Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Co taky čekat od  apríla.O vánocích bylo tepleji a příjemněji.

U nás to je jako by se čerti ženili..Sluníčko pak se zatáhne a není pomalu vidět. Drobet sněhu ,ale dlouho to nevydrží.

Odesláno (upraveno)

Tak v Ostravě taky napadl sníh a sněží.Ale lituju ty co mají letní pneu a zároven mě štvou protože jezdí jak šneci v břečce :)

post-46827-0-46110300-1428048174_thumb.j

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Mám takový pocit, že jsme museli nahoře někoho hodně naštvat. Přes den to roztaje a večer a v noci zase chumelenice. A tak stále dokola.

Odesláno

No jo, je to peklo, teď ještě začli jezdit i ti, co nepřezouvají, protože teď jim postih nehrozí. Já jsem pořád na vážkách, jestli o víkendu v Orlických horách přezout nebo ne...

Odesláno

radim: No já možná budu v RK, ale bohužel to nevím jistě. Ale když budu, čeká mě 16 jabloní, 4 švestky, 3 broskve, jahody... Do přehrady bych rád, ale bohužel mě čeká jinej program :(

Olda: No právě jsem koukal. V Praze je jen zima, ale sníh se neudrží. Ale vzhledem k tomu, že třeba vloni se půl zimy na zimákách jezdilo v daleko větším teple, těch pár dní mě nezabije a kdyby ještě přišel nějakej humus. Služební přezouvám ve středu.

Odesláno

radim: No já možná budu v RK, ale bohužel to nevím jistě. Ale když budu, čeká mě 16 jabloní, 4 švestky, 3 broskve, jahody... Do přehrady bych rád, ale bohužel mě čeká jinej program :(

To máš jak zahradníkův rok. :D Tak uvidíš, rád bych tě poznal osobně a třeba se ti nebude chtít. :D

Odesláno (upraveno)

Radim: jo to mám zahradníkův rok... Na jaře bohužel strašnej kvapík, protože na to mám jen víkend a ještě ne každej můžu (někdy se semele práce a případné akce). A jedu co stihnu, než se to úplně probudí a začne to kvést. Uvidím, co stihnem teď o Velikonocích, když nebude přílišná slota a bude se dát dělat (děti chtějí být v pondělí v Praze), takže to moc nevidím (proto jsem se na přehradu neřadil ani mezi váhající).

Upraveno uživatelem Pacho69
Guest servisman
Odesláno

Nyní sluníčko  +7°C ujde to , jen občas studený vítr. Sníh Co to je ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...