vendelinek Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 :D:super stolek je pěknej [upravil dne 18.11.2012 18:43 od vendelinek] Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 A kde je dotykáč mobil, a tablet a letající ryba??:D:D Koukám, že ten dopis poslala malá místo Ježískovi omylem tobě Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 tip - jak malému mi rodičé urobili najvěčší radost 3 dárky: 1. Klasika BMXka, decka vyrastajúcí v 90 rokoch, úplný must have, šport a tak 2. Autodráha, pre mňa nekonečný zdroj zábavy 3. Auto na dálkové ovládaní (neco lepší, s čím sa dá jezdit po venku) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 A kde je dotykáč mobil, a tablet a letající ryba??:D:D Koukám, že ten dopis poslala malá místo Ježískovi omylem tobě Néé, mě nic neposlali, to jen takovej vyčet toho co dneska ti malí šmejdi chtějí Citovat
Marcel00 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Pavlík je celkem zdráv, proto mu žádných tablet netřeba... ano... pre ani nie 6r dieta suhlasim... ale nevedel som ze tablet len pre chore deti... doba je ina ako za cias ked si mal rokov ako Pavlik. skor ci neskor vydobytky techniky bude treba. ak nie, bude to na jeho skodu. ako vravim doba je ina. a stolik velmi pekny, mal som podobny druh stolika, este moj otec sa na nom ucil. Citovat
Fuller Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Ten se má, autodráhu jsem vždycky chtěl, ale nebyla. Zase bylo auto na dálkáč, který jsem záhadnym způsobem upravil, že jezdilo víc a déle. Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Vypadá to moc pěkně A celkem mě taky zaujal ten odpadkovej košem, ten je bombovej:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Muj petiletej Martin dotykac nema ale s tim mym umi teda fantasticky Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Vypadá to moc pěkně A celkem mě taky zaujal ten odpadkovej košem, ten je bombovej:D Abys mě nepřechválil - stůl jsem koupil za pár grošů, ten košík stál tuším 39,- kč v Levných knihách Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Psal jsem že vypadá pěkně, že že jsi ho udělal:D Ale jako inspirace pro mě fotka stačí, až budu za pár let řešit podobnej stolek;) Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Vánoční pohoda? Teďka? Souhlas .. nekdo se snad uz nakazil homoakcema z Lidlu apod kde je od rijna vanocni vyzdoba ? Jeden z duvodu, proc bych ten svatek zrusil - je z toho bohapusta komerce. Kdo komu co za kolik kdy jak a proc ..... Stydme se. Ne, uziju si listopad, uziju si pulku prosince, pak si teprv budu moct rict \"Vanoce prichazeji\". Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Stibto - tady ale nejde o nějaký předčasný vánoce. Jen jsem využil toho, že jsme byli o víkendu prckaprostí a smontoval jsem mu stůl, který měl původně dostat pod stromeček. Ale kdyby ho dostal až od Ježíška, určitě bych ho montoval mnohem dýl a s daleko většíma nervama - proto jsem ho tedy sestavil nyní a páč se mi ho nechtělo vláčet zpátky do sklepa, rovno jsme mu ho i umístili v pokojíku. Nic víc za tímhle vláknem nehledej - ani tam nic jinýho nenajdeš. Citovat
Péťa Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 ...Jinak pěkněj stoleček. Podobný jsem viděl u Peti a hned dva vedle sebe;) Ne, ne - Péťa má hezčí Tedy asi ne hezčí, ale přijde mi ten Pavlíkům méně stabilní. My je máme z Lidlu za 2.500,-- jeden Fotku jsem žádnou nenašel, tak až se vrátím domů Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 A kde je dotykáč mobil, a tablet a letající ryba??:D:D Koukám, že ten dopis poslala malá místo Ježískovi omylem tobě Néé, mě nic neposlali, to jen takovej vyčet toho co dneska ti malí šmejdi chtějí to chces teda jako rict, ze jsem malej smejd??? Az na tu rybu by to totiz sedelo :D:D Stibto: souhlasim Medved: a neni prave v tom to kouzlo vanoc, to temu decku dat, divat se na ty rozzarena ocka a rano 25. se zase sejit u stromku a rict mu, tak pojd, pustime se do toho spolu, mame na to dva dny??? Ja nevim, takhle to se mnou delal tatka a ja mu za to jsem strasne vdecnej Citovat
Medvěd Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 ...... Ja nevim, takhle to se mnou delal tatka a ja mu za to jsem strasne vdecnej Scratchi - pak asi Tvůj taťka byl na rozdíl ode mně i ZRUČNÝ!!! Já bych mou situaci, kdybych stolek měl montovat spolu s Pavlíkem označil spíš jako trápení neviňátek. Montáž totiž už sama o sobě byla pro mně oříškem a kdyby se mi mezi tím množstvím různých dílů dílků a vrutů měl motat ještě prcek ..... tak bych ten tydlifoun určitě zvedl a zavolal kámoše ze sousedství. Takhle mám aspoň dobrý pocit z toho, že jsem montáž dokázal pokořit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 to chces teda jako rict, ze jsem malej smejd??? Az na tu rybu by to totiz sedelo :D:D Né, malej rozhodně nejseš Citovat
Marcel00 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 ...Jinak pěkněj stoleček. Podobný jsem viděl u Peti a hned dva vedle sebe;) Ne, ne - Péťa má hezčí Tedy asi ne hezčí, ale přijde mi ten Pavlíkům méně stabilní. My je máme z Lidlu za 2.500,-- jeden Fotku jsem žádnou nenašel, tak až se vrátím domů Citovat
Medvěd Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Nevypadá zle, ale do Pavlíkova pokoje (potažmo do výrazu celého bytu) mi nesedí příliš mnoho kovových částí. Ten Pavlíkův stolek je celodřevěný a ani v pokojíčku nemá žádné kovové prvky - ten Péťův (LIDL) je prostě moderna do paneláku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.