Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK406: No tak je asi třeba nečekat, co mi dá stát a trochu se pro stáří zajistit, ne? Řekl bych, že moje generace si to už uvědomuje, nakupuje nemovitosti jako investici, spoří si (sic) apod...

Chápu ale, že třeba starší generace žila celý život v tom, že ve stáří se stát postará a najednou je to pryč, aniž by si to člověk vlastně pořádně uvědomil..

Odesláno

Našel jsem sice jinej link, ale reál bude podobnej. Pokud se dožiju (jako že si moc nefandím, když můj otec zemřel v necelých 65ti), tak bych měl jít v říjnu 2033 (nějakých 20,5 roku, to už vydržím i s \"bodákem v řiti\")

To OK 406 - moje babča měla těsně před revolucí důchod lehce přes 1000,- Kčs. O jakém důstojném stáří tu ševelíš?

[upravil dne 28/12/2012 17:27 od Medvěd]

Guest servisman
Odesláno

Medvěde OK406 neřeš kdo slouží u policie má výsluhu za léta to se má jinak :)

jinak moje máti měla před 10 lety 2250 Kč :(

Odesláno

Právě se mnou Helča \"dokomunikovala\". Ukázal jsem jí její datum odchodu (cca 9 let po mně), blýsklo se jí v očích a se spoustou nezveřejnitelných hlášek zmizela do obýváku na panáčka Demanovky.

Odesláno

:papaNo moji rodiče jsou oba v důchodu už řadu let. Tchýně s Tchánem taky všichni byli běžně pracující bez úspor. Pokud dopadnu jako oni tak s tím nemámproblém. Pravda životní standard Německa nemáme, ale z toho se nezblázním. Kdy půjdu do důchodu je mi srdečně jedno, asi tehdy až mě to přestane bavit...:papa

Odesláno

Váš důchodový věk je 66 let. Do důchodu půjdete v srpnu 2037.

Do předčasného důchodu můžete jít v srpnu 2032.

Pokud jste byl důchodově pojištěn méně než 35 let, ale více než 20 let, Váš důchodový věk je 71 let. Do důchodu půjdete v srpnu 2042.

Odesláno

A tatka mi půjde

Váš důchodový věk je 67 let a 8 měsíců. Do důchodu půjdete dne 10. 10. 2048.

Do předčasného důchodu můžete jít 10. 10. 2043.

Pokud jste byla důchodově pojištěna méně než 35 let, ale více než 20 let, Váš důchodový věk je 72 let a 8 měsíců. Do důchodu půjdete dne 10. 10. 2053

Odesláno

Váš důchodový věk je 66 let a 8 měsíců. Do důchodu půjdete dne 28. 12. 2041.

Do předčasného důchodu můžete jít 28. 12. 2036.

Pokud jste byla důchodově pojištěna méně než 35 let, ale více než 20 let, Váš důchodový věk je 71 let a 8 měsíců. Do důchodu půjdete dne 28. 12. 2046.

Pochybuji že se toho dožiji. :(

Odesláno

no nic no -důchodu se nedožiju,stím už jsem smířený:

Váš důchodový věk je 68 let a 6 měsíců. Do důchodu půjdete dne 25. 9. 2054.

Do předčasného důchodu můžete jít 25. 9. 2049.

Pokud jste byl důchodově pojištěn méně než 35 let, ale více než 20 let, Váš důchodový věk je 73 let a 6 měsíců. Do důchodu půjdete dne 25. 9. 2059.

Odesláno

Já nikdy. Za nás už totiž žádné důchody nebudou. Ta kalkulačka je leda pro zasmání.

Naše generace má obrovskou výhodu, že musí živit současné důchodce, k tomu svoje děti a ještě si přitom musí zároveň vydělat na rezervu na svoje stáří :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...