Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Qip infium který použivam už leta mě nějak začíná lézt na nervy, při startu skoro pokaždé spadne s chybou serveru, změna serveru nepomáhá, aktualizace nejsou tak asi budeu měnit za něco jiného. Ale co? Trilian, Miranda....... je toho nějak moc, hlavně chci něco jednoduchýho bez zbytečných serepetiček jako má ofiko klient ICQ. Diky Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Já jedu na QIP, nevím, jaký ale jede OK. Před pár měsíci to chtělo aktualizaci, tak jsem ji dal. Je trochu jiný, ale běhá dobře ... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Už roky mám Mirandu a spokojnosť. Citovat
Kurt Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Miranda je jednoduchá a bez balastu kolem. Trilian cpe do oken reklamu. Ostatní nepoužívám. Citovat
shark734 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 pouzivam Mirandu IM...je rychla, stabilna a ma mnoho funkcii, ktore som nikdy nevyuzil a ani nevyuzijem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 Já jedu na QIP, nevím, jaký ale jede OK. Před pár měsíci to chtělo aktualizaci, tak jsem ji dal. Je trochu jiný, ale běhá dobře ... čeče Qip 2012 jsem vyzkoušel a chybu s tim serverem mi hazi taky Citovat
negrbob Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Tezko rict Radku Ja jedu posledni 3roky v Pidginu a to jen z donuceni v zamestnani ale zvykl jsem si. Doma jedu na ofiko klientu ICQ 2003 bez debilit jako je napojeni na facebook aktualizaci Centrum resp ted od Novy. A mam svatej klid. Qipu jsem nikdy neprisel na chut a Miranda mi porad padala. Trilian bohuzel neznam. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Radku, možná ten QIP mi jede po nové registraci u QIPu ... ale ted bych kecal, jednou to po mně něco takového chtělo, nějak jsem to vyřešil a jede mi to bez problémů ... Citovat
Péťa Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 imo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imo.android.imoim V době, kdy ICQ blokovalo alternativní klienty jsem si nainstaloval ICQ a už u něj zůstal [upravil dne 3.7.2012 20:18 od Peta] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 Tak IMO v telefonu mám, ja řešim PC. Jo a k tomu QIPU, registraci u QIP.ru mám, ale jedu v Isolated modu kde tato registrace není třeba, nemám rád když musim kvuli jednomu bejt přihlašenej ještě nějak jinam, a origo klient ICQ je strašnej Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Jde taky o to, co od toho požaduješ a očekáváš. Já pro běžnou konverzaci hlasovou nebo psanou používám GoogleTalk - v jednoduchosti je síla - spuštěný je stále. Pro video nebo konferenční hovor si spustím Skype a ja už tady někdo zmiňoval, ořezaný od různých FB a dalších bejkáren. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 Nj, jenže Google talk není ICQ, \\skype použivam taky, holt je v tom větší a větší guláš, přibývá protokolů a lidi migrujou sem a tam, ja mam na ICQ mraky kontaktů takže bych zatim u něj rád zustal Zkoušim Mirandu, to nastavení pisma je děsný, a dotaz- ona nemá zvuky přimo v instalaci, si je musim doinstalovat?? Citovat
švejk Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no, nez jsem presel z w$ na linux, tak jsem pouzival mirandu a 100% spokojenost staci jednou stahnout, nastavit. To je ale obcas celkem opruz. Nicmene na internetu existujou uz celkem rozumne prednastavene instalacky a tim i tohle odpada -- resi to i tvuj problem se zvukama a rozumnejma skinama jak oken, tak contact listu. Ja osobne mam Empathy (nevim, jestli je portovana i na w$ -- ale asi spis ne) a neni to zly hlavne uz ma celkem solidni integraci s Gnome3. Citovat
kujon106 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Jedině Pidgin Je multiplatformní a umí integrovat jak Skype, Facebook chat, tak i XMPP (GooglTalk). Citovat
kujon106 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 http://cs.wikipedia.org/wiki/Pidgin Citovat
Driver Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 V dávných dobách kdy jsem ještě používal ICQ jsem to řešil Mirandou, protože mě original ICQ sr.... Je to jednoduchý software bez zbytečných nesmyslů. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 No nevim, Miranda mě nenadchla tim množstvim nastavení, to snad ten QIP budu ladit dokud na to nepřijdu, nebo nevim. Vypiše Neznamou chybu serveru, zkoušel jsem vice serverů a je to stejný, po opakovaných pokusech se připojí a drží, po vypnutí a zapnutí je to znova, nadvakrát nebo natřikrát a pak se připojí Tak zatim jsem nainstalil QIP 2012 uplně načisto, nastavil jsem to a uvidím, od Infia jsem všechno komplet vyčistil, tak jsem na to zvědavej Edit: Tak to ten previt dělá pořád. Tak ted Trilian Astra, vypadá vcelku dobře, tak jsem zvědavej jak se ukáže [upravil dne 3/7/12 23:55 od Radek Hurvajz] Citovat
John Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Stále a léta už jedu na Mirandě a naprosto spokojený.... oficial ICQ mi nesmí do PC nikdy.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Pidgin a zvykl jsem si Zvlast moznost pripojeni i dalsich \"četů\" najednou je dobra vec - v soucasne dobe mam doma \"pod sebou\" seznamy pripojenych z ICQ a hned pod tim na FB komunikatoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.