Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co myslíte, že by měl mít v pracovní náplni technik v autopůjčovně?

Model: malá autopůjčovna do 10 vozidel, ve stavu dodávky a minibusy, nabízí mimo půjčování třeba i transfery pasažerů z letiště nebo na letiště, pronájem minibusu nebo dodávky možný i s řidičem.

Moje představa:

a) získání zákazníků (inzerce na e-poptávce a podobných serverech a reagování na případné dotazy, vytváření nabídek, samostatné oslovení firem)

b) plánování pravidelného servisu vozů dle najetých km

c) příprava vozů před půjčením, v případě zájmu doprava vozu k zákazníkovi

d) kontrola vozu se zákazníkem, zápis případných poškozených míst

e) po návratu podrobná prohlídka vozu se zákazníkem, kontrola ujetých km dle GPS

f) v případě potřeby řízení minibusu nebo dodávky

Víc mně z fleku nenapadá - co byste čekali Vy kdybyste měli vykonávat takovou práci?

[upravil dne 18/1/2013 22:31 od Medvěd]

Odesláno

Se tam zeptej :)

Pracovnici pujcoven co vidam maji na starosti predani a prevzeti vozidla od zakanika, kontrolu drobnych poskozeni, papirovani... co delaji potom netusim, ale cekal bych ze v takove male pujcovne to bude bezna udrzba vozu (dolevani a kontroly provoznich naplni, STK, znamky, cisteni interieru, myti, jezdeni na pripadny servis) a pripadne vyzvednuti auta u zakaznika / dovoz k nemu (ty velke na tohle najimaji brigadniky).

Odesláno

V realu? Holka pro vsechno. Podej,prines privez,odvez,vyzvedni.... V male firme technik nebude se starat jen o auta . Z tohodle snu je potreba se rychle probudit.

Odesláno

Vvitty - zeptal bych se, ale já spíš potřebuju přijít s tím, že aspoň tuším co takový technik dělá - prostě trochu zapůsobit. Myslím si, že takovou práci bych měl bez problémů zvládat, ale být silný v kramflecích prostě rozhodování majitele může trošku ovlivnit.

Odesláno

No hlavně aby na tobě neskončilo hádání s pojišťovnou ;) Nesmluvní půjčovny jsou nekompromisně kráceny, a aby se ti nestalo že se po tobě budou vozit že nejsi schopnej z pojišťovny vycucnout prachy :papa

Odesláno

A ten prvy bod by som vypustil ... Nehladaju obchodaka, ale technika ...

V kazdom pripade, lepsie ako doma sediet ... Ked je to mala firma, mozno budu vyzadovat aj nejaky maly zakladny rychloservis, ako vymenu oleja, kvapalin, filtrov atd ... Ale to bude zalezat od konkretnej firmy ...

Odesláno

Lubk0 - bod 1) bude součástí pracovní náplně, to vím na 90%

Marko - servis aut dělá smluvní partner, technik určitě hlídá aby se nepřetáhly km a zajišťuje servis v případě neplánované poruchy na autě, asi i tu STK nebo výměnu pneu.

[upravil dne 19/1/2013 08:07 od Medvěd]

Návštěvník
Odesláno

Technik v autopůjčovně je podle mě normální dispečer, je prostě odpovědnej za bezproblémový provoz trěch vozidel.

Odesláno

Ahoj \"Medvěde\"

Z mého úhlu pohledu:

1. Tecnický stav vozidla

2. Povinné ručení

3. Stav (množství) PHM - podle způsobu jakým majitel spořebu eviduje.

Moje zkušenost (jen jednou podruhé už bych to neriskoval)

Zapůjčené vozidlo Š-Favorit:

- nefunkční osvětlení levé strany vozidla (tlumené, dálkové světlo, koncové světlo, nefunkční osvětlení palubky) To jsem bohužel zjistil až po setmění.

- z mého pohledu nelogické doplnění PHM (z pohledu obchodníka prostě SUPER) vrácení vozidla se stavem jako při převzetí??? Jak to asi odhadnout???

Nicméně, pro Tebe jako technika, je rozhodující technický stav v okamžiku předání uživateli=způsobilost k provozu na pozemních komunikacích. Do toho spadá platné OTP a prohlídka, pojištění odpovědnosti a momentální stav.

Odesláno

Medved = ako to vies ? Hovoril si, ze ides na pohovor, a chces mat sajnu o mieste, a tu tvrdis, ze na 90 percent to vies ? To potom ale netreba nazivat danu poziciu technik ...

Odesláno

FrantaCV: nefunkcni svetlo uz si dneska zadna pujcovna nedovoli... a ze mi tech aut proslo rukama dost ;-)

I benzin davaji tak ze je doplnen na plnou nadrz (a plnou vracis, nebo platis priplatek...).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...