Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som pred 2 rokmi kupil nejaku cinu za 45 eur, 98 sad.. A spokojnost, robim s tym skoro kazdy den, vymena motorov rozoberanie aut, vsetko mozne, a to uz par aut som rozobral, vsetko je ok, jedine co mi nevydrzalo je mala racna, ale to bola moja hlupost, neslo povolit tak som prihodil trubku a skusil tak, racna klakla, ... inac spokojnost nadovsetko. Tiez mi bolo povedane ze tie iste sa daju kupit aj v lepsich znackach, extol a pod.... to iste,len ina emblema....

Odesláno

Taky je čína a čína. Čína, co prodávají vietnemci je úplně k ničemu. Já kupoval před 3-4 lety Tonu, taky jsem s tím pár motorů přehodil a nemůžu si stěžovat. Rozdíl oproti číně jako takový je velkej.

Odesláno

Tom_206: Snap-On je opravdu No.1, ale taky nutno napsat, ze Snap-On se nekupuje v CR, protoze cesti distributori nevi, co by za to chteli...:( (pouzivam ho vic nez 15 let)

Jinak k dotazu MHS, osobne mam i velmi dobre zkusenosti s americkym Craftsman, kvalita, pevnost, presnost orechu atd.

Koupit se to da treba tady

Na nejaky znacky jako YATO bych nepomyslel.

Odesláno

U mě Tona ČSSR 1/4 a Tona čína 1/2 a věčná záležitost, ale užil bych ještě jednu komplet sadu a tak jsem rád za tohle téma. Momentové klíče mám oba Proteco čínu a dělám s tím všechno, na doma mi to stačí...

Odesláno
Pouze pozor na to,že TONA se kompletně vyrábí v Číně a tady v Pečkách se to pouze balí do kufříků.

Tona v Pečkách už je zavřená... strejc tam dělal ředitele a říkal, že za stejnou cenu, co to v Pečkách vyrobily, tak to číňani dodali do Mexika :D

Odesláno

Jelikož mě vybrali smrdutí spoluobčané, také jsem řešil výběr gola. Tona už není co bývala, třicetileté ořechy vydrží víc než nové. Nakonec jsem koupil tohle. Je to taky jen China, ale kvalitu si hlídají Němci a pro domácí užití myslím v pohodě. Dá se při troše snahy sehnat kolem 2tKč.

http://www.profimarket-mtm.cz/detail/AZS-43.SN-1214-A20/gola-sada-14--12-spline-a-klicu-102-dilu-proteco

Odesláno

Dnes jsem koupil sadu se značkou té co dával výše odkaz Dave405 (Proteco-čína). Jak jsem uvedl mám s tím nářadím dobrou zkušenost, v sadě je vše co k autu potřebuji. Stála necelých 1800Kč s DPH (AMAT Jablonec nad Nisou) :papa

P.S. Vypadá úplně stejně jako ta od Yato co je odkaz nad mým příspěvkem - jen je jiná značka na rukojeti s žluto černou kombinací...

[upravil dne 12/5/12 12:02 od rootsky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...