punkac Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Petře Tenhle si musí ještě na sebe vydělat, mám ho dva roky a celkem mi vyhovuje, jde o N900.... Stibťák by mi ušetřil peňauze na SGIII Stačilo by, aby si obrázky dal pěkně do jednoho a pak se to nebude takhle blbě posouvat, někde to psal i RH.... Citovat
Pepito Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Medvěde,pěknej seznam Taky bych možná dal něco dohromady za ty roky Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Toto fórum má skvělou funkci - vypnutí zobrazování podpisů u vybraných členů. Bohužel, u vedení nelze podpis vypnout. Nemohli byste si, prosím, zrušit tuto ochranu? Vím, že člen vedení může mít v podpisu cokoli, ale když MilanF1 není soudný a jeho podpis je "reklama na půl stránky", to je už moc. Děkuji za kladné a rychlé vyřízení mé žádosti, možná mě i někdo podpoří kliknutím na "Palec nahoru". Citovat
MilanF1 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 A já si říkal, kdo mi lezl do podpisu. A on to byl Péťa. Já ho tedy ještě trochu upravím. EDIT: Už je to lepší, Péťo? Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Péťa Ti tam Milane asi těžko lezl jinak by si to upravil dle svého uvážení a nepsal by to sem do vlákna ne ? Navíc není mod. Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Tak, tak - nikam lozit nemůžu a vůbec ne vedení do p...........odpisu Je hezké, že jsi svůj zhutněl, ale i tak bych byl rád, kdybych si ho mohl dle vlastní vůle vypnout, stejně jako jsem to udělal u mnoha jiných členů. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 A já si říkal, kdo mi lezl do podpisu. A on to byl Péťa. Já ho tedy ještě trochu upravím. EDIT: Už je to lepší, Péťo? Jak tě muže něco takovýho napadnout, že Péťa? Já to byl, zkoušel jsem jak to bude vypadat když se prodlouží řádky, zdálo se mi to lepší tak jsem to tak nechal Citovat
MilanF1 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Je mi jasné, že to nemohl být Péťa, zapomněl jsem na smile na konci věty, jakože to myslím s nadsázkou. Díky Radku za úpravu, já jsem to ještě o něco zkrátil, aby to bylo ještě o něco kratší. Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Toto fórum má skvělou funkci - vypnutí zobrazování podpisů u vybraných členů. Bohužel, u vedení nelze podpis vypnout. Nemohli byste si, prosím, zrušit tuto ochranu? Vím, že člen vedení může mít v podpisu cokoli, ale když MilanF1 není soudný a jeho podpis je "reklama na půl stránky", to je už moc. Děkuji za kladné a rychlé vyřízení mé žádosti, možná mě i někdo podpoří kliknutím na "Palec nahoru". Asi mám něco jinak, ale já nevidím žádný podpis a to ani členů vedení a přiznám se, že mi ty banero barevné infantilní prezentace ale vůbec nechybí = jediná funkce new fóra, kterou jsem aktivoval a jejíž smysl chválím (a běda vedení, jak mi budou chtít vnutit stav, který tu řeší Péťa ) Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Medvěd : a na čem forum prohlížíš že nevidíš podpisy ? na kalkulačce ? Citovat
oddie Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Ha, už jsem to konečně našel! Je tam zaškrtávací volba "ignorovat všechny podpisy při čtení témat" - super, díky za tip Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 (upraveno) Medvěd : a na čem forum prohlížíš že nevidíš podpisy ? na kalkulačce ? StibTo - na počítači a fakt je NEVIDÍM !! (ani vedení ani kohokoli jiného, už minimálně měsíc) Upraveno 17. prosinec 2014 uživatelem Medvěd Citovat
Veverka Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Já na mobilu taky žádné podpisy nevidím, opravdu žádné A je to tak už "od přírody" Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 To je na jednu stranu skoda protoze nekdo ma v podpisu treba podporu srazu a spoluprace s inzerenty, na druhou stranu aspon nevidite podpisy typu Gabriel307 ktery nam ma potrebu touto formou sdelovat ze uz ho klub podporovat nebavi a bude nerad... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 (upraveno) StibTo: tvoje nálada je taky hezká edit: StibTo pokud tě dráždí můj podpis tak si ho můžeš vypnout a máš klid Upraveno 18. prosinec 2014 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 (upraveno) Jsem velice znám tím, že se mi různé banery a veledůležitá sdělení neustále mi vnucovaná formou podpisu hrubě nelíbily. Děkuji tedy tímto za možnost ignorace (podobně jako za zákaz reklamních sdělení do U2U, ty jsem nedostal už aspoň rok). Upraveno 18. prosinec 2014 uživatelem Medvěd Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Tak jsme si hezky pokecali a teď zpět k tématu Půjdou ty podpisy vedení vypínat nebo ne? Citovat
Veverka Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Jsem netušil, že jdou vůbec na mobilu zobrazit. Nebo nejdou? Náladu ani bodovací tlačítka taky nevidím. Ale nic z toho mi nijak výrazně nechybí. Je to tak hezky čisté/věcné. Jedu na mobilní verzi stránek ne přes tu "ťapka-věc". Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Tak jsme si hezky pokecali a teď zpět k tématu Půjdou ty podpisy vedení vypínat nebo ne? Jestliže to umím vypnout já, určitě to musíš umět i Ty Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Méďo, ale já nechci vypnout VŠECHNY podpisy, ale jen ty, které si VYBERU Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.