Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pochlubte se co jste kde, kdy, kdo pili za pivo s příchutí, jestli vam to chutná nebo je to blivajz apod. Parkrát jsem dostal Staropramen Lemon, a Zlatý bažant Radler, taky citronovej, to by se ještě jako osvěžení dalo, ale dnes jsem dostal tohohle Gambrinusa (viz foto) a to mě dorazilo, to už je malinovka, sladký jak bábin cic, prostě blekeke, musel jsem to zalejt normálním Kozlem:D

V reklamách jsemkoukal že se to docela rozmáhá, nějaký grepový pivo atd, co se to sakra děje?

post-6656-14109624354202_thumb.jpg

Odesláno

No mě teda ty radlery celkem chutnaji, ovšem to neznamena že řeknu že je to dobre pivo, protože kdyby se o těchto \"ovopivech\" mluvilo jako o alkoholickych sodofkách tak by v tom nikdo nehledal chuť piva a troufám si říct že by to pilo i více lidí....

Odesláno

Pil jsem Staropramen Lemon a Zlatého bažanta-citrón,za mě a manželku říkám že nám chutná víc Zlatý bažant.To co je na fotce jsem jenom viděl a vím že kolegové z práce si takové pivo(ono to už skoro ani pivo není)chválí.

Odesláno

tohle pivo nám nabízeli na ochutnávce v sobotu na Zličíně, nějaká novinka, ale ještě jsem ho nepil... zatim jsem měl jenom Staropramen Lemon... a jako na chuť občas dobrý ale každej den bych to pít nemusel...

Odesláno
pochlubte se co jste kde, kdy, kdo pili za pivo s příchutí, jestli vam to chutná nebo je to blivajz apod. Parkrát jsem dostal Staropramen Lemon, a Zlatý bažant Radler, taky citronovej, to by se ještě jako osvěžení dalo, ale dnes jsem dostal tohohle Gambrinusa (viz foto) a to mě dorazilo, to už je malinovka, sladký jak bábin cic, prostě blekeke, musel jsem to zalejt normálním Kozlem:D

V reklamách jsemkoukal že se to docela rozmáhá, nějaký grepový pivo atd, co se to sakra děje?

Taky jsem to pil a je to podle mě :blicismajlik

Pivo má být pivo.Jedinej důvod proč to prodávají jako pivo, je asi kvůli reklamě a marketingu...jinak si myslím, že s pivem to totiž nemám nic společnýho...

Odesláno

Vy jste hovno pivari ... v takovy Belgii se na pocet obyvatel najde tak 10x vic pivovaru a to by jste koukali co tam maji za \"ḧumusy\" .. pivo,do ktereho se pri procesu vareni davaji tresne .. a podobne ... to same Skandinavie .... Tady je tradice prevazne jednoho-dvou druhu piv / laicky berme to ze svetly a tmavy,zejo / ale trebas svrchne kvasene pivo, to se tu zatim tolik nepije, pritom je to rozhodne chutove zajimava vec. A jinde nez u nas je treba dost bezne, ze je jedno-dve zakladni piva (Leffe Blond, Leffe Brune), pak prave ty \"ovocne\" variace - na trhu jsou nejvice pres leto, tu a tam nejaka inovace treba okolo Vanoc a pak se to stahne (spesl edice) atd.

Jsme moc zaprdeny a branime se zmenam - ochutnal jsem Staropramen Lemon a ted i novejsi Staropramen Grapefruit a za me rikam - na LETO ideal ! Ma to 2%, osvezim se, dam 10 kousku a nic mi nebude :)

A to uz vubec nemluvim treba o tom,kterak se vec jako je zythologie (nauka o chutovem pojeni se napoju a jidel) dostava do mody - a to jsou nekdy luxusni veci,na co se u toho prijde. A ne jen stare ceske ze gulas k pivu nebo knedlo-vepro jedine s pivem ......

Odesláno

Pil jsem \"Bernard s čistou hlavou - švestka\" má to být nealko pivo a taky to s pivem nemá nic společnýho, ale vychlazený se to pít nechá.

Stibto:

Po deseti kouskách ty sladký alkoholový sodovky, jak to tu někdo vtipně nazval, budeš mít břicho bol, a ne že Ti nc nebude :D

post-35082-14109624356211_thumb.jpg

[upravil dne 15/5/12 22:41 od Bigbadjohn]

Odesláno

mě asi nejvíc chutnalo nonalcoholic Bernad Višeň, a mám jinak docela ráda Lemona :)) Ty ostatní co letos vylezly u nás na trhu jsem ještě nezkoušela :))

Odesláno

Nanjua: frisco mám taky moc ráda.. A před pár dny sem ochutnala rybízový frisco a to mi chutná možná víc než brusinkový - vyzkoušej, zatim sem ho viděla jen ve větších obchoďácích. V pátek jsem se ptala v hospůdce co sme byli, a vůbec netušili, že takové je :)) takže novinka a podle mě moooc dobrá

Odesláno

Frisco teda nepovazuju za pivo to je fakt ale nemam s nim problem a zmena nekdy neuskodi :) Brusinkovy teda ale nee,ochutnal jsem a prislo mi to uz az moc sladky :)

Bernarda s cistou hlavou jsem mel take mnohokrat a je to zajimave chutove myslim.

Kdyz chce nekdo razit termin \"alkoholova sodovka\" tak at razi, ja jen myslim, ze proti stereotypu je potreba bojovat a ze pivo = pivo Plzenskeho typu (tj. svetle) uz davno neplati :)

A propos - jako vzdy - kdyz Ti to nejede NECHLASTEJ TO ... ze ?

Odesláno

Tyhle ovocný mám rád, na osvěžení je to lepší, navíc mi normální pivo nechutná :roll ....

Citrónový, brusinkový ..to jsou takový nejnormálnější ale nejlepší ovocný pivo co jsem měl, bylo malinový pivo z Dubaje, samozřejmě nealko. To stálo za to :super

Odesláno

Přesně jak píše Davidekcz. Pivo má chutnat jako pivo a ne jako nějaká navoněná a obarvená sarakvajda. Jednou jsem si dal Radlera, povedlo se mi ochutnat i tyhle obarveny břečky a nikdy víc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...