Michael coupé Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Ahojte vcera jsem koupil lahev vodky v tesku ,ale je nani kolek bez oznaceni nove , muzu to nalejt nebo vylejt ? Foto kolku jestli muzu nekomu poslat a poprosit o vlozeni ,diky Citovat
JakubkoSK Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 da sa tu vložiť tak: http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/12692-xmb/ a s tou vodkou ti neporadim neviem... Citovat
oddie Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 To uvidíš... teda v tom lepším případě Citovat
Přema Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 dnes se u nás v hospodách něříká ahoj, čau,naschledanou......ale naviděnou:D Proč si to kupoval a teď se ptáš?? Nějak nechápu....buď té vodce věřím a koupím ji nebo ne a nekoupím....to my tady máme rozhodnout jestli je to zdravotně nezávadné? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 asi bych ji poslal kanálem-odpadem pryč ... Citovat
Michael coupé Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 no byl to rychlej nakup na oslavu a az doma jsem si vsimnul ,tak proto Citovat
Michael coupé Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Neznámá láhev od neznámého výrobce Láhev nelze certifikovat Číslo kolku patří výrobci nebo dovozci, který není členem Unie výrobců a dovozců lihovin a šarže láhve nebyla nalezena v systému. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 bez ohledu na to kolik si ji koupil bych to poslal kanálem ... nebo skoč do Tesca nech si zavolat vedoucího a zeptej se na to Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Ja bych ji nevylejval, ja bych ji šel vrátit s tím že nejde ověřit na netu a zavolal bych si k tomu asistenci co pomáhá a chrání [upravil dne 22/11/12 19:48 od Radek Hurvajz] Citovat
MilanF1 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Mně napadlo, zda není vyrobená před rokem 2012 ... ale když to nejde ověřit na netu ... opravdu než to vylévat, šel bych to vrátit. Citovat
koblih69 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Rozhodně nevylejvat - ideální do ostřikovačů Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Rozhodně nevylejvat, dneska nevíš na co naraziš a třeba by to mohlo vést k nějakýmu nekalýmu dodavateli, víme houby co kdo prodává Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Taky bych to šel vrátit s tím, že požaduji prokázání původu konkrétně té lahve. A z ruky bych to nedal jinak, než s asystencí a dokladem \"orgánu\". bylo by asi vcelku fuk, jestli celník, polda, hygienik... By nejmíň jeden z nich měl být schopen poradit... A nebo doufat. Pak uvidíš... Snad.. možná... A nebo spotřebovat a současně to... zapíjet... pořádnym... ethanolem... ;-) [upravil dne 22.11.2012 20:45 od Edison] Citovat
Michael coupé Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 sel sem ji vratit rano mam prijit za vedoucim (uz tam neni) na lahvi mimi toho ,ze byla vyrobena v roce 08 chybel jeste stitek s cislem stacirny ,tak jsem zvedavej jestli to projde zitra s vedoucim ,lahev si ,ale vzali ,predtim ji celou ofotil i sila co tam byla a pohrozil televizi Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Pozor na jednu věc: Papír snese všechno... Vyrobit nový viněty se starším datem výroby by taky nebyl až tak velký problém... Stejně tak jistou známku hraje i značka. Já nakupuji v něm... A jen (doufám) jakžtakž slušný pití (co se značek týče). Hooodně daleko od hranic... ;-) Tak kdyby někdo měl zájem... ;-) Citovat
barenst Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 jestli je to rok 08 tak tehdy se jeste neuvadeli sarze a unie dovozcu teke nebyla tak rozsirena, nemas fotku ? Jinak alkohol se do odpadu vylevat nesmi . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.