Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Světe div se, v nížině pořád padá, a to již 6 hodin. Nicméně je příjemné, že sníh zasáhl celou republiku najednou, ne jen po polohách. Jenom se bojím večerních zpráv, kolik bude nehod. Určitě tam budou lidem cpát, že by měli mít zimáky, ač není listopad ... aby to pak neuzákonili od půlky října :bacha

Odesláno
Určitě tam budou lidem cpát, že by měli mít zimáky, ač není listopad

Dovolím si tvrdit, že kdo jede v tomhle, měl by ty zimáky opravdu mít. Ať je třeba květen.

Odesláno

Dnes jsem byl u Čáslavi a při cestě zpátky napadlo trochu sněhu a to jste měli vidět kolik řidičů na letních gumách mělo problém vyjet i ten nejmenší kopeček :bojim

Nechápu ty hazardéry :o Dva jsem viděl v příkopě a jeden DEBIL mě na břečce začal předjíždět ve chvíli,když v protisměru jely další auta a přede mnou jelo aspoň deset aut :grr Začal se na tom kluzkém povrchu cpát přede mě,vynucoval si zařazení,ale brzděte když to nečekáte a dost to klouže? :grr

Viz příspěvek zde :papa

[upravil dne 27/10/12 22:10 od pepito]

Odesláno

No chtěl jsem aby i ti co nečtou všechny témata četli co se mi dnes stalo s tím \"řidičem.. :myslim

Omlouvám se jestli to tu tak trochu zas*rám :mad:

Už budu hodnej :papa

Odesláno

Kopřivnice hlásí kupu sněhu :D ne, sněžilo celou noc, je tu kolem 5cm :) ale já jsem klidný, auto odpočívá v garáži :) krásně navoskované, osprchované :D

A máme kolem -2°C :aut

[upravil dne 28/10/12 09:26 od Lukáš_307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...