MilanF1 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 ale ať koukám na transparentní účet klubu, jak koukám, tak z tohoto dne a ani následující dny poté tam takovou platbu nevidím (500,- Kč za komerci ani od jednoho ani od druhého - určitě by platili oba zvlášť a pochybuju, že by platili ve stejný den... Stiflere: Co platba hotově? Klub má i pokladnu, vše se nehoní jen na imaginárních bankovních číslech. Zda byly dvě platby, to netuším, ale jako řádný člen máš myslím právo nahlédnout do účetnictví Citovat
Petrikj Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Zdravím všechny, podělím se tady se svou zkušeností servisu Peugeot Kly. Začali jsme u pána servisovat našeho Peugeota 407 SW 2.0HDi, po výměně několika servisů to byla příjemná změna, bohužel v průběhu času se to projevilo jako ne úplně správná změna. Po výměně turba, všech vstřikovačů a spousty dalších věcí, které v součtu činili částku již velice blízkou 100 000,- motor chytnul saze a \"zničil sám sebe\". Než tu začneš někoho špinit, tak nám sděl proč jsi tak často měnil servis? Co ti všechno ti v předchozích setvisech s autem dělaly?. Nebylo auto náhodou kupované jako ojetina? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Petrikj : Přečti si to od začátku. podobná otázka tu už padla. Já souhlasím s Tango C8, kulajda 06 se se svými zkušenostmi s daným servisem svěřil k čemuž se i daný servis vyjádřil a tím to podle mě hasne. Je uplně od věci aby jste tady někoho kritizovali nebo obhajovali. Každý ať si udělá svůj obrázek a podle toho servis využije nebo ne... A já si myslím že v dnešní době je normální že se i v servise můžou splést.. Vždyť ty auta jsou složitější a složitější.. Citovat
Petrikj Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Petrikj : Přečti si to od začátku. podobná otázka tu už padla. Já souhlasím s Tango C8, kulajda 06 se se svými zkušenostmi s daným servisem svěřil k čemuž se i daný servis vyjádřil a tím to podle mě hasne. Je uplně od věci aby jste tady někoho kritizovali nebo obhajovali. Každý ať si udělá svůj obrázek a podle toho servis využije nebo ne... A já si myslím že v dnešní době je normální že se i v servise můžou splést.. Vždyť ty auta jsou složitější a složitější.. Četl jsem vše, právě proto se ptám. Peugeot Kly navštěvuji a s fungováním servisu jsem zatím spokojený Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 A já si myslím že v dnešní době je normální že se i v servise můžou splést.. Vždyť ty auta jsou složitější a složitější.. Přeji Ti, aby se u Tebe někdo spletl tak, že Tě to bude stát nemalé peníze. Uvidíme jak budeš mluvit potom. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Čekal jsem že toto někdo řekne. Vždyť jsem si o to taky řekl, že? Ano máš pravdu je to na piňďoura když se mechanik splete a tebe to stojí X tisíc kč, ale pokud je následně ochotný svou chybu přiznat a vše napravit tak je to pochopitelné, ne? Bohužel v tomto případě tak asi neučinil a všichni si to tu o něm mohli přečíst. A o to šlo. Citovat
Dančák Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Petrikj: servis často neměnil, bylo koupené nové a servisované Peugeotem v Autospol Peugeot, poté dlouho v Auto Veleslavín Car Peugeot, poté přešel do Peugeot Kly po doporučení zde na fóru. JJEENNDDAA: ono splést se může každý, ale když se to opakuje a to že jsou věci složitější a složitější je pravda, ale tak když to neumím tak to nedělám ne? Ono kdyby tě stála běžná oprava během 14dní bezmála 100litrů a měl by si to zaplatit, asi by si mluvil jinak!!! A potom se to ještě podělá..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Dancak prosim te co se tam za 100 000kc menilo,to tam daval origo dily Peugeot ne?bych chtel videt tu fakturu...... Citovat
Dančák Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Vstřiky, turbo a k tomu pár drobností.....mám na to faktury, ale promiň nechci to zveřejňovat.....ten koho se to týká a kdo to řešil to ví, pro ostatní to není důležité, kdo nevěří ať něvěří, nemám zapotřebí se s nikým dohadovat Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Jo ok jasny a kdyz to Strakii007 opravoval tak tam opravdu byli novy vstriky a turbo nebo ne? Citovat
