Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč někteří nejezdí na srazy?

Proč někteří nejezdí na srazy?  

1. 1. Proč někteří nejezdí na srazy?

• Jezdím, nemám s tím žádné problémy.
      30
    • Sraz je pro mě příliš nákladný (ubytování, jídlo, doprava)
      14
    • Nemám čas - práce, rodina, ...
      44
    • Jsem líný, raději jen u klávesnice
      12
    • Na P-C jsem něco zažil, bojkotuji srazy
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

eltone : na zimním (únor) sraze se pro změnu podílím organizačně já tak se Tě rád zeptám na důvod, proč se Ti nechce, a zda by Tě případně (stejně jako další potenciální účastníky) něco přesvědčilo přijet ? :)

Odesláno

Stibto, nechce, protože mám jiné plány, proto nechce. Na Jarně/letní se mi chce a proto se těším na termín abych vše tomu přispůsobil a to i na slovač. O program mi jde až na druhém místě, na prvním jsou přátelé z tohoto klubu.

Odesláno
Medvěď nevím, zda bys te si semnou měli co říct nebo tak, Já se třeba přizpusobím a bavím se dejme tomu tak jako tady nebo tak, protože se v 15 letech chovám uplně jinak než moji vrstevníci.

Ale tak jen abych prostě nebyl tam navíc žejo :D

Všichni se už znáte takže.. Nevim ;)

Řeknu Ti sladké tajemství, ju?

Na srazy jezdí minimálně z 50% lidi těsně kolem 20tky - myslím si, že 15ti a 20ti letý si můžou mít co říct. Pak je tam ještě skupinka mých vrstevníků (45) a mnozí z nich mají děti ve Tvém věku, které normálně berou s sebou. A teď se podrž - občas se na srazu vyskytují i 15ti leté roštěnky (byť pod rodičovským dohledem, ale jsou).

Odesláno
A teď se podrž - občas se na srazu vyskytují i 15ti leté roštěnky (byť pod rodičovským dohledem, ale jsou).

Sakra Méďo, to jsi měl napsat hned... teď mě to teprve začíná zajímat :D

[upravil dne 22/12/12 21:37 od koblih69]

Odesláno

občas se na srazu vyskytují i 15ti leté roštěnky (byť pod rodičovským dohledem, ale jsou).

Medvěde teď jsi to ale totálně zabil :D :D :D :D

Odesláno

Já to probíral doma s Kitty a shodli jsme se, že chybí mi tam jedna položka v anketě - jiné priority. Tedy to, co psal třeba oddie, že raději pojede na kole, nebo čakom, který raději tuningový auta.

Jinak souhlasím s eltonem, ten čas si lze udělat, termín je vyvěšen dostatečně dopředu, ale třeba jsou profese, kde to lze hůře ovlivnit (výměna směn atd). Pokud jde o peníze, na člověka sraz vychází - včetně polopenze - do 1 000 Kč + palivo (v závislosti na vzdálenosti, ale když je to třeba 200 km daleko a na srazu se najede dejme tomu 100 km, jsme na 500 Kč. U naftového auta je to dalších 1000 Kč, to není zas tak moc.

Pokud jde o lokality, záleží na organizátorech, odkud jsou, málokdo to chce dělat sraz v tramtárii. Třeba já ten Český ráj mám 75 km daleko a přesto do toho jdu. Okolo Prahy to dělat nechci - kvůli tomu, že byly dva kokoříny a ted v praze bude zimní. Organizovat něco u Ostravy by sice šlo, ale to bych sakra projezdil peněz. :(

Jsem pro, aby byly srazy rovnoměrně rozprostřeny po ČR (i třeba kvůli SK členům). Díky Pastorku za komentář, já opravdu tu SK stranu moc neznám, bohužel :(. Když vy rostete (v Senici bylo mraky lidí :mrk), je to tedy problém ČR.

Odesláno

Já se hlásím k těm, kteří nemají obvykle čas. Letošní Kokořín jsme pojali jako rodinný výlet (i s programem před a po sraze) a nelituji. Vánoční byl náhoda, jinak bych byl doma sám (ne, že bych neměl co dělat).

Odesláno

Medvěde tak nějak koukám, že ten sraz je asi pro všechny ta fotka je dukaz :D:)

No tak ja myslel, že moc mladych nejezdí..)

Ale tak pokud je to takhle a jsou tam navíc 15 lety pěkny holky tak proč né žejo, asi vim co budu dělat přiště :))

Tak ono když ti to takle někdo řekne tak na to změníš nazor no.. :)

Teď už o tom budu uvažovat ! :)

Odesláno

já říkám kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody-

peníze- sraz bude stát i s cestou třeba 1500 vim o srazu minimálně 4 měsíce dopředu- dám si měsíčně bokem 350,-

čas- vím o srazu 4 měsíce dopředu- ještě jsem nezažil zaměstnání kde by se nedalo dohodnout třeba přehození šichty nebo tak něco.

a když se mi program srazů začne zajídat tak si místo orienťáku vymyslim svůj program.

já osobně bych na srazech ocenil víc \"akčnosti\"(letiště atd...)

Odesláno

U mě je kombinace více možností. :D Na srazy jsem začal jezdit letos a můj první byl Milane tvůj jarní. Potom jsem byl na velmi podařeném Kokoříně, i když až od soboty. Další jsem měl v plánu v srpnu, ale ten mě překazila neschopenka. Objevil jsem se letos i \"za zdí\" a u Sratche jsem se musel omluvit z pracovních důvodů. Jinak jsem na srazech a po cestě na ně poznal fajn lidi a mám v plánu poznávat příští rok další. :papa

Odesláno

Dal sem že je moc nákladnej ale nejde o peníze ale o dálku, koukal sem většina srazu je v jižnich čechách a když není tak mi do toho vleze práce, a navíc netušim kolik KM s mazlikem ještě najezdim, už sem si hodněkrát řikal že bych jel ale pokaždý mi do toho něco vlezlo ... takže se omlouvám, a pevně doufám že se na nákej sraz dostanu :)

Odesláno

Dal jsem první možnost - jezdím rád, nemám s tím problém... Ale ne vždycky to vyjde (práce, rodina, lelkování a tak). Na druhou stranu, 8.12. v Mělníku to byla dobrá akce akorát na moje narozeniny :aut. Jednoduše jsem se rozhodl, že budu letos trávit narozeniny netradičně :roker A ani náhodou nelituju :super

Osobně mě na srazech hodně baví ty společné věci s auty, které jsou hodně vidět i navenek a akční - spanilá jízda (viď, ChouLu, že nám to teď do Mělníka tak hezky šlo :D), sprinty/slalom na letišti (Luciferko, už se moc těším na sníh :papa)

Mohu-li (možná podnět k programu) - co takhle někdy na srazu udělat třeba slalom s parkováním \"do garáže\" někde na náměstí či na návsi, aby to viděli i civilisti. Jasně, že to bude chtít vypapírovat s radnicí/cajtama, ale bude i publicita a možná by to bylo i promo pro potenciální nové členy. No anebo je možná taky jen střela vedle... :myslim

Odesláno

Ano cesta do Mělníka je nezapomenutelná :D

Já se omlouvám za to video z onboard kamery, už to mám sestříhané, jen dodělat konec a hodit to na youtube.., ale teď kolem vánoc moc času není a Romanovi jsem slibil vylepšení aplikace pro objednávku kalendáře, tak jsem všechen volný čas věnoval právě tomu :) Ale v neděli tedy dnes ho dodělám a hodím link :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...