Guest Masinka Odesláno 12. červen 2005 Odesláno 12. červen 2005 asi to mel f cipu a f plny polni Citovat
Mila Odesláno 12. červen 2005 Odesláno 12. červen 2005 Pravidla silnicniho provozu tam skutecne neplatila protoze se jednalo o soukromou akci na soukromem pozemku. Stejne tak povinne ruceni neplati takze zacvaka vsechno ze sveho. O papiry asi neprijde ale prisijou mu trestny cin obecne ohrozeni. Proste dalsi hovado co jezdi vozrale Od urcite doby na tyto \"mega\" akce nejezdim, bojim se totiz ze me nekdo prejede. Citovat
destiny Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Byl jsem se podívat na \"TUNING\" srazu jednou a stačilo mě to. 90% vymasírovanej borců, kteří si myslí, že když mají na autě křídlo a chipnutou ř.j., tak že jsou páni silnic a všichni si z nich sednou na zadek. Když jsem tam parkoval, tak jsem zaslechl pár silných řečiček a posměšných poznámek na 307. Nejspíš jsem na jejich vkus neměl na autě dostatečný počet laminátových blbin. Dokonce snad zaznělo i něco v tom smyslu \"Co tu nacvičuje, podívej se na to, vždy? je to holá sééériovka.\" Druhý odpovídá celkem hlasitě, abych to slyšel \"No, asi se dou podívat, jak na to\" a odemyká Golfa III. s kčídlem, že by se za to auto dalo pověsit a dírou v haubně (asi od květináče), kterou zamaskoval drátěnkou, nastříkanou stříbřenkou. To jsem parkoval svého miláčka hodný kus od vchodu na sraz. Nedovedu si představit, co bych si vyslechl vjet za bránu a zaparkovat tam. Tolik mé zkušenosti s Tuning srazy. A to je to, co se mi naopak líbí na srazech Peugeot-clubu, že je tam vždy přátelská atmosfera a nikdo na nikoho nedělá ramena. Nejspíš to bude tím, že jsou mezi námi inteligentní lidé, kteří si nepotřebují zlepšovat ego tím, že budou ostatním dokazovat jak mají lepší auto než oni.... Citovat
Petr605 Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Bylo zde opomenuto, že ten golf byl hlavně f kombíku. Jinak souhlas se vším tady. Já na takový akce nechodím, protože se bojím, že bych dostal přes hubu, když bych se u každýho auta musel smát těm vypatlaným úpravám, který s tuningem (laděním) nemají nic společnýho. Citovat
graver Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Jen pro doplnění: není pravda, že na soukromém pozemku můžete řídit ožralí a vůbec si dělat, co chcete. Kromě zák. o provozu na pozemních komunikacích existuje např. zák. o ochraně před alkoholismem a jinými toxikomaniemi, který vyslovně zakazuje prodávat nebo vůbec umožnit konzumovat alkohol řidičům (§4 odst. 1-a-4). Citovat
Fusion Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 mě se zdá dokonce, že člověk nesmí řídit bez řidičáku ani na vlastním pozemku. Je to pravda? Citovat
Hadra Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 ..dy? to je banda debilů. V Prostějově na srazu to bylo to samo. Sráželi se lidi, proháněli se ti pitomci po trávníku na letišti atd. No banda rozežranejch kreténů.Je zásadní rozdíl mezi klukama, kteří chtěj mít svoje auta pěkný a mezi kreténama, kteří si autem dodávají sílu a zvyšují ego. Citovat
DjBoom Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Tak sem se dozvěděl že usednutí do auta v podnapilém stavu trestné není avšak jeho rozpohybování ano a to jak na veřejných komunikacích tak kdekoliv jinde. Citovat
Fusion Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Stejně tak aji v Brně na okruhu při tuning srazech, při volných jízdách do sebe ?ukají... někdy víc, někdy míň a pak se diví, když jím někdo řekne, že tam neplatí povinný ručení (je to ale napsaný na lístku k jízdě). Vypadá to tam pak jak na vrakovišti. Citovat
graver Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Fusion mě se zdá dokonce, že člověk nesmí řídit bez řidičáku ani na vlastním pozemku. Je to pravda? Zák. o provozu na pozemních komunikacích říká, že řidič musí mít u sebe ŘP při řízení (§6/3a). Pozemní komunikaci pak definuje Zák. o pozemních komunikacích. Na soukromý pozemek by se asi vztahovala definice účelové komunikace (§7), a to i veřejně nepřístupná. Podle §9/1 je vlastníkem účelové komunikace fyzická nebo právnická osoba. Z toho mi vychází, že bez ŘP nesmíte ani zajet doma do garáže. Snad mě někdo opraví. Citovat
