Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak naladit "Fandu" a "Prima Love" ???

Recommended Posts

Odesláno

Pořád nevím, co tím chtěla Nova říct. Má to být konkurence COOLu ale na zem to nedají ...

Ale co. K čemu tv, když máme internet :aut:D

post-2095-14109625676009_thumb.jpg

Odesláno
Tak podle vseho mame natocenou antenu na jiny vysilac....

Nečetl jsem všecno tak sorry za případný :xvul ale jak vidíš z Avataru jsem chomutovák a P-LOVE chytám na pokojovou anténu a jde lépe než ČT1-x.

No a FANDA jede jen pžes satelit nebo IP-TV.

Odesláno
Ale fanda neni odvozeno od jmena ale od slova fanoušek fandění....

Tak maličko jsem v marketingu dělal, takže tuším jak a proč ten dvojsmysl vzniknul.

Příkláním se k názoru, který už vyřknul jiný pokud to má být kanál pro chlapy měl by se jmenovat třeba \"Frnda\"

• O 4 týdny později...
Odesláno

Taky jsem si říkal, naladím si toho Fandu, když mám tu IPTV od O2, ale nikde jsem ho nemohl najít, až jednoho dne na tom jejich O2 kanálu, že je pod pozicí (ted nějaké číslo), tak to zkouším a pořád nic ... tím pádem mi došlo, že to bude placené, podobně jako Nova Sport. Tudíž neočekávám, že by to v blízké době hodili na pozemní ...

PS: Mám O2TV v té nejzákladnější variantě a nic za ní neplatím, takže v podstatě to, co se dá chytat na anténě ...

Odesláno

Radku, pro mě platí poznámku u O2 úplně dole: \"Program FANDA není součástí O2 TV Start.\" A právě toto je zdarma - lze zřídit jenom při použití internetu od O2.

Odesláno

Jinak já naladil na pozemním jeden program a je tam pouze černá obrazovka s nápisem:

Vážení diváci, od 1.října 2012 na tomto kanálu najdete novou televizi plnou nové české zábavy. Máte se na co těšit!

Neví někdo o co půjde, původně jsem myslel že bude Fanda na pozemním, ale to mi nesedí ta formulace nové ČESKÉ zábavy...

Odesláno
Jinak já naladil na pozemním jeden program a je tam pouze černá obrazovka s nápisem:

Vážení diváci, od 1.října 2012 na tomto kanálu najdete novou televizi plnou nové české zábavy. Máte se na co těšit!

Neví někdo o co půjde, původně jsem myslel že bude Fanda na pozemním, ale to mi nesedí ta formulace nové ČESKÉ zábavy...

Tady je o tom psany http://vipclanky.eu/?p=5387

• O 2 týdny později...
Odesláno

Fanda je podle mě nejhorší Česká TV,nebo se o tuto pozici přinejmenším přetahuje s Barrandovem,stejně tak nová Slovenská TV Dajto(taky \"super\" název :) :) ).Je prostě vidět,že Fanda je trojka Novy a Dajto dvojka Markízy.Sto let staré filmy a seriály.Takže já osobně ruším od 1.9 satelit a jedu po zemi,bydlím na Jižní Moravě,na Slovensko to mám cca 20km,takže veškeré Slovenské kanály bez problémů chytám a nebudu podporovat zloděje z CSlinku i s jejich \"servisním\" poplatkem.Žádné placené kanály stejně nevyužívám a ani nehodlám.Takže ať žije DVB-T :D

Odesláno

dal jsem automatické ladění na tv- nové programy které jsem naladil jsou očko a ten další je ktery bude vysílat až v říjnu jinak mi jdou všechny některé mám i třikrát:myslim

Odesláno

Pánové, uvědomte si, že Fanda vysílá v MUX 4 a ten má nejmizernější pokrytí ze všech stávajícíích sítí. Čili tvrzení, že \"Fandu naladí každý\", které se od včerejška objevuje v mediích, je pitomost. Třeba v Lounech či Chomutově MUX 4 prakticky není šance chytit, tedy alespoň ne \"vzduchem\" (tedy DVB-T).

Aktuální mapa pokrytí jednotlivých MUXů a tedy případné dostupnosti Fandy v DVB-T je zde (zaškrtněte volbu síť 4): http://dtv.ctu.cz/mapa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...