Cinicman Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Predseda by mal mať neotuningovanú sériovku, takže Pe.Tr je jasná voľba... Citovat
Marcel00 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 ...Jedině, že by mě někdo přesvědčil o opaku neboj nebude :D:D Citovat
Stifler Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 MilanF1: podle mého bys v klidu mohl dělat pozici Schreeka - srazového koordinátora - máš s tím osobní zkušenosti (s pořádáním srazů) a myslím si, že bys i vzhledem ke svému věku dokázal přinést nové nápady, které tu dosud nebyly či alespoň zvýšit aktivitu dalších členů, aby se zapojili do pořádání srazů. Takže ode mě bys podporu rozhodně dostal. ...o Pe.Trovi nemá cenu se tu rozepisovat, tam je situace jasně daná - nikdo nepřinesl klubu tolik, co právě Pe.Tr a i když nevím, k jaké automobilové značce pracovně přesedlal, tak si myslím, že jeho setrvání ve funkci předsedy klubu by jistě na chodu klubu nemělo negativní vliv, protože kdo kdy byl ve vedení klubu zaměstnancem Peugeotu a jeho odchod by vedl ke zhoršení situace? ...netřeba odpověď hledati... Citovat
MJSytic Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 To je panečku masáž :aut:D Ikdyž je tohle vlákno (dle názvu) o předsedovi klubu, chtěl bych apelovat na každého, kdo zvažuje kandidaturu, ať se toho nebojí. Pokud splňuje \"normu\" (viz pravidla), tak má dveře otevřené. Nemusí být přece hned předsedou. Když dostane dostatečný počet bodů, tak bude ve vedení a může se činit i víc, než předseda No a nebo taky nemusí dělat nic a jen se vézt :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Předsedu nikomu nedáme Pro mě je předseda Pe.Tr a chci aby to tak zůstalo moje řeč,taky bych to tak viděl:) Citovat
marko306 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Neviem, ale mne príde toto vlákno asi také, že PeTr má už toho aj možno dosť a týmto vláknom chce vyhecovať prípadných kandidátov. Myslím to v dobrom, že aj PeTr má svoje problémy a starosti ako my a možno aj viac a rád by predal, žezlo niekomu druhému. Tým nechcem PeTra zhadzovať ani nijak osočovať. Jednoducho my toto vlákno tak pripadá. PeTr robý pre klub veľa v rámci svojho voľného času hádam aj na úkor rodiny. Samozrejme by bola škoda prísť o takéhoto predsedu a má môj obdiv. Ja osobne by som si takéto bremeno na seba určite nezobral, to by asi klub skončil Ak sa mýlim v mojej domnienke, tak sa ospravedlňujem. Citovat
Medvěd Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Před každými volbami do vedení je problém sehnat aspoň tolik kandidujících, aby se pokryla \"tabulková\" místa. Máme sice mnohatisícovou základnu členů, ale najít 5 duší, které by chtěli být klubu prospěšné je trvale velký problém. Proto - pokud je takových momentálních váhavců jako MilanF1 víc, neváhejte, sepište kandidátku a nehledejte zbytečné zástupné problémy. Pokud se bude vybírat z 10ti lidí (čemuž nevěřím), i tak máte šanci na zvolení relativně vysokou. [upravil dne 25/9/2012 22:27 od Medvěd] Citovat
ChouLu Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Ono to není o tom se bezhlavě přihlásit,ale o to aby pak člověk měl na klub opravdu čas Pro klub se snažím dělat maximum, ale né vždy jde vše na 100%.. prostě na to není díky studiu a práci čas... Pokud s tím chce Pe.Tr švihnout pochopím to, ale stále mu budu říkat předsedo Tím ale nechci říct, že je Pe.Tr jedinej, kdo něco pro klub dělá Manželka eshop, Přema s Nanjuou kartičky, doktora Strakiho nemusím ani zmiňovat a další hromada lidiček díky kterejm klub funguje tak jak funguje.. A za to jim patří VELKÉ DÍKY Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. září 2012 Autor Odesláno 26. září 2012 je to tak jak píše Mjsytič a i Medvěd , nezapomínejte že ve vedení může být 7 lidí minum 4 což je teď je tak tak , čím víc tím líp. (budu mít víc času ) Citovat
kaper Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 A čo ak by si svoj team predseda vybral sám? Všetci dobre vieme kto sa tomu na 99,99% nevyhne. Potrebujeme aby sa veci rozdelili na viac ľudí ktorým on dôveruje a tí sa mu budú len zodpovedať a vykazovať činnosť. Jednoducho osloví člena vhodného na funkciu a ten buď príme, alebo nebude mať možnosť odmietnuť. Bude si môcť vybrať ďalšieho partnera s ktorým bude zodpovedať za zverenú vec. Zdá sa mi trochu divoké písať kandidátky a v nich veci o tom kto chce čo pre klub spraviť, kam chce klub priviesť. Nikto človeka nepozná a nevie akú ma školu, čomu sa venuje a v čom je dobrý. Viem že kopec sa nás tu stretáva už ako rodina a niekto bude namietať aký je ten a ten šikovný mechanik,grafik, sústružník,a pod.. Ale funkcia predsedu si myslím že je v dobrých rukách. jedine čo predseda potrebuje je parta ktorá mu pomôže pri jeho práci a trochu ho odľahčí. Čo nepotrebuje žiadne dlhé kandidátky. Citovat
Péťa Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 kaper: To vyžaduje změnu stanov. To ani nevím, jak se dělá. Citovat
Medvěd Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 kaper: To vyžaduje změnu stanov. To ani nevím, jak se dělá. Změna stanov??? Tak to máme: 1) současné vedení Kaperův návrh musí do současných stanov zapracovat a vyřadit kolizní body 2) nové stanovy musí projít schvalovacím procesem u řádných členů 3) nové stanovy se musí registrovat na Ministerstvu vnitra ...... Je to trochu jako ze Samoty u lesa a i tak věřím, že jsem určitě nevyjmenoval vše, co je ke změně stanov potřeba (podle mně spousta práce a vůbec nejsem přesvědčenej o tom, že výběr teamu bez voleb by byl správným krokem). Citovat
Marcel00 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 tiez si myslim... aj ked kaperov napad je dobry. ministrov vlady tiez lud nevoli a voli si ich vlada samotna... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Ja myslim že to není špatný nápad. Ono je to totiž jedno jestli budou členové vedení vybráni a pověřeni předsedou a nebo jestli se budou volit na zakladě kandidátek, nakonec ji muže podat každý řádný člen který si vzpomene. Ve vysledku je to jedno. Volil by se jen předseda. [upravil dne 27/9/12 09:21 od Radek Hurvajz] Citovat
Vvitty Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Marcel: ano, a vlada po zvoleni ministru pozada o duveru, vsimnul sis? Nicmene by podle me bylo vice nez vhodne aby se volili minimalne oba predsedove, tj. jak predseda klubu, tak predseda sdruzeni. Citovat
Přema Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 No já sem docela zvědav kolik se letos objeví nových kanditátek a kdo všechno bude kandidovat ze současného vedení....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.