Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hm Marceli to jsem si ani nevšimnul, ja Top Gear docela sleduju a vim že už je to celkem dlouho co jsem to viděl, ty roky jsem odhadnul a vidim že jsem se trefil;):D

Pe.Tr. polevu si nech, ale náplň tu bych bral:aut:P:P

[upravil dne 9/10/12 21:26 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Asi jich bude více, řekněte mi někdo, od jakého roku se objevuje Stig ... Schumi skončil v F1 v roce 2006 a pak se vrátil 2010. Mezitím ale zkoušel motorky, moc úspěchů neměl, dokonce i bolestivý pád ... nemyslím si, že by jezdil toto.

Odesláno

Šumáchr Stig nikdy nebyl ... 1. černý Stig byl Perry McCarthy, 1. bílý Stig byl Ben Collins (i v době kdy vzniknul tenhle díly Top Gearu) končil tuším v roce 2010, kdo je ten současný nevím jeslti se už profláklo ...

[upravil dne 9/10/12 23:24 od koblih69]

Odesláno

V tom dile slo totiz o to, ze Ferrari poskytlo FXX jen pod podminkou, ze okruh zajede jejich testovaci pilot a tak Clarksna napadlo udelat vtip s odhalenim. Takze i to kolo na letisti s FXX jel Schumi a ne Stigson.

Odesláno

Asi jsem něco zaspal, ale vůbec netuším kdo je Stig

Věděl bych, co je STIGA (sekačka), ale pokud byl Stig nějaký jezdec F1 (usuzuju tak podle zmínky o Schumacherovi), tak můj zájem o tento sport skončil zhruba v období kdy měl těžkou nehodu Niki Louda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...