Tazman Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Já si myslím a? to upravuje nebo neupravuje zákon. Prvotní je to že neměl vůbec sedat za volant, divím se že ho někdo nevytáhnul z auta ven a nenakopal ho do ... . Každý by měl mít přirození rozum aby mu došlo \"hele pozor můžu ohrozit ostatní\" Citovat
graver Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Přesně tak. Pokud někdo sedne do káry nalitej (n.b. mezi lidma), tak je to hovado, bez ohledu na to, jestli se to de iure smí nebo ne. Jenže tohle jsou prostě týpci, kteří kdyby vražda nebyla nezákonná tak mordujou na potkání - jediným kriteriem pro ně je \"co mi kdo může\" (a to ještě ne vždycky).¨ btw: kolegové prominou, ale do téhle kategorie řadím i jedince typu \"včera jsem se svou 405kou jel 180 po D1, heč\". Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 teďka bylo ve zprávách dokonce že lidi okradli majitele toho stánku (rozlítla se kasa), a protože on zachraňoval svou dceru, měli na to čas... N-E-U-V-Ě-Ř-I-T-E-L-N-Ý Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Nevideli jste ted zpravy na Nove, tomu stankari co ho ten blb prejel jeste nekdo ukrad 10 000 z trzby, lidi jsou teda sv...e :bojim:bojim Citovat
Dave_k Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Viděl. A taky nechápu. Měl bych pro tyhle lidi pojmenování, ale dám tam pár teček .......... . Myslím že si každej význam těch teček domyslí. To je snad ještě horší než ten vožrala za volantem. :mad: Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Vzpomínám si, když tady byly záplavy. Tolik cizích aut jsem tady ještě neviděl. A kdyby se přijeli jen kouknout, radši si hned zapřáhli káru za auto, aby toho víc pobrali... Citovat
tibor Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Vcera ho davali v zpravach. Vravel, jak par sekund zmenilo celi jeho zivot (iba jeho? A tym zranenym nezmenil?) aka ohladuplnost! Chcel by tych par sekund vratit spet. Takyto clovek to urcite nespravil prvy krat (jazda pod vplivom alkoholu), takze zmenit iba par sekund nema vyznam, musi sa zmenit cela jeho osobnost, coz pochybujem. Moj navrh trestu: 1 dozivotny zakaz riadit mot vozidla 2 10 rokov verejnoprospesnych prac 3 dozivotna povynna starost o svoje obete. To je, ak ostane niekto na voziku, dozivotne mu platit uslu mzdu Je to voci nemu nespravodlive? Nie nespravodlive to je voci zranenym Citovat
vector Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem tibor Vcera ho davali v zpravach. Vravel, jak par sekund zmenilo celi jeho zivot (iba jeho? A tym zranenym nezmenil?) aka ohladuplnost! Chcel by tych par sekund vratit spet. Takyto clovek to urcite nespravil prvy krat (jazda pod vplivom alkoholu), takze zmenit iba par sekund nema vyznam, musi sa zmenit cela jeho osobnost, coz pochybujem. Moj navrh trestu: 1 dozivotny zakaz riadit mot vozidla 2 10 rokov verejnoprospesnych prac 3 dozivotna povynna starost o svoje obete. To je, ak ostane niekto na voziku, dozivotne mu platit uslu mzdu Je to voci nemu nespravodlive? Nie nespravodlive to je voci zranenym No to se mi nezdá... že by chlastal jen prár sekund ? Že by jeho rodiče vychovávali z kluka hovado jan pár sekund ? Uděláme na něj sbírku ne.. je to chudák, kterýmu se změnil život. No tak to jo , možná bych mu to věřil, kdyby jel kolem ostrůvku střízlivej 40 a někdo mu spadnul pod kola... Citovat
graver Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 O tom se (nejen) tady diskutovalo už tisíckrát. Dokud se nic nestane, nikdo si nepřipustí, že by mohlo. Kdybyste tomu neš?astníkovi řekli, a? nechlastá, když řídí, rozbije vám hubu na fleku a pokud bude vstřícný, připojí pár poznámek o tom, jak to má pod kontrolou. Pak se napije, způsobí neštěstí a bude plakat, že má zničený život - jako ten chudák od Nažidel. Paradoxní je, že by k tomu možná došlo i bez chlastu - tihle týpci v podstatě za střízliva jednají dost podobně. Proto taky ta moje averze vůči těm, kteří zastávají názor, že omezení rychlosti je jen pro omezence. Potom mají zničený život (o životy a zdraví jejich obětí jim pochopitelně tak nejde). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.