Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacalo mi blbnout EEE, prestaly fungovat nektere klavesy. Koupil jsem novou klavesnici Whitenergy US, ale nepise spravne nektere znaky, misto par pismen pise cisla jak s klavesou Fn, misto prave pulky znaku s diakritikou taky. Kde muze byt problem?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak mám další vtipnou příhodu s tou novou klávesnicí. Neuplynul ani měsíc a posunuly se mi funkční klávesy v horním řádku - např. když chci dát F5, musím zmáčknout F4. Jediná klávesa Del funguje správně, ostatní jsou posunuté vlevo.

Odesláno

Možná by pomohlo provést přemapování kláves. Existují na to různé freeware prográmky, ale hodně záleží na tom, jak k tomu došlo (při jaké činnosti nebo bez závislosti na nějaké činnosti). :myslim

Odesláno

Asi majú výpadok, toto sa podarilo vytiahnúť z google cache

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oz4HfVLWlM0J:forum.eeeuser.com/index.php%3F/topic/11636-function-keys-shifted/&hl=en&client=firefox-a&gl=sk&prmd=imvns&strip=1

Ničmenej treba odpojiť batériu aspoň na 30 sec podľa toho čo tam píšu.

Fórum kurví odkaz, namiesto smajlíka treba dať : a malé o

[upravil dne 22.7.2012 21:04 od AnotherOne]

Odesláno

Baterka se občas odpojuje sama, tak jestli je to tím, možná tím i ten problém vznikl. Nechal jsem si do toho koupit novou, a zřejmě jako neorig náhradní díl má horší kontakt. A předtím, než jsem si všiml toho posunu, jsem to ečko měl s sebou v ledvině na půldenním výletu na kole, tak tam to mohlo takhle vypadnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...