Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přísada do motoru Bishop\'s original

Recommended Posts

Odesláno
A má Odol taky ty permanentně difuzní vlastnosti jako Bishop ? :P

No to asi mít nebude, ale zoubky budeš mít čis?oučký a dech jako jarní vánek!:D

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Já se ti tady jenom snažím vysvětlit, že bez testů v laborce a objektivního měření nejsi schopne posoudit vliv té přísady? Chápeš? Tady je odkaz na ten test - http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=418

No a já tobě zase to, že stačí, co zjistím sám a nepotřebuju test v akreditované laboratoři. Stejně jako poznám, jak mám vyčištěné zuby, tak i to, jak vypadá prádlo po pracím prášku, který jsem dal do pračky a poznám i to, jak jede auto po tom, co jsem tam nalil aditivum. Ten tvůj test je irelevantní, protože v něm není ani zmínka o Bishopovi.

A protože se nechci opakovat, nebudu už na tvé případné příspěvky v tomto tématu reagovat. Není to nic osobního. Takže si oba necháme své názory, protože je to tak v pořádku, že co člověk to názor.:papa

Tak ještě jinak. Jak jsi schopen odfiltrovat závislost výkonu tvého motoru na externích vlivech? Třeba jako je teplota,tlak a vlhkost. vzduchu? Nechci tě urážet, ale lidech, kteří nechtějí/nemohou pochopit podstatu problému oni vydělávají. Tím testem jsem chtěl ukázat, jak reklama dokáže lhát. Předpokládám,že jsi viděl reklamu na PS23.

Ještě před tebe předhodím fakta - odbornící se k aditivům staví, když ne odmítavě, tak alespoň váhavě. Žádný věrohodný test jejich účinky neprokázal. Několik uživatelů pod subjektivních měření tvrdí, že přípravky, který užívají opravdu fungují. Pouze ceny vybavení chemický laboratoří dosahují velmi velkých výšek. A to je jeonm vybavení. Ještě musíš mít nějak knowhow

Chápu, že jsi přesvedčen, že svými smysly jsi schopen poznat rozdíl, ale pravdu může říct pouze a jenom kvalifikované měření. Nejlepším důkazem, jak jsou naše smysly ošálitelné, je pokus ze základní školy se třemi kadinkami o různé teplotě vody. Předpokládám, že ho znáš.

Nechci po tobě abys tady uznal, že jsi neměl pravdu. Zkus se zamyslet nad tím, co jsem tady napsal. Zkus sledovat problematiku delší dobu a třeba zamailovat někomu kvalifikovanému. Třeba změníš názor, třeba ne...;)

Odesláno

Aditivum nemůžu mít na motor takovej vliv, že by to bylo poznat z kabiny.

Pokud ale dokáže spravit kompresní tlaky jak psal odkazy Dave405 http://bishop.adc.cz/index.php?body=testy tak si o tom ještě něco pozjiš?uju...

Ale pravda každopádně je, že za 1200Kč koupím kvalitní olej (já kupuju 5l za 550kč) a ten bude mít taky dobrý účinky na motor, včetně toho, že se ztiší.

Ty aditiva přidávají spíš psychickou jistotu a pocit řidiče.

Odesláno

Výrobci olejů jsou asi blbci a dělají oleje schválně na prd. Do novýho motoru to nemá cenu dávat a vylágrovanej se stejně ničím nenapraví. jenom to tahá z lidí prachy.:P

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Výrobci olejů jsou asi blbci a dělají oleje schválně na prd. Do novýho motoru to nemá cenu dávat a vylágrovanej se stejně ničím nenapraví. jenom to tahá z lidí prachy.:P

Tak to si kluku pořádně nastuduj, o těch výrobcích olejů by to bylo házení perel .... Už se to tu psalo snad milionkrát.

Přirovnal bych to k ChipTuningu. Proč výrobci aut rovnou motory nenaboostujou o něco víc a musíš do toho koupit chipíka za 20litrů ? Podobně je to s výrobcema olejů :papa

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

Napsán autorem Bohumil

Tak proč rovnou nedávají do aut motory ze soutěžáků, nebo z F-1 ?:o Ty už se čipovat nemusí a člověk by \"ušetřil\".:D:D:D

Tak vidíš, že děláš pokroky :D

Jenom by ten motor místo několika set tisíc km vydržel řádově mnohem méně a pak šel kamsi - Bohumile, souhlas, ale jak vidět, jsou mezi námi i jiní . . . . .

