Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já dávám nové stěrače vždycky po zimě. Ne, že by \"staré\" ještě nemohly chvíli jezdit, ale už to nějak nebývá ono = sem tam šmouha a pod.

Odesláno

Ja zas nemozem povedat na valeo nic zle. Kupoval som ich v lete a stieraju stale tak dobre ako ked boli uplne nove. Najazdim za rok okolo 15000km ale myslim si ze minimalne rok a pol musia este vydrzat.

Odesláno

v Autokelly máš na výběr alespon ze tří cenových relací, já zvolil tu nejlevnější univerzální za oba po klubácký slevě cca 300,- s tím že po zimě dám nový. Stírají dobře, jediný menší problém je že si musíš vybrat a smontovat správný adaptér podle typu uchycení podle přiloženého návodu. Pak tam maji Championy cca 750,-

Odesláno

Mám 307 pátým rokem a stěrače jsem měnil když začali na skle dělat film. To bylo cca po čtyřech letech. Teď mám zase origo asi rok a fungují bez problémů. Najeto 140000km.

Odesláno

reznaluki

bylo to spíše pro PetrK :),ale nevadí--mám stejný názor jako on, nikdy bych nedal za stěrače patnáctset...,kupuju značkové jen v akcích, nebo ty za tři kila a po pár měsících vyměním, zatím jsem s nima neměl zásadní problémy

[upravil dne 12/12/12 17:59 od ozzy56]

Odesláno

Děkuju za příspěvky, škoda že většina z nich je o ničem - jen obecné řeči.

Stěrače chci měnit dříve než jednou za 4 roky. Jak už tady někdo psal - záleží kolik člověk najede - já nalítám 35-40t a především v zimě dostávaj stěrače záhul. Věřím, že pokud má někdo garáž, nebo se s autem mazlí, vydržej mu dýl, ale měl holt ne...

MXMAN: v Autokelly máš na výběr alespon ze tří cenových relací, já zvolil tu nejlevnější univerzální za oba po klubácký slevě cca 300,- s tím že po zimě dám nový. Stírají dobře, jediný menší problém je že si musíš vybrat a smontovat správný adaptér podle typu uchycení podle přiloženého návodu. Pak tam maji Championy cca 750,-

Jak jsem psal - v AKelly (MB) jsem byl a měly tam jen ty Championy za 1500. MXmen - můžeš mi prosím napsat konkrétní tip (z e-katalogu)? díky

ozzy56: rád bych koupil levné. poradíš mi kde? díky

Odesláno

PetrK, tak se mrkni na stránky Auto Kelly. Najdeš je podle modelu auta. Je tam výběr z více značek, včetně cen a také zda jsou na té konkrétní prodejně. Když chceš něco, co zrovna nemají na prodejně, tak to objednáš a druhý den to tam je. Tu sadu stěračů obj. č. ST VM417 od Valea, co jsem výše uváděl dokonce mají v Boleslavi skladem za 1168,- Kč bez slevy.

Odesláno

Ty stěrače prostě zrovna levný nebudou. Mají 70 a 65cm, takže celkem dlouhý. Když koupíš nějaký \"noname\" tak se budeš muset patlat s redukcema a kolikrát to pak vypadá otřesně, jak je to tam nabastlený. :myslim

Odesláno

no nevím zrovna prohledávám net a taky zvažuji že si možná pořídím nějaké \"no name\" je tam možnost vyměnit gumičky

včera jsem narazil na nějaké evo v Globusu jen jsou o něco delší a o něco kratší :myslim ale vejde se to tam

stačí napsat do vyhledávače a už se sype nabídka(aktuálně mám Valeo a mám je 1 rok a už se mi zdá že jsou nic moc)

[upravil dne 13/12/12 10:30 od Gabriel 307]

Odesláno

Jinak ty stěrače za A-K vyjdou na klubovou kartičku na myslím už rozumný peníze :myslim

VALEO SILENCIO X*TRM sada 700+650 mm Objednací kód: ST VM417 Vaše cena s DPH 759 Kč

Odesláno
PetrK, tak se mrkni na stránky Auto Kelly. Najdeš je podle modelu auta. Je tam výběr z více značek, včetně cen a také zda jsou na té konkrétní prodejně. Když chceš něco, co zrovna nemají na prodejně, tak to objednáš a druhý den to tam je. Tu sadu stěračů obj. č. ST VM417 od Valea, co jsem výše uváděl dokonce mají v Boleslavi skladem za 1168,- Kč bez slevy.

ano, tohle jsem pochopil. Jenže problém byl v tom, že když si zadám do konfigurátoru model, otevře se okno s asi 8 sadama, přičemž některou bezramínkové, některé s, o různých typech nasazení nemluvě...

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJgjsF955pyraE6/J5irao3kedw2Z0EhJn3/05Kkp98GLgCaG4r2iPnWUJ2EfE36GPCg1KVYTlEmBbGKxb98EcLhBrjDg4HjuZ3oRg1FvfFdLsWNTPXnfcfDvqfNHRRadw=

No nic, zkusím ty \"VALEO SILENCIO X*TRM\" a uvidím. Kdyby prosím někdo objevil nějakou noname alternativu - třeba z tohohle obchodu (http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTg3Mw==&akce=rubrika&menu_sekce=3519&id_pododd=36785&idoddeleni=15185#top_rubrika), budu rád když mi někdo dá vědět...

díky

Odesláno

VALEO SILENCIO jsem koupil jako 1. stěrače na 406 a šly dolů asi za 2 dny. Hnus, fuj, už nikdy. Teď mám na 407 origo Pežo a není to nic moc, ale budiž. Jediná rozumná volba je Bosch, v případě nouze je z těch levnějších přijatelný sortiment Lucas. Champion a pod už taky nikdy více....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...