Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes se u nás v hospodách něříká ahoj, čau,naschledanou......ale naviděnou:D

Proč si to kupoval a teď se ptáš?? Nějak nechápu....buď té vodce věřím a koupím ji nebo ne a nekoupím....to my tady máme rozhodnout jestli je to zdravotně nezávadné?

Odesláno

Mně napadlo, zda není vyrobená před rokem 2012 ... ale když to nejde ověřit na netu ... opravdu než to vylévat, šel bych to vrátit.

Odesláno

Taky bych to šel vrátit s tím, že požaduji prokázání původu konkrétně té lahve. A z ruky bych to nedal jinak, než s asystencí a dokladem \"orgánu\". bylo by asi vcelku fuk, jestli celník, polda, hygienik... By nejmíň jeden z nich měl být schopen poradit...

A nebo doufat. Pak uvidíš... Snad.. možná...

A nebo spotřebovat a současně to... zapíjet... pořádnym... ethanolem... ;-)

[upravil dne 22.11.2012 20:45 od Edison]

Odesláno

sel sem ji vratit rano mam prijit za vedoucim (uz tam neni) na lahvi mimi toho ,ze byla vyrobena v roce 08 chybel jeste stitek s cislem stacirny ,tak jsem zvedavej jestli to projde zitra s vedoucim ,lahev si ,ale vzali ,predtim ji celou ofotil i sila co tam byla a pohrozil televizi

Odesláno

Pozor na jednu věc: Papír snese všechno... Vyrobit nový viněty se starším datem výroby by taky nebyl až tak velký problém...

Stejně tak jistou známku hraje i značka.

Já nakupuji v něm... A jen (doufám) jakžtakž slušný pití (co se značek týče). Hooodně daleko od hranic... ;-) Tak kdyby někdo měl zájem... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...