích v lese je sníh, tam kde není nasoleno. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 radim: No já možná budu v RK, ale bohužel to nevím jistě. Ale když budu, čeká mě 16 jabloní, 4 švestky, 3 broskve, jahody... Do přehrady bych rád, ale bohužel mě čeká jinej program Olda: No právě jsem koukal. V Praze je jen zima, ale sníh se neudrží. Ale vzhledem k tomu, že třeba vloni se půl zimy na zimákách jezdilo v daleko větším teple, těch pár dní mě nezabije a kdyby ještě přišel nějakej humus. Služební přezouvám ve středu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Dneska rano taky pěkný vánoce Na to že mam přezuto a že dnes jsem objednaný na přezutí služební Fiesty, celkem dobrý Citovat
radim.1008 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 radim: No já možná budu v RK, ale bohužel to nevím jistě. Ale když budu, čeká mě 16 jabloní, 4 švestky, 3 broskve, jahody... Do přehrady bych rád, ale bohužel mě čeká jinej program To máš jak zahradníkův rok. Tak uvidíš, rád bych tě poznal osobně a třeba se ti nebude chtít. Citovat
vladosr Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 do snezilo , ale nieco male biele obcas poletuje...hlavne cesty mokre , asfalt .... Citovat
Pacho69 Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 (upraveno) Radim: jo to mám zahradníkův rok... Na jaře bohužel strašnej kvapík, protože na to mám jen víkend a ještě ne každej můžu (někdy se semele práce a případné akce). A jedu co stihnu, než se to úplně probudí a začne to kvést. Uvidím, co stihnem teď o Velikonocích, když nebude přílišná slota a bude se dát dělat (děti chtějí být v pondělí v Praze), takže to moc nevidím (proto jsem se na přehradu neřadil ani mezi váhající). Upraveno 3. duben 2015 uživatelem Pacho69 Citovat
Tony Stark Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Včera nasněžilo, v noci taky sněžilo a jen co jsem se vzbudil po poobědovém šlofíku, všechno roztálo a venku je krásné azuro. Citovat
Pepito Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Dnes ráno v 6.30 cesta z Rýmařova do Šumperku u Klepáčova,místy bílá tma,no prostě adrenalín a vzadu pacienti Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Nyní sluníčko +7°C ujde to , jen občas studený vítr. Sníh Co to je ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.