Přejít na obsah

freew

Uživatel
  • Počet příspěvků

    313
  • Registrace

Vše od uživatele freew

  1. Ahojte, P308 1.6 hdi 82kw mam tam ulozene tieto kódy. Obvod vstrekovača prerušovaný 2,3 valec. Sú už vstreky na vymenu? Auto jazdí normálne akurat niekedy ráno na studený motor ma nepravidelný volnobech ked sa trochu zohreje tak to prestane. Davam do nafty vif aditivum. A este otazka na týchto motoroch je prvý valec na strane od prevodovky? Ďakujem.
  2. freew

    dualna klimatizacia - update sw

    Asi ten snimac hlada do teraz. 307 facelift tam ziadny snimac uz nema su priamo v kureni 2 kusy. Tento problem mam aj ja ak na nieco prides daj vediet.
  3. freew

    307 Nejhorší auto co znám

    Za 5 rokov co ho mam to bolo turbo,lanka rucnej, brzdy komplet predne aj zadne, spodne capy,tycky riadenia + capy,tycky stabilizatora, fap off aj chip. Najnovsie ma caka rozvod a silentbloky na zadnej naprave. Furt sa nieco najde.
  4. freew

    Service box

    ahojte Chcel som si v service boxe zaplatit na hodinku pristup ale nefunguje to vyhodi tam vzdy nejaku tabulku ze je maju technicky problem. Co viem tak je to tak uz asi tyzden, nefunguje to len mne alebo to nejde nikomu?
  5. freew

    Klima nefuka teply vzduch

    Klapky su OK daval som tam origo opravnu sadu. Klapky bolo prve co som zacal riesit ale problem to neviriesilo.
  6. freew

    Klima nefuka teply vzduch

    U mna cistenie nepomoze. Na diagnostike ukazalo rozdiel teploty na vnutornych snimacoch lava-prava strana 5 stupnov. Prava mala vzdy zhruba o 5 stupnov menej ako lava strana. Neviem ci tam moze byt nejeka tolerancia toho rozdielu alebo by mali mat obe strany presne rovnaku teplotu.
  7. freew

    Klima nefuka teply vzduch

    Ja mam ten isty problem co popisujes. Podarilo sa ti to vyriesit?
  8. freew

    307 SW poruchane Kurenie

    Ahojte ja mam problem na mojej 307 s kurenim ten ze kuri ale niekedy robi to ze prestane na digi klime mam napr teplotu na 25 a zrazu prestane kurit. Musim dat teplotu na max a opat kuri vratim teplotu na 25 tak kuri ale po prejdeni par km znova to iste prestane kurit zas musim pridat teplotu na max. Vsetko je nastavene manual nie na auto. Klapky som uz vsetky riesil tie funguju aj na motorceki na nastavovanie teploty bola davana opravna sada. Serem sa stym uz druhu zimu v lete problem nieje pri zap klime. Ak by niekto vedel co tomu moze byt privitam dakujem.
  9. horne ulozenie tlmica vymenit komplet cele aj s dorazmi..nie iba lozisko. [upravil dne 16/3/14 20:42 od freew]
  10. freew

    Klimatizace duální - topení

    Ahojte s nastavenim teploty problem nemam ale nefunguje mi nastavenie privodu vzduchu na sklo a na nohy fuka iba na stred .MJSytic vedel by si napisat cislo tej sady ktoru si objednaval? A ktory motorcek si to rozoberal?
  11. freew

    Nastavení vačkové hřídele

    pises ze sa remen namotal na remenicu klukoveho hriadela? neviem ci na ozubenom kolese kluky ma byt kolik alebo nie. ak ano skontroluj ci neodseklo ten kolik na ozubenom koliesku.
  12. ahojte kde zistim čislo farby? v service boxe som nasiel toto FARBA KAROSÉRIE EZR - ŠEDÝ NÁTER HLINÍK je to ono to oznacenie EZR? Ď
  13. freew

    Žárovky - svítivost

    ja som dal xenony pred dvoma rokmi a spokojnost..na to sa nechyta ziadna ziarovka ani breaker.
  14. freew

    napln do klimaticacie

    ide mi len o to ci to mam ist dat naplnit znova ale sa tam nieco dosralo?
  15. freew

    napln do klimaticacie

    tu je ta tabulka http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1407989&aid=98826 307 modernizovany 450 g
  16. freew

    napln do klimaticacie

    Divne je aj to ked zopne kompresor vidno ze spojka sa toci a nechladi to.
  17. freew

    napln do klimaticacie

    Tak inak si to blbnutie klimi neviem vysvetlit preco to po napleni zacalo robit.
  18. freew

    napln do klimaticacie

    nasiel som tabulku v inej teme a pisu tam P 307 po modernizacii 450g vsetky typy.
  19. freew

    napln do klimaticacie

    tak klimu som dal naplnit.. vytiahlo okolo 350 gramov a naplnene bolo 600 gramov..a od plnenia jej zacalo zajebkavat vypina sa a zapina pocut ako cvaka kompresor a ventilator bezi na plno..ked aj kompresor cvakne spojka sa toci tak to nechladi zacne chladit oneskorene po asi 30 sekundach..no a dnes som zistil ze tam ma ist 450 gramov chladiva a nie 600g moze tych 150 g naviac robit tento bordel? pred plnenim isla klima v poho.
  20. freew

    napln do klimaticacie

    kolko gramov naplne ide do 1.6 hdi? Ď.
  21. mate pravdu je to horne ulozenie tlmicov..dnes som na to mrkol a bolo vidiet ako sa to pri vytacani zasekava
  22. ahojte..pri vytacani kolies do lava alebo do prava mi tam nieco bucha je to taky duty zvuk ako ked streli pruzina..ked tocim rychlo tak to nepocut ked pomaly tak vtedy to bucha..cim to moze byt? dakujem.
  23. freew

    Dávkovač vzduchu

    Tie ulomene stuple nemaju s netesnostou nic spolocne. Su tam iba na to aby ten davkovac pridrzali. Tu netesnost vyriesis iba vymenou celeho davkovaca. Neda sa to rozobrat novy stoji okolo 250e.
  24. a to si nevedel?? olej sa nemeni ani vo friteze nie to este v automatickej prevodovke.
×
×
  • Vytvořit...