Pe.Tr Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 ....mám dotaz na ty co mají v domě dvě koupelny. Máte zubní kartáček s pastou v obou koupelnách? Citovat
Medvěd Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Když už bych měl dvě koupelny, asi bych jednu využíval buď jako \"hostovskou\" nebo \"Dětskou\" - tzn. že bych měl v hygienické potřeby v jedné. Využití dvou koupelen jedním člověkem je mimo rámec mého chápání - asi je to tím, že nebydlím v domě. Podle mně je logické umístění koupelny poblíž ložnice, tzn. že bych zubní kartáček měl v té, u které spávám. Je to ale Citovat
mmmb Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ne, kartáček i pastu si na návtěvy vozím svůj. Citovat
jozefsv Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 ked mas na prvom podlazi jednu zenu a druhom podlazi druhu zenu tak by bolo vhodne mat v kazdej kupelni Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Samozrejme že treba mať v oboch... ...a tiež dve pračky, dva hajzlíky, dva toaleťáky, dva uteráky, dvakrát sprcha a hlavne kohútik na TEPLÚ aj STUDENÚ vodu... nezabúdať... Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Copak, koupils barák a na kartáček nezbylo? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 no přijde mi uchylne mit v každe koupelně kartáček , když si představim že se děti koupou ve spodni koupelne ve vane a pak si jdou cistit zuby do horni koupelny vedle loznic mi přijde taky na hlavu , proto se ptám jak to mají ti co ty dvě koupelny mají Citovat
skuci Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 když budeš mít koupelnu v přízemí a v 1. patře, tak kartáček bych měl tak, kde mám ložnici, když ráno vyjdu z ložnice tak jdu do koupelny, tak ať nemusím lítat po baráku a hledat kartáček ale jdu do nejbližší koupelny ;-) Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 No samozřejmě že v každé koupelně kartáček. Ať všichni vidí, že na to máme Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 to by znamenalo že si čistiš zuby rano před snidaní , to je divný ne? spiš po snídani ne? a to pujdeš zas nahoru teda. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Není jednodušší si nečistit zuby?? :-D Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Stejně u těch dvou kartáčků skončíš asi jo ale stejne me zajima jak to maj jiný Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Jo, za chvilku vypadnou a je klid Hele, kdybych měl řešit, kde všude mám kartáček - v práci, páč snídám tam, pak u milenky... Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Nemám dve kúpelne... ale mám dve umývadlá... to sa neráta? Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 mam 4 kartacky a 4 pasty je teda fakt, ze ne v jednom baraku, ale po celym Cesku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.