Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@PaKr ... a  uz se to po.sral.o i tady a zacalo fest chumelit. :D Ja sice na snehu jezdim rad, nejradeji na 4 kolce..... ..ale 2jkari uz jsou i tady...  Nakoupit pujdu asi pesky.... bo tam budu rychleji nez autem..  :D

image.png.1849d3fd4c8683bc648b34bec8cf4ed3.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Tak jo

V Krnově už to bílý svinstvo asi tak hodinu líce. Teplota +1 a navigace vyhrožuje, že domů pojedu skoro 5 hodin.

V devět hodin jsem vyrazil na procházku na Cvilín s plánem dojít přes Šelenburk až k rozhledně na Úvalnu - ale vyměkl jsem a otočil se už na Cvilíně. Pak se na návsi zastavil ve stejné hospodě, kde jsem byl s Eltonem na večeři, na oběd a do auta sedal s prvníma vločkama.

Waze mě chce poslat přes Polsko, ale nějak se mi nechce dráždit Poláky autem plným chemikálií 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Od rána sněží. Teplota na nule, klouže to. V kopcích kolem jsou kamiony u nás už byl v práci taky jeden. Chudák holka s kontejnerem. Nemohla se rozjet na vyhrnutém ani na rovině. Pomohli jsme ji pár lopatami štěrku pod kola. 

@Medvěde jeď někde spodem po hlavních tazích. Hlavně ne tady vrchem po 11ce. 

Foto z netu ze Žamberka 

FB_IMG_1733485594158.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

V Lbc už to pomalu taje - byl to dobrý tah zůstat v práci do večera a přečkat uzavírku celého Frýdlantského výběžku v klidu a teple :super

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-libereckem-kraji-kolabuje-doprava-frydlantsky-vybezek-je-zcela-odriznut-40500082

20241206_173327.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...