Dančák Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Nevím....straki mi dělal ecu a jinak jsem na tom dělal já, ještě se tomu na zoubek nepodíval, zítra k němu jedu na doladění detailů a rozvody, tak uvidíme;) Citovat
Petrikj Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Noo ona ti faktura za 100tis nevyleze jen tak...kdo byl někdy s autem v servisu, tak ví jak to chodí. Takže ještě před tím než se do toho sáhne, ti dají nástřel ceny vždy +-15% a pokud se objeví nečekaný zásah, který cenu výrazně navyšuje, pak servis volá zda s tím majitel souhlasí. Čili s tím byl majitel určitě obeznámem. Mohl říct ne a odvést si to jinam. A když tomu nerozumím, zeptám se u více zdrojů co si o tom myslím, než vysolím sto tisíc v nějakém servise, i když doporučeném. Nespokojení zákazníci budou vždy, ať už na straně PP, tak třeba Strakii007. Tady na fóru je toho více než dost... Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Stifler : moc to prožívaš si myslím . nadměrné sledování televize ti nedělá dobře. - neurážím , pouze radím kamarádovi aby mu bylo lépe. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 podle pokladní knihy příjem komerce pp205 17.9. 2012 , pokladni kniha se revizce předklada každeho prvniho v měsíci. Dobrou. Citovat
Sagic Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Jinak ke značení dílů, nevím, co na tom je nenormálního, prostě si je značil, aby v případě reklamace věděl zda ho někdo nevyměnil. Dále jsem několik let pracoval v automotive a můžu s klidem říct, že většina dílů se tečkovala fixem nebo značila barevným fixem. Bylo to z důvodu kontroly přítomnosti součástky nebo v případě 100% kontroly. Speciálně kontaktní jednotky airbagů dodávané Valeu a následně do MB A a C class byly otečkované do aleluja několika barvami. To samé převodovky, poloosy, diferáky, vše s čím jsem se setkal ve výrobě se nějakým způsobem značilo:blablabla Citovat
Schreek Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Dančák: Nějak tomu nerozumím, jak mohl dostat kulajda06 doporučení tady na foru, když se zde registroval před pár dny? Má vůbec fakturu na které je napsáno, že na autě byl vymontováván FAP ve Klech? Kontaktovali ste je vůbec po opravě auta nebo se jen snažíte tu ten servis za každou cenu očernit? Celý tenhle případ mi přijde nějaký divný. Nechápu že sem někdo jde jen za účelem si zde léčit své ego, místo aby si danou věc vyřešil se servisem o kterém si myslí, že ho poškodil. Mě někdo připravit o sto tisíc, tak mu jdu po krku a určitě nebudu psát někde na foru jakej jsem chudáček, že si neumim vymoct svá práva. Já osobně k ppčkovi jezdím od dob co jsem měl prvního peugeota, je to pro mě jediný servis, kde vím, že se o kvalitu práce memusím bát a když se vyskytne problém, vždy se ke všemu postavil čelem. Neříkám, že je neomylný, ale za těch x let co to tam znám vím, že svou práci rozhodně nefláká. Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Chybu udělá každý servis - většina mechaniků jsou lidé a tedy tvorové omylní. Vždy je ale důležité jak se chová servis v případě nějakého problému - vy jste PPčkovi ani nedali šanci aby se k tomu mohl nějak postavit, rovnou se tu objevilo vlákno kde na něj dštíte síru a co čekáte ?....... to bohužel netuším Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Pepe se vyjadril a vic k tomu nema asi.......... Snazim se sem moc nepsat ale asi bude lepsi kdyz toho nechate a bude vyreseno. Citovat
Pechy Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Schreku s tou fakturou na FAP od pp si snad delas srandu. Kdyz jsem ho po \"vyndani\" FAPu zeptal na nejaky papir, tak se jen usmal a rekl na FAP ti nikdo papir neda. Asi vedel proc. V tu chvili me nenapadlo, ze 10.000 leti vzduchem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.