Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 pochlubte se co jste kde, kdy, kdo pili za pivo s příchutí, jestli vam to chutná nebo je to blivajz apod. Parkrát jsem dostal Staropramen Lemon, a Zlatý bažant Radler, taky citronovej, to by se ještě jako osvěžení dalo, ale dnes jsem dostal tohohle Gambrinusa (viz foto) a to mě dorazilo, to už je malinovka, sladký jak bábin cic, prostě blekeke, musel jsem to zalejt normálním Kozlem:D V reklamách jsemkoukal že se to docela rozmáhá, nějaký grepový pivo atd, co se to sakra děje? Citovat
radim.1008 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Jak říká kolega v práci: \"Svět se v kravskou p*ču obrací\" Ještě má jedno, ale to je na jiný téma Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 V Praze jsem pil \"zelenou příšeru\" - http://www.zelenepivo.cz/kde-se-toci-pivo , a dle mého to šlo pít. Určitě ne každý den 5 škopků, ale jako zajímavost - proč ne? [upravil dne 15/5/2012 21:33 od Medvěd] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 pivo musí mít chuť piva, jinak je to ****** pro báby;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 V Praze jsem pil \"zelenou příšeru\" - http://www.zelenepivo.cz/kde-se-toci-pivo , a dle mého to šlo pít. Určitě ne každý den 5 škopků, ale jako zajímavost - proč ne? [upravil dne 15/5/2012 21:33 od Medvěd] Hele to točej i u nás, ale barva je hrozná http://www.zelenepivo.cz/kde-se-toci-pivo?t=N%C3%A1chod Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 No mě teda ty radlery celkem chutnaji, ovšem to neznamena že řeknu že je to dobre pivo, protože kdyby se o těchto \"ovopivech\" mluvilo jako o alkoholickych sodofkách tak by v tom nikdo nehledal chuť piva a troufám si říct že by to pilo i více lidí.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Pil jsem Staropramen Lemon a Zlatého bažanta-citrón,za mě a manželku říkám že nám chutná víc Zlatý bažant.To co je na fotce jsem jenom viděl a vím že kolegové z práce si takové pivo(ono to už skoro ani pivo není)chválí. Citovat
skuci Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 tohle pivo nám nabízeli na ochutnávce v sobotu na Zličíně, nějaká novinka, ale ještě jsem ho nepil... zatim jsem měl jenom Staropramen Lemon... a jako na chuť občas dobrý ale každej den bych to pít nemusel... Citovat
davidekcz Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 pochlubte se co jste kde, kdy, kdo pili za pivo s příchutí, jestli vam to chutná nebo je to blivajz apod. Parkrát jsem dostal Staropramen Lemon, a Zlatý bažant Radler, taky citronovej, to by se ještě jako osvěžení dalo, ale dnes jsem dostal tohohle Gambrinusa (viz foto) a to mě dorazilo, to už je malinovka, sladký jak bábin cic, prostě blekeke, musel jsem to zalejt normálním Kozlem:D V reklamách jsemkoukal že se to docela rozmáhá, nějaký grepový pivo atd, co se to sakra děje? Taky jsem to pil a je to podle mě Pivo má být pivo.Jedinej důvod proč to prodávají jako pivo, je asi kvůli reklamě a marketingu...jinak si myslím, že s pivem to totiž nemám nic společnýho... Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Vy jste hovno pivari ... v takovy Belgii se na pocet obyvatel najde tak 10x vic pivovaru a to by jste koukali co tam maji za \"ḧumusy\" .. pivo,do ktereho se pri procesu vareni davaji tresne .. a podobne ... to same Skandinavie .... Tady je tradice prevazne jednoho-dvou druhu piv / laicky berme to ze svetly a tmavy,zejo / ale trebas svrchne kvasene pivo, to se tu zatim tolik nepije, pritom je to rozhodne chutove zajimava vec. A jinde nez u nas je treba dost bezne, ze je jedno-dve zakladni piva (Leffe Blond, Leffe Brune), pak prave ty \"ovocne\" variace - na trhu jsou nejvice pres leto, tu a tam nejaka inovace treba okolo Vanoc a pak se to stahne (spesl edice) atd. Jsme moc zaprdeny a branime se zmenam - ochutnal jsem Staropramen Lemon a ted i novejsi Staropramen Grapefruit a za me rikam - na LETO ideal ! Ma to 2%, osvezim se, dam 10 kousku a nic mi nebude A to uz vubec nemluvim treba o tom,kterak se vec jako je zythologie (nauka o chutovem pojeni se napoju a jidel) dostava do mody - a to jsou nekdy luxusni veci,na co se u toho prijde. A ne jen stare ceske ze gulas k pivu nebo knedlo-vepro jedine s pivem ...... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Pil jsem \"Bernard s čistou hlavou - švestka\" má to být nealko pivo a taky to s pivem nemá nic společnýho, ale vychlazený se to pít nechá. Stibto: Po deseti kouskách ty sladký alkoholový sodovky, jak to tu někdo vtipně nazval, budeš mít břicho bol, a ne že Ti nc nebude [upravil dne 15/5/12 22:41 od Bigbadjohn] Citovat
Goldinka Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 mě asi nejvíc chutnalo nonalcoholic Bernad Višeň, a mám jinak docela ráda Lemona ) Ty ostatní co letos vylezly u nás na trhu jsem ještě nezkoušela ) Citovat
koblih69 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Tady vaříme Budwar - takže po té co zavřeli Jarošov už horší pivo bejt nemůže Citovat
Nanjua Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Tak já se přiznám, že mi v létě hodně chutná brusinkové frisco... Citovat
Goldinka Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Nanjua: frisco mám taky moc ráda.. A před pár dny sem ochutnala rybízový frisco a to mi chutná možná víc než brusinkový - vyzkoušej, zatim sem ho viděla jen ve větších obchoďácích. V pátek jsem se ptala v hospůdce co sme byli, a vůbec netušili, že takové je ) takže novinka a podle mě moooc dobrá Citovat
Milan+ Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Pivo s chutí je tohle. http://www.pivovarsvijany.cz/index.php/nase-produkty/prehled-produktu/baron-15 [upravil dne 15/5/12 22:46 od Milan+] Citovat
Nanjua Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Já to taky nevěděla. Ono to asi tady k nám na konec světa zatím ještě nedorazilo, ale dík za info, půjdu po něm:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Frisco teda nepovazuju za pivo to je fakt ale nemam s nim problem a zmena nekdy neuskodi Brusinkovy teda ale nee,ochutnal jsem a prislo mi to uz az moc sladky Bernarda s cistou hlavou jsem mel take mnohokrat a je to zajimave chutove myslim. Kdyz chce nekdo razit termin \"alkoholova sodovka\" tak at razi, ja jen myslim, ze proti stereotypu je potreba bojovat a ze pivo = pivo Plzenskeho typu (tj. svetle) uz davno neplati A propos - jako vzdy - kdyz Ti to nejede NECHLASTEJ TO ... ze ? Citovat
Tom_206 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Tyhle ovocný mám rád, na osvěžení je to lepší, navíc mi normální pivo nechutná .... Citrónový, brusinkový ..to jsou takový nejnormálnější ale nejlepší ovocný pivo co jsem měl, bylo malinový pivo z Dubaje, samozřejmě nealko. To stálo za to Citovat
Martin407 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Přesně jak píše Davidekcz. Pivo má chutnat jako pivo a ne jako nějaká navoněná a obarvená sarakvajda. Jednou jsem si dal Radlera, povedlo se mi ochutnat i tyhle obarveny břečky a nikdy víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.