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Bohumil

Tak proč rovnou nedávají do aut motory ze soutěžáků, nebo z F-1 ?:o Ty už se čipovat nemusí a člověk by \"ušetřil\".:D:D:D

Tak vidíš, že děláš pokroky :D

Jenom by ten motor místo několika set tisíc km vydržel řádově mnohem méně a pak šel kamsi - Bohumile, souhlas, ale jak vidět, jsou mezi námi i jiní . . . . .

Já ty reklamy prostě miluju. O 15 liitrů se vám sníží spotřeba, nebudete muset vyměňovat olej, motor vlastně můžete úplně odstranit .......

Nejlepší bude použít současně Militec, PS23, Bishop a zalejt to okenou :)

PS : Vzhledem k tomu, že není boha, který by vás přesvědčil, tak věřím, že toto bude styl iracionální diskuse na který mohu vhodně navázat :(

Odesláno

Okena je fajn.

ad zubní pasty : dříve se k čistění zubů používal coby abraziva popel (cca 16. století)

ad přísady do oleje: dříve se používaly dubové piliny (1.pol.20 stol.)

Asi tak ...

Odesláno
Napsán autorem Dave405

Pred aditivaci jsem mel kompresni tlaky ve valcich pod 30, po aditivaci - 32,33,32,32. V obou pripadech mereno Bosch diesel servisem ve Frydku Mistku :papa

Tvrdě do nich, nevěřících ;)

Odesláno

Napsán autorem Dave405

Pred aditivaci jsem mel kompresni tlaky ve valcich pod 30, po aditivaci - 32,33,32,32. V obou pripadech mereno Bosch diesel servisem ve Frydku Mistku :papa

Tvrdě do nich, nevěřících ;)

Ty jo, novodobá inkvizice!:o:D:D:D

Odesláno

Je to takový placebo efekt.

Když uvěřím že to pomůže tak to nakonec může pomoct.

Ještě jsou lidi, kteří se nesmíří že vyhodili jistý objem peněz za nesmysl tak budou tvrdit, že to nesmysl není a že to opravdu pomáhá. Zázrační lékaři z Filipín existují i v jiných oborech a to platí i o těchto přípravcích.

Kdo chce a? si tam naleje Bishopa (i s Ripleyovou dohromady) kdo nechce a? si tam naleje olej po ujetí intervalu pro výměnu oleje. Buďme prosím tolerantní tak buďte tolerantní;)

Odesláno

O různých přísadách jsem toho přečetl dost. Taky jsem mluvil s lidmi, co opravují motory po aplikaci těchto \"zázračných\" přípravků. Žádná tato aplikace nevydrží v motoru dlouho, za chvíli se to stejně ošoupe.

Ale co by člověk neudělal pro \"dobrý pocit\", že dal svému miláčkovi to nejlepší.

Odesláno
Napsán autorem Butch

Je to takový placebo efekt.

Když uvěřím že to pomůže tak to nakonec může pomoct.

Ještě jsou lidi, kteří se nesmíří že vyhodili jistý objem peněz za nesmysl tak budou tvrdit, že to nesmysl není a že to opravdu pomáhá. Zázrační lékaři z Filipín existují i v jiných oborech a to platí i o těchto přípravcích.

Kdo chce a? si tam naleje Bishopa (i s Ripleyovou dohromady) kdo nechce a? si tam naleje olej po ujetí intervalu pro výměnu oleje. Buďme prosím tolerantní tak buďte tolerantní;)

Ano, taky velmi konkrétní a výmluvné argumenty, které jistě každého Bishopistu odradí. To jsi to sem ani nemusel psát člověče :cool:

[Editován dne 7/6/05 -=Michal=-]

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

O různých přísadách jsem toho přečetl dost. Taky jsem mluvil s lidmi, co opravují motory po aplikaci těchto \"zázračných\" přípravků. Žádná tato aplikace nevydrží v motoru dlouho, za chvíli se to stejně ošoupe.

Ale co by člověk neudělal pro \"dobrý pocit\", že dal svému miláčkovi to nejlepší.

Také velmi průkazná případová studie